Hehe Nianiu te włosy juz jej dwa razy obcinałam a odziedziczyła je po tacie
Jemu tez tak rosną jak szalone.
Zazdroszę
Mój Maks ma teraz podobna fryzurę:-) Moze jakoś się zbiorę po weekendzie i wkleje jakies zdjecia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja tego wręcz nienawidzę i dlatego nie idziemy na komunię w tą sobotę i mam gdzieś co sobie pomyślą (mój mąż jest chrzestnym)
skoro od chrztu nie raczyli zaprosić ani razu męża choćby na kawę, a mnie nie chcieli nawet poznać to mam ich gdzieś, dodam tylko że mieszkamy od siebie 40 km
Do tego to zaproszenie na komunię to poprostu żenada
Mama dziewczynki zadzwoniła do mąża na komorkę i to wszystko
nawet im się nie chciało zaproszenia wysłać
cóz za widokHejooo w ten jakże piękny deszczowy dzień ;-)
O właśnie jakiś pan z budowy leje pod naszym śmietnikiem.... ale mam widok
Hejo ja w przelocie sie witam! Ania no fajne bikini.Ciekawe kiedy ja takie bende mogla zalozyc jak sie ociosam chyba
hi hi hi a ja juz zaczęłam włączać radio czyli chyba robię postępy ;-)
Dobrze, że tak szybko odzyskasz prawko :-)
ja bym poszła mimo wszystko, ze względu na to dziecko...
Uważam, że to bardzo nieładnie jak chrzestny oleje dziecko w takim dniu:---(
Ciekawe jak ;-) ;-) ;-) :-)Zaczęłam urabianie nowego informatyka :ninja:
Jak pilnuje diety i smaruje mała po kazdym myciu to nie pęka jej ta skórka a jedynie swędzi. Teraz jest juz lepiej, moge powiedzieć,że mamy juz opanowane dbanie o skórke WeronikiElfik, bardzo mi przykro:-( Biedna Weroniczka, musi ja to bardzo boleć:sick:
ujjj to pracuj nad tym faciem bo co to za robota bez dostępu do gg ;-)Cholera wyłaczyli mi gg w robocie Zmienił się informatyk i trochę mi zajmię popracownie nad gościem zanim gościu zmięknie i mi podłaczy A czasu malo...