reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
A ja tego wręcz nienawidzę i dlatego nie idziemy na komunię w tą sobotę i mam gdzieś co sobie pomyślą (mój mąż jest chrzestnym)
skoro od chrztu nie raczyli zaprosić ani razu męża choćby na kawę, a mnie nie chcieli nawet poznać to mam ich gdzieś, dodam tylko że mieszkamy od siebie 40 km
Do tego to zaproszenie na komunię to poprostu żenada:no: :no:
Mama dziewczynki zadzwoniła do mąża na komorkę i to wszystko
nawet im się nie chciało zaproszenia wysłać:szok: :szok: :szok:

ja bym poszła mimo wszystko, ze względu na to dziecko...
Uważam, że to bardzo nieładnie jak chrzestny oleje dziecko w takim dniu:no::no::-:)-:)-(

hi hi hi a ja juz zaczęłam włączać radio czyli chyba robię postępy ;-)

Dobrze, że tak szybko odzyskasz prawko :-)

no to kochane ja jeżdżę z włączonym radiem od samego początku :tak:
Mój instruktor zawsze włączał radio podczas jazd i zupełnie mi to nie przeszkadzało;-) Nawet mam już zaliczoną pierwszą rozmowę przez komórkę, bez zestawu głośno-mówiącego hehe i to z Elfem :cool2::cool2::cool2:

reklama
Elfik, bardzo mi przykro:-( Biedna Weroniczka, musi ja to bardzo boleć:sick:
Jak pilnuje diety i smaruje mała po kazdym myciu to nie pęka jej ta skórka a jedynie swędzi. Teraz jest juz lepiej, moge powiedzieć,że mamy juz opanowane dbanie o skórke Weroniki :tak:
Najgorsze dopiero przed nami bo Weronika nie moze chodzic latem w krótkim rekawku niestety :-( zeby nie wystawiac tych plamek na słonce :sick:

Cholera wyłaczyli mi gg w robocie :eek: :baffled: Zmienił się informatyk i trochę mi zajmię popracownie nad gościem zanim gościu zmięknie i mi podłaczy :-p A czasu malo...:nerd:
ujjj to pracuj nad tym faciem bo co to za robota bez dostępu do gg :-p;-):cool2:

Do góry