reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hej dziewczyny

upal taki ze zdycham...........jem ful wodnych loodow i pije ful zimnych napoji......i nadal upalnie mi...... :mad:

dlatego juz 2razy pojechalismy nad jeziorko i 2 razy sie kapalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!od  razu lepiej mi bylo.......a woda cieplutka ;D
taki upal ze nawet psiunio zdycha

Tusiu twoja tesciowa to istna moja mama ::) jak czytalam co wyprawia tojakbym moja mame miala przed oczami ::) :mad:

znikam boo  nie moge wyrobic.........

dziewczyny ostatnio zastanawiamy sie czy zmienic   imie z Natalii na Milene
co wy sadzicie otym?
podoba  wam sie Milena? ;D

reklama
cześć dziewczyni...upał jest andal i jakoś nie ma zamiaru się ochłodzić :mad:zastanawiam się i troche martwię o Kaśke k...wczoraj ją brzuszek pobolewał i wspominała ,że 2 godzinki poczeka a potem jak cosik to do szpitala jedzie...no i patrze dziś a tu jej nie ma :(mam nadzieje,że poprostu sobie odpoczywa....

Lilka i jedno i drugie ladne imie. Ja juz bym nie mogla zmienic, bo sie juz tak przyzwyczailam, ze to Majka bedzie, wiec nie wiem jak u ciebie, no ale zostalo ci jeszcze troche czasu na przemyslenie i wybranie imienia. Moze narazie zostan przy tych dwoch a jak mala sie urodzi i ja zobaczysz to pewnie dobierzesz jej imie pasujace do niej. Np. jak bedzie takim slodkim aniolkiem to chyba Natalka a jak slodko smieszna to Milenka. Takie ja mam wyobrazenie, no niewiem.

Brunetko mnie tak brzuch mocno jeszcze nie bolal i troche by mnie to zaniepokoilo. Wes sie poloz i polknij nospe jak nie przejdzie to dzwon moze do lekarza

Aga ten ból pojawił się wczoraj.
Nie jest jakiś regularny( może to jednak nie skurcze), praktycznie boli ciągle. Nieprzespałam przez to pól nocy.
Mysłałam ze to może przez przeziębienie, bo cośik przez weekend mnie męczyło i to bardzo.
Ale dziś ciągle boli. Poczekam do jutra. Jakby co ide do lekarza.

Tusiu rzeczywiście myślałam o nospie, ale z drugiej strony jesli to jakieś skurcze to może lepiej nie brać, bo co jak zrobią się regularne. To nawet nie poczuję.

Oj jak to źle nie wiedzieć o co chodzi i co się dzieje. Kolejnym razem bedę bardziej doświadczona.

tez mam nadzieje, ze z Kaska i jej dzidzia wszystko dobrze i sie jeszcze dzis do nas odezwie to potwierdzic
Gazelaczku mam tych ciuszkow, ze szafek nie starczy, az do dwoch latek. Ale nie mam jeszcze duzo rzeczy. Czekam na wyplate (10-tego) to musze kupic pampersy, kosmetyki i te inne drobne rzeczy dla dzidzi. A i wanienke. Jaka wanienke kupujecie - bo sa takie male plastikowe i takie wieksze.

Brunetko patrze na twoj suwaczek i jestes juz w 35 tygodniu, to dobrze juz raczej nie ma sie czego bac, bo dzidzia w takim tygodniu nawet jak by sie urodzila to juz jest gotowa na zycie poza macica. No ale miejmy nadzieje, ze sobie jeszcze poczeka i przynajmniej z dwa tygodnie.

Tusiu ja tez sie przyzwyczailam do Natalii,ale obie babcie twierdza ze to nieszczesliwe imie........ :(
a ostatnio w radiu mowili ze w 2004r to to bylo najpopularniejsze imie w Polsce..........a my jakos nie chcielibysmy aby nasza mala miala jedno z tych najpopularniejszych............chociaz zal mi pozegnac sie z Natusia........ ::)

jestem niezdecydowana!!!jak ja tego nie lubie :mad:

reklama
Też mam nadzieję że dzidzia jeszcze poczeka. Tym bardzije że nic dla niej nie mam kupionego. W tym tygodniu planowalismy zakupy. Wszytko od razu chcielismy kupić i już.

A teraz idę pod chłodny prysznic.

Do góry