reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Moj mluszek dzisiaj szaleje w brzuszku - jeszcze tak nie mialam - nie moge usiedziec. Co chwilka musze zmieniac pozycje.
Kurcze fajnie, alez ile mozna:) ;D ;D ;D

reklama
Tusia idż do lekarza bo jak to jest angina ropna (czopy na migdałach) to bez antybiotyku się raczej nie obejdzie
Też ją miałam w ciąży

Moja mała też dzisiaj buszuje w brzuszku.

Tuśka leć do lekarza może Ci sie nie rozwinie choróbsko jak coś odrazu weźmiesz.

wlasnie sie obudzilam, bo pospalam 2 godzinki no i jest jeszcze gorzej do tego mam goraczke i podnioslo mi sie cisnienie nie wiem czy to spawa tej anginy z tym cisnieniem, bo ostatnio mialam dobre. Zrobie jak piszecie pojde jutro do lekarza, bo watpie, ze mi to przejdzie samo.

uwarzam ze to super sprawa powymieniac sie tel
ja wyslalam do paru dziewczyn na nr gg
mam nadziejje ze sie nie pogniewaja 8) bo ja maili nie lubie wysylac ;D

a ja tak jak Tusia musze sobie pospac i wlasnie co wstalam po 2 godz nynia

a co do puszczania muzyki dzidziusiom to ja uwielbiam piosenke Laury Pausini''Vivimi'' nasza malutka szaleje przy niej :D
polecam ja wam,jest cudna,i ten jezyk wloski...............rozplywam sie........ :D

Dzwonilam do mojej lekarz gin. i na to cisnienie zwiekszyla mi jeszcze tabletki jak mi sie nie obnizy po nich to mam isc do szpitala. I kazala mi isc do lekarza rodzinnego z ta angina. No to jutro zobacze jak mi nie przejdzie po Asiolkowych lekach to pojde. A cisnienie mam nadzieje, ze mi sie obnizy.
Elfiko a jak tam twoje cisnienie?

Tusiu wspolczuje ci z tym cisnieniem........obys nie miala tego zatrucia ciazowego
ja wczoraj mialam cisnienie 141/86 a puls 107!!!!! serducho mi tak walilo ze sie sama balam........
ale mam zazywac ACARD iponim cisnienie mam piekne :)

Tusiu z ciśnieniem to ja miałąm kłopoty w pierwszej ciąży i teraz też mnie nie omineło :( teraz z małą leżałąm w 20-tym tygodniu ciąży w szpitalu włąśnie z powodu ciśnienia...ale szpital na mnie zadziałął tak,że po kilku dniach<5> wypuścili mnie...bo ciśnienie spadło :)

reklama
Tusiu, to zycze, zeby cisinienie sie obnizylo, bo z nim nie ma zartow.
Z telefonami bardzo dobry pomysl, ja wysle komus swoj numer jak kupie komorke, bo poki co mamy z mezem jedna wspolna, no ale ten ostatni miesiac przydaloby sie miec swoja juz ;) W koncu nigdy nic nie wiadomo.
Co do gg, to ja od razu powiem, ze jestem ogolnie "niewidoczna" co nie znaczy ze mnie nie ma. No i wiecie jak to bywa z gg nie zawsze info dochodza, czasem cos sie musi "przetkac".
Dzisiaj drugi raz bylam w szkole rodzenia i musze przyznac, ze bardzo mi sie pdoba. Wiecie co, oni tutaj nie tna krocza. Polozne mowia, ze musza miec naprawde super argumenty za, zeby to zrobic i ze swietnie da sie tego uniknac. Zobaczymy jak to bedzie ze mna, ale jestem cala szczesliwa jak pomysle, ze istnieje duza szansa, ze tego unikne.

Do góry