reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ja tez nie spie ale zaraz zmykam ;D
Tusiu cisnienie od paru dni mam dobre 120/65
Ale jesli chodzi o moje nogi to masakra, tak mnie bola ze wcale chodzic nie umiem, jutro do lekarza ide i nie wykluczam ze mnie do szpitala polozy bo spuchly mi jak banie i jakies takie czerwone popekane naczynia mam :mad:

reklama
:-[ cala noc sie meczylam. Niby gardlo mnie juz nie boli, ale tak sucho mam tam w nosie az piecze i boli mnie glowa - tak jakby zatoki (jeszcze tak mnie nie bolala nad oczami) teraz wstalam na mleczko z miodem, bo nie idzie wytrzymac w lozku.

no tak...u Was juz swita a ja jeszcze "urzeduje" dzis duzo sie dzialo i tylko jednym okiem moglam kukac co tu sie wypisywalo  ;)
Tusiu KOchana mam nadzieje ze z ta angina CI sie jednak upiecze i bedziesz zdrowa jak rybka  :)

Martuska hm... ja nie bylam nacinana i nie peklam wiec moze nie jest powiedziane ze kazda z Was bedzie miala "przyjemnosc" zetkniecia sie ze skalpelem noooo tego Wam zycze z calego serca!!!!  :) a co do bolu po porodzie to boli tak czy siak i opuchnietym tez sie jest ale wszystko jest do przejscia i szybko sie o tym zapomina  ;)

Agus ja po porodzie tez sie jakos tak dziwnie czulam  ;D nie wiem czy mozna nazwac to taka przyjemnoscia jak O  ;D ale hormony faktycznie buzowaly i gdyby ktos nie wiedzial ze pare minut temu urodzilam to pewnie po tym jak sie  zachowywalam wcale by sie nie domyslil hehe no i oberwalo mi sie od pielegniarki bo nie chialam spac  ;D

a ja mam problem.... bo nie wiem jaki nr tel Wam podac :-[ ???
musze sprawdzic czy napisalam w kontaktach nr gg no i mam skype jesli ktoras z Was bedzie miala ochote to oczywiscie napisze co i jak .
..no bo tak jak tu dzwonic za Ocean ???
jak juz bedziemy w Poznaniu to pewnie bedziemy zmuszeni do zakupu nowych tel bo nasze stare kom. umarly smiercia naturalna :p

Cześć Maniu ja też mam Skypa i jak chcesz to Ci podam mój login przez GG.
Bardzo by mi było miło gdybyśmy sobie czasem pogadaly tak jak przez telefon.

Pozdrawiam

Tusia jak masz nochal zapchany kup sobie wodę morską w sprayu to naprawdę pomaga i spokojnie można używać w ciąży.

Ta woda też pomaga na suchość w nochalu.

reklama
A ja dzis pedze do fryzjera - szykuje sie do sobotniego weseliska. Pewnie przed porodem to moje ostatnie generalne strzyzenie i balejarz.
Milego plotkowania zycze ;D

Do góry