reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
HUURRAAA...
Udało mi się wkleić pierwszy cytat :-)

Gratulacje! :-) :-) :-)

Darię czasem daje sie przekonać do picia (najlepiej z "normalnego" kubka), czasem zjada serek albo zupę, wyjada groszki i kukurydzę z sałatki (sama!) więc mam nadzieję, że jakoś to będzie.

To najgorsza choroba jaka nas do tej pory nawiedziła:-( :-( :-(

dobrze, ja sie odmeldowuję :-) jedę kupić J pampersy, hiihiii

nenius - trzymam kciuki za pysiaczek Darii :-) na pewno szybciutko sobie poradzicie i wróci normalny apetyt :-)

Joasiu - proszę sie tu jutro pojawic w godzinach mojego urzedowania, przeprowadzimy test z bobem b. bo mi strasznie się che do Wasss!!!!!!!!! na zamkniete!!!!!!!!

cześc czołem :-)
melduje posłusznie,ze jeszcze 4 odcinki skazanego i wracam do normalnego świata :-) wczoraj zaliczyłam 18 odcinek 2 serii :tak::-D
My skończyliśmy na 12 odcinku z drugiej serii, bo tylko tyle mamy :-( Ale w 18 pewnie i tak dalej nic nie wiadomo, hihi. :-) Ile to cholerstwo się jeszcze ciągnie??? Wie ktoś???

A ja się właśnie zeźliłam, bo zrobiłam sobie kawę i poszłam do kuchni po ciastka, które kupiłam dzisiaj rano. I nigdzie ich nie ma :no: Pewnie zostawiłam w sklepie :baffled: :no:

My skończyliśmy na 12 odcinku z drugiej serii, bo tylko tyle mamy :-( Ale w 18 pewnie i tak dalej nic nie wiadomo, hihi. :-) Ile to cholerstwo się jeszcze ciągnie??? Wie ktoś???

A ja się właśnie zeźliłam, bo zrobiłam sobie kawę i poszłam do kuchni po ciastka, które kupiłam dzisiaj rano. I nigdzie ich nie ma :no: Pewnie zostawiłam w sklepie :baffled: :no:
hehe Klaudia ma byc jeszcze 3 sezon(seria) wiec mamy na co czekac :tak:
w 2 serii sa 22 odcinki , aaa powiem Ci kochana ,że w tym 18 odcinku weszcie coś wiadomo :tak::-p

reklama
Do góry