reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

jezdem :-):-):-)

zaraz musze jakies sniadanko zjesc, obiedałam sobie od dzisiaj dietkowanie........
trzeba sie odtoksynic hehe:cool2::cool2::cool2: poswiatecznie !!

jakos tak nas mało ostatnio, zwalam to na kark rozleniweniu swiatecznemu, babki odzywac sie!!!!!

reklama
Hej babeczki!

U mnie wczoraj po południu powtórka z rozrywki :-( :-( :-( . Płacz (a raczej wrzask), odmawianie picia, jedzenia. Jak chciałam podać coś na siłę to dwukrotnie mi się zaniosła. Koszmar!!!! W końcu wpadłam na pomysł i zaczęłam jej podawać serek homogenizowany na palcu (ryzykując że mnie pogryzie:baffled: ) i poskutkowało (uff). Jak załapała, że to nie boli to potem już i łyżeczką jadła.

Na szczęście nocka i dzisiejszy poranek były spokojne... Może już teraz będzie lepiej?

Nienius mój Dawid gdy miał zapalenie jamy ustnej, to wogóle nie chciał żadnych Danonków itp, strasznie go to piekło i dopiero sie darł.
Dobrze ,że Daria je serek, tzn, że powoli zaczyna jej to powoli mijać.
Wszystko będzie oki :-)

Trzymajcie się :-)

Hej :)

Bardzo współczuję Nenius tego zapalenia w buziaku Darii :elvis:

A u nas z kolei jakieś chorowanie wyniknęło. Maciek nagle w nocy dostał tempereturki 39 stopni. Tak bez żadnych wstępnych sygnałów, do tego doszedł katar. I w zasadzie na razie nic więcej. Za dwie godzinki idziemy do lekarza wybadać o co chodzi. Szkoda mi trochę że zachorowal, bo chcialam Go akurat zaszczepić na ospe, a teraz się odwlecze.

Nienius mój Dawid gdy miał zapalenie jamy ustnej, to wogóle nie chciał żadnych Danonków itp, strasznie go to piekło i dopiero sie darł.

A co jadł?

A u nas z kolei jakieś chorowanie wyniknęło. Maciek nagle w nocy dostał tempereturki 39 stopni. Tak bez żadnych wstępnych sygnałów, do tego doszedł katar. I w zasadzie na razie nic więcej. Za dwie godzinki idziemy do lekarza wybadać o co chodzi.

Zdróweczka życzę dla Maciusia!!!

Nienius
przez cały dzień praktycznie tylko herbata i kaszka owocowa na wodzie, taka bardzo płynna,żeby mógł to tylko połykać.
Mam nadzieję,że więcej nas to choróbsko nie spotka, bo MASAKRA :-(

Gazelko uważaj na Maćka i na siebie i na Maleństwo

pędzę na Radę Budowy, papa

Joasiu - jak dietetyczne sniadanko?

Nienius
przez cały dzień praktycznie tylko herbata i kaszka owocowa na wodzie, taka bardzo płynna,żeby mógł to tylko połykać.
Mam nadzieję,że więcej nas to choróbsko nie spotka, bo MASAKRA :-(

Moje dziecko za kaszkami nie przepada :-( Taką na wodzie to szczerze wątpię, żeby chciała:no: Ale jak będzie odmawiała innych rzeczy to może spróbuję. Tylko jak ona się zaprze to nawet picia nie chce spróbować a co dopiero kaszki...

reklama
Moje dziecko za kaszkami nie przepada :-( Taką na wodzie to szczerze wątpię, żeby chciała:no: Ale jak będzie odmawiała innych rzeczy to może spróbuję. Tylko jak ona się zaprze to nawet picia nie chce spróbować a co dopiero kaszki...

Dawidka dosłownie na siłę przymaj mój mąż, a ja wlewalam strzykawką herbatę, lekarz nam wprost powiedział,że jeżeli mały nie będzie pił, to czeka nas szpital:-( , więc raczej nie mieliśmy innego wyjścia.Poza tym mały był głodny, więc mimo bólu conieco tej kaszki zawsze wypił.
Nie martw się Nenius wszystko będzie w porządku :tak:
Wszystkie lipcóweczki trzymają za WAS kciuki i zyczą dużo zdrówka :-) :tak: :tak: :tak:

Do góry