reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Witam panie! Dzis moze troszke poklikam,mam wolne przed obiadkiem.A pozniej znowu powrot do remontu:-p

reklama
Pogoda oczywiście do bani:wściekła/y:
Wieje wiatr, pada deszcz:baffled: ja chcę słoneczko:tak: znów nie wyjdziemyna spacer i Dawid pewnie znów będzie marudził cały dzień, tak jak i wczoraj:sick: :baffled:

Cześć dziewczyny :-)

nie zaglądam ostatnio bo mam remont w domu i urwanie głowy :dry:

byle do końca tego bałaganu :baffled: a to nie szybko bo na okna musimy czekać jeszcze z 3 tyg :wściekła/y:

to buziaczki :elvis: :elvis: :elvis:

Witajcie,

no własnie ktos je sobie zabrał wraz moim dowodem , kartami bankomatowymi i całym portfelem :sick: ale juz dzis R. zaczął mi załatwiac nowe dokumenty.

Uuuuu, nieciekawie :no: Wolałabym, żeby mi trzy razy zginęły pieniądze, niż raz dokumnety. Ale dobrze, że wkrótce wszystko odzyskasz :tak:

u nas w dzień tymi lata bez pieluszki ale śpi jeszcze z no i ajk idziemy gdzieś i jest chłodno to pampersiak

A u nas cały czas pampersiak :-p :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :sorry2: :rolleyes2:

A pozniej znowu powrot do remontu:-p

Co remontujecie, przypomnij? :sorry2:

Klaudia nie musisz sie tym tak bardzo martwic. Dermatolog do ktorego chodze z Weronika twierdzi ze 70% dzieci w wieku okolo 2 lat ma poczatki AZS ale u wiekszosci te objawy mijaja po roku ,gora dwoch.
Wystarczy ze ograniczysz te najbardziej typowe alergeny czyli to kakao, cytrusy i bedziesz obserwowac Maciejke.
Czy sie nie drapie, czy te zmiany sie nie nasilaja. Moga sie te miejsca robic zaognione pod wplywem slonca i czestych kapieli w wodzie.Kup ten balsam emolium ,jest naprawde dobry i powinien pomoc zlikwidowac ta szorstkosc skory.
Weronika ma niestety silne zmiany skorne, gdzie niegdzie peka jej skorka i krwawia te miejsca. To ja boli i swedzi.Dlatego jest pod stala kontrola lekarza i mamy specjalne zalecenia zywieniowe.
Elfik, bardzo mi przykro:-( Biedna Weroniczka, musi ja to bardzo boleć:sick:
Dawidek na szczęście narazie nic nie ma (tfu tfu), ale nigdy nic nie wiadomo:baffled:

Iwon my mamy remont domu ktory kupilismy.Gipsujemy sciany,malujemy,cyklinujemy parkiet,zakladamy plytki,mamy drewniane okna i je trzeba tez czyscic i pomalowac...No i robimy sporą rewolucje w zabudowaniach za domem gdzie bedzie 2 oddzial naszej firmy(krojownia i magazyn wykrojow).No tam to obnizylismy troche pomieszczenie (zeby sie zgadzalo z wymogami UE)no i instalacje tam trzeba pociagnac...no tak to wygląda w skrucie;-) :tak: :-)

Czesc Laski:-) Wróciłam :-) :-) :-)
Póki co sajgon w robocie wiec na nadrobienie nie ma szans:-p Ale postaram się zagladać na biezaco. Co słychać? Ktoś w ciazy :-p :-p :-p ?

Ale sie steskniłam.:cool2:

Iwon my mamy remont domu ktory kupilismy.Gipsujemy sciany,malujemy,cyklinujemy parkiet,zakladamy plytki,mamy drewniane okna i je trzeba tez czyscic i pomalowac...No i robimy sporą rewolucje w zabudowaniach za domem gdzie bedzie 2 oddzial naszej firmy(krojownia i magazyn wykrojow).No tam to obnizylismy troche pomieszczenie (zeby sie zgadzalo z wymogami UE)no i instalacje tam trzeba pociagnac...no tak to wygląda w skrucie;-) :tak: :-)
No to remont na całego:tak:
Ja zaczynam w przyszłym tygodniu, jak dobrze pójdzie:tak:

reklama
Do góry