reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ojoj...jak słysze o tych kleszczach to mi ciarki przechodzą...pamiętam jak urodziłam juz synka to leżałam i karmiłam go odrazu czekając przez około godzinke na tym poietrze gdzie się rodziło...i tam leżała taka dziewuszka...tak bardzo płakała i się męczyła...ja razem z nią bo obok ,ale ja juz urodziłam a ona biedna dalej męczyła się.... :(no i tak obok mnie przechodziła i ja ją zawołałąm i dałam jej małego pogłaskać i podotykać....ona potem po wszystkim się smiała ,że dzięki mojemu synkowi dałą se rade :)miała włąśnie te kleszcze przy porodzie ;-]urodziłą zdrową dziewczynke :)

reklama
Hej dziewczyny!
Super że trwa akcja z telefonami. Też juz o tym myśłałam.
Ja dziś przez burze nie miała neta. Dopiero teraz męzul naprawił.

I juz jestem.
Moje bóle trochę przeszły.
Aga może to rzeczywiście była wina pogody, takie upały. Teraz czasem nie boli, ale to jak dłuże posiedze albo postoje. Zrezygnowałam z dzwonienia do gina. Mam nadziję ze ten stan poprawy utrzyma się choć do czwartku.
I tak idę na wizytę w czwartek.

Jutro też cały dzionek mnie nie będzie.

Także poczytam sobie w czwartek z rana co tam naplotkowałyscie.

Ach te porody, oby jednak odbywaly sie bez komplikacji :)
No Kredko to jutro ogladamy twoich siostrzencow :laugh:
Graszka widzisz jak pomoglas, oby kazda z nas na dobra duszyczke sie natknela co to pomoze :)
Dobrej nocy Dziewuszki
Tusia dbaj o siebie!

I widzę ,że jednak jest duża szansa że  Anitka mnie przegoni. A tak już sobie myśłałam ze to może ja zacznę lawinę porodów. ;) ;) ;)

Anitko trzymaj się!

Tusia zdrowiej szybko

Pa dziewczyny

kobitki Dorej nocki :)Ja niestety nie zasypiam zbyt wcześnie i pozatym nocki mam zarwane przez ta moją małą....no cóż....ważne,że się wierci gorzej by było gdyby ciągle spałą :)

reklama
ha. Graszko jeszcze ja nie spie, bo mezulo z pracy wrocill. Ja to tez tak pozniej raczej chodze spac. Ogladam wybory miss na tvn.

Do góry