reklama
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Witam
Nie zaglądam ostatnio bo brak czasu, niestety
ale staram się być na bieżąco
Gratulacje dla wszystkich bezpieluchowych dzieciaczków i tych odpieluchowujących się też
My cały czas na pampersach i nie wiem kiedy się to zmieni, mi się kompletnie nie chce za to brać, a Oli też chęci nie wykazuje, on nawet na nocniku nie siądzie, a jak go już jakimś sposobem tam posadzę to jest wielki ryk
Nie zaglądam ostatnio bo brak czasu, niestety
ale staram się być na bieżąco
Gratulacje dla wszystkich bezpieluchowych dzieciaczków i tych odpieluchowujących się też
My cały czas na pampersach i nie wiem kiedy się to zmieni, mi się kompletnie nie chce za to brać, a Oli też chęci nie wykazuje, on nawet na nocniku nie siądzie, a jak go już jakimś sposobem tam posadzę to jest wielki ryk
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Cześć Baby!
Dzwoniłam wczoraj do Ani G. Nadal 2 w 1 :-) Pozdrawia was bardzo!
Ostatnio nie ma czasu na nic, bo urządzanie domku w toku, trochę się zaziębili razem z Jasiem, a poza tym odezwała się jej ta paskudna cholestaza, którą miała z Jasiem. Rodzić może w każdym momencie, bo termin ma na czerwca, więc tuż tuż. Obiecała, że jak znajdzie chwilkę to się odezwie.
Dzwoniłam wczoraj do Ani G. Nadal 2 w 1 :-) Pozdrawia was bardzo!
Ostatnio nie ma czasu na nic, bo urządzanie domku w toku, trochę się zaziębili razem z Jasiem, a poza tym odezwała się jej ta paskudna cholestaza, którą miała z Jasiem. Rodzić może w każdym momencie, bo termin ma na czerwca, więc tuż tuż. Obiecała, że jak znajdzie chwilkę to się odezwie.
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Pewnie to pytanie już było, ale zapytam jeszcze raz
Szczepiłyście dzieciaki na pneumo i meningokoki
A na pneumo jaką szczepionką? Prenevarem czy pneumo 23
Co do tych pneumokoków to mam mętlik w głowie jedni lekarze mówią żeby szczepić prenevarem, bo pneumo nie zadziała u takiego dziecka, mam zamiar szczepić Oliwiera jak skończy 2 lata
A inni mówią że można pneumo 23
Co do tych pneumokoków to mam mętlik w głowie jedni lekarze mówią żeby szczepić prenevarem, bo pneumo nie zadziała u takiego dziecka, mam zamiar szczepić Oliwiera jak skończy 2 lata
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Joasiu miłego wypoczynku w Warszawie :-)
Byłam w Dominikowie przez długi weekend, potem troche u rodziców w efekcie czego wygladam jak paczek, bo jadłam jak dzika..
A to mój plan na nastepne dni/tygodnie:
- w piatek jade na weekend nad morze do Jastrzebiej na integrację
- cały nastpny tydzień jestem na szkoleniu
- w weekend 19-20 jedziemy z chłopakiami na mazury
- w koljeny weekend 26-27 mamy komunię
- 1-3 czerwiec jestem na mazurach znowu
- od 7 czerwca mam urlop, lecimy do grecji
Cholera wyłaczyli mi gg w robocie Zmienił się informatyk i trochę mi zajmię popracownie nad gościem zanim gościu zmięknie i mi podłaczy A czasu malo...
Cholera wyłaczyli mi gg w robocie Zmienił się informatyk i trochę mi zajmię popracownie nad gościem zanim gościu zmięknie i mi podłaczy A czasu malo...
anusia_80
lipcowa mama 2005
Ja się nad tym zastanawiam ale szczerze, nie wiem jak dawid zareaguje na taka szczepionkę Troche się tego bojęPewnie to pytanie już było, ale zapytam jeszcze raz
anusia_80
lipcowa mama 2005
Niania, masz jeszcze bardziej napiety kalendarz niz jaByłam w Dominikowie przez długi weekend, potem troche u rodziców w efekcie czego wygladam jak paczek, bo jadłam jak dzika..
bo u mnie impreza za impreza i do tego przeplata się to z praca w weekendy No, ale dajemy rade :-)
reklama