reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Matuska kochanie...to co o teściowej napisałaś to troche prawda...czasem jak się pogoda zmienia ,albo jak na siodełku rowera jeżdziłam to blizna troszke dawał sie we znaki :(

reklama
Tusia no mnie szyli normalnymi szfami...chociaż nie powiem-szył mnie bardzo miły i dosyć przystojny pan doktorek ;)no i szył mnie zwykłymi nićmi i po 6 lub 7 <nie pamiętam dokładnie>dniach musiałąm iść do przychodni lekarskiej i tam w gabinecie ginekologicznym pielęgniarka mi ściągałą te szfy...

Martuska nie chodze niestety do szkoly rodzenia. Wszystko o porodzie i pielegnacji niemowlat co wiem to to co wyczytam na internecie i z filmow. Dzieki za stronke o cisnieniu. Zmykam czytac.

Graszko,  zaluje Cie :-*  :( Teraz masz za to o wieksza szanse, ze cie juz nie przetna, bo przy drugim dzieciatku, juz te miesnie sa bardziej elastyczne. Nie daj sie i powiedz im przy porodzie, ze bedziesz robila co kaza, ale niech chronia Twoje krocze. Zawsze warto sprobowac :)

kurde a moją siostrę z pierwszym dzieckiem nacieli a i tak popękała, że masakra. miała ciężki poród bo sięzbyt długo zastanawiali i kleszczami darli malca i główkę miał popękaną :( ale już wszystko oki obyło się bez operacji tylko leżeliśmy tydzień we wrocławiu na obserwacji

a jutro może pochwalę się wam moimi siostrzeńcami jeden dziś skończył 2 miesiące a drugi 2 czerwca będzie miał 2 i pół roczku

a co do przemeblowania to już wszystko poprzenoszone, tylko teraz musimy poukładać ale to już jutro. dziś miałam wogóle zły dzień, jakiś płaczliwy i nerwowy, troszkę po śnie przeszło a na dodatek brzucho mnie troszkę od wczoraj boli po prawej, jak nie przejdzie muszę do lekarza skoczyć.

kolorowych snów dziewczyny. do jutra

cos Mani dzis nie widac.
Ale ta twoja siostra to rzeczywiscie miala przezycia. Ja mam nadzieje, ze nic takiego jak kleszcze nie beda u mnie uzywac bo bym sie okropnie bala.

reklama
Do góry