reklama
anusia_80
lipcowa mama 2005
Hej Hej:-)
Aga , ale z Ciebie ranny ptaszek chociaz ja tez jestem od 6 na nogach, ale mam jakies kłopoty z netem i dopiero teraz mogłam sie zalogować
Aga , ale z Ciebie ranny ptaszek chociaz ja tez jestem od 6 na nogach, ale mam jakies kłopoty z netem i dopiero teraz mogłam sie zalogować
anusia_80
lipcowa mama 2005
Pogoda oczywiście do bani
Wieje wiatr, pada deszcz ja chcę słoneczko znów nie wyjdziemyna spacer i Dawid pewnie znów będzie marudził cały dzień, tak jak i wczoraj:sick:
Wieje wiatr, pada deszcz ja chcę słoneczko znów nie wyjdziemyna spacer i Dawid pewnie znów będzie marudził cały dzień, tak jak i wczoraj:sick:
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Witajcie,
Uuuuu, nieciekawie Wolałabym, żeby mi trzy razy zginęły pieniądze, niż raz dokumnety. Ale dobrze, że wkrótce wszystko odzyskasz
A u nas cały czas pampersiak
Co remontujecie, przypomnij?
no własnie ktos je sobie zabrał wraz moim dowodem , kartami bankomatowymi i całym portfelem :sick: ale juz dzis R. zaczął mi załatwiac nowe dokumenty.
Uuuuu, nieciekawie Wolałabym, żeby mi trzy razy zginęły pieniądze, niż raz dokumnety. Ale dobrze, że wkrótce wszystko odzyskasz
u nas w dzień tymi lata bez pieluszki ale śpi jeszcze z no i ajk idziemy gdzieś i jest chłodno to pampersiak
A u nas cały czas pampersiak
A pozniej znowu powrot do remontu
Co remontujecie, przypomnij?
anusia_80
lipcowa mama 2005
Elfik, bardzo mi przykro:-( Biedna Weroniczka, musi ja to bardzo boleć:sick:Klaudia nie musisz sie tym tak bardzo martwic. Dermatolog do ktorego chodze z Weronika twierdzi ze 70% dzieci w wieku okolo 2 lat ma poczatki AZS ale u wiekszosci te objawy mijaja po roku ,gora dwoch.
Wystarczy ze ograniczysz te najbardziej typowe alergeny czyli to kakao, cytrusy i bedziesz obserwowac Maciejke.
Czy sie nie drapie, czy te zmiany sie nie nasilaja. Moga sie te miejsca robic zaognione pod wplywem slonca i czestych kapieli w wodzie.Kup ten balsam emolium ,jest naprawde dobry i powinien pomoc zlikwidowac ta szorstkosc skory.
Weronika ma niestety silne zmiany skorne, gdzie niegdzie peka jej skorka i krwawia te miejsca. To ja boli i swedzi.Dlatego jest pod stala kontrola lekarza i mamy specjalne zalecenia zywieniowe.
Dawidek na szczęście narazie nic nie ma (tfu tfu), ale nigdy nic nie wiadomo
AgaR.
Fanka BB :)
Iwon my mamy remont domu ktory kupilismy.Gipsujemy sciany,malujemy,cyklinujemy parkiet,zakladamy plytki,mamy drewniane okna i je trzeba tez czyscic i pomalowac...No i robimy sporą rewolucje w zabudowaniach za domem gdzie bedzie 2 oddzial naszej firmy(krojownia i magazyn wykrojow).No tam to obnizylismy troche pomieszczenie (zeby sie zgadzalo z wymogami UE)no i instalacje tam trzeba pociagnac...no tak to wygląda w skrucie;-) :-)
anusia_80
lipcowa mama 2005
No to remont na całegoIwon my mamy remont domu ktory kupilismy.Gipsujemy sciany,malujemy,cyklinujemy parkiet,zakladamy plytki,mamy drewniane okna i je trzeba tez czyscic i pomalowac...No i robimy sporą rewolucje w zabudowaniach za domem gdzie bedzie 2 oddzial naszej firmy(krojownia i magazyn wykrojow).No tam to obnizylismy troche pomieszczenie (zeby sie zgadzalo z wymogami UE)no i instalacje tam trzeba pociagnac...no tak to wygląda w skrucie;-) :-)
Ja zaczynam w przyszłym tygodniu, jak dobrze pójdzie
reklama