reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

No to Aga zaglądaj częściej na budowlany, bo mało Cię tam ;-) :-)

Cześć Nianiulec :cool2: :cool2: :cool2:

reklama
Witam
Nie zaglądam ostatnio bo brak czasu, niestety:baffled: :dry:
ale staram się być na bieżąco :tak:

Gratulacje dla wszystkich bezpieluchowych dzieciaczków i tych odpieluchowujących się też
My cały czas na pampersach i nie wiem kiedy się to zmieni, mi się kompletnie nie chce za to brać, a Oli też chęci nie wykazuje, on nawet na nocniku nie siądzie, a jak go już jakimś sposobem tam posadzę to jest wielki ryk:eek: :confused:

Cześć Baby!
Dzwoniłam wczoraj do Ani G. Nadal 2 w 1 :-) Pozdrawia was bardzo!
Ostatnio nie ma czasu na nic, bo urządzanie domku w toku, trochę się zaziębili razem z Jasiem, a poza tym odezwała się jej ta paskudna cholestaza, którą miała z Jasiem. Rodzić może w każdym momencie, bo termin ma na czerwca, więc tuż tuż. Obiecała, że jak znajdzie chwilkę to się odezwie.

Pewnie to pytanie już było, ale zapytam jeszcze raz:happy:

Szczepiłyście dzieciaki na pneumo i meningokoki:confused:
A na pneumo jaką szczepionką? Prenevarem czy pneumo 23
Co do tych pneumokoków to mam mętlik w głowie jedni lekarze mówią żeby szczepić prenevarem, bo pneumo nie zadziała u takiego dziecka, mam zamiar szczepić Oliwiera jak skończy 2 lata
A inni mówią że można pneumo 23:confused: :dry:

Byłam w Dominikowie przez długi weekend, potem troche u rodziców:tak: w efekcie czego wygladam jak paczek, bo jadłam jak dzika..:-p

A to mój plan na nastepne dni/tygodnie:
- w piatek jade na weekend nad morze do Jastrzebiej na integrację:cool2:
- cały nastpny tydzień jestem na szkoleniu:cool2:
- w weekend 19-20 jedziemy z chłopakiami na mazury:-p
- w koljeny weekend 26-27 mamy komunię:baffled:
- 1-3 czerwiec jestem na mazurach znowu:cool2:
- od 7 czerwca mam urlop, lecimy do grecji :tak:

Cholera wyłaczyli mi gg w robocie :eek: :baffled: Zmienił się informatyk i trochę mi zajmię popracownie nad gościem zanim gościu zmięknie i mi podłaczy :-p A czasu malo...:nerd:

Pewnie to pytanie już było, ale zapytam jeszcze raz:happy:

Szczepiłyście dzieciaki na pneumo i meningokoki:confused:
A na pneumo jaką szczepionką? Prenevarem czy pneumo 23
Co do tych pneumokoków to mam mętlik w głowie jedni lekarze mówią żeby szczepić prenevarem, bo pneumo nie zadziała u takiego dziecka, mam zamiar szczepić Oliwiera jak skończy 2 lata
A inni mówią że można pneumo 23:confused: :dry:
Ja się nad tym zastanawiam:confused: ale szczerze, nie wiem jak dawid zareaguje na taka szczepionkę:confused: Troche się tego boję:baffled:

Byłam w Dominikowie przez długi weekend, potem troche u rodziców:tak: w efekcie czego wygladam jak paczek, bo jadłam jak dzika..:-p

A to mój plan na nastepne dni/tygodnie:
- w piatek jade na weekend nad morze do Jastrzebiej na integrację:cool2:
- cały nastpny tydzień jestem na szkoleniu:cool2:
- w weekend 19-20 jedziemy z chłopakiami na mazury:-p
- w koljeny weekend 26-27 mamy komunię:baffled:
- 1-3 czerwiec jestem na mazurach znowu:cool2:
- od 7 czerwca mam urlop, lecimy do grecji :tak:

Cholera wyłaczyli mi gg w robocie :eek: :baffled: Zmienił się informatyk i trochę mi zajmię popracownie nad gościem zanim gościu zmięknie i mi podłaczy :-p A czasu malo...:nerd:
Niania, masz jeszcze bardziej napiety kalendarz niz ja:laugh2:
bo u mnie impreza za impreza i do tego przeplata się to z praca w weekendy:baffled: No, ale dajemy rade :-) :tak:

Niania no to świetny plan! A przyjemnosc komunji nas naszczescie w tym roku ominela!;-) :-)

reklama
Ja tez chce do Grecji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale cos czuje,ze jednak w tym roku nie wyjdzie!Buuuu

Do góry