reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hej, hej :-)

No i mnie też narobiłyście smaka na ten serial i jakoś udało mi go zdobyć. No to teraz ja wreszcie zobaczę tego przystojniaka...:-D :-D No to odpalam...

reklama
hello baby:-p

całe wieki mnie tu mnie było:baffled:
i teraz nie wiem od czego mam zacząć:-p

jedno jest pewne cieszę się,
że juz jest po świętach:happy: :happy: :happy:

poczytałam i juz wszystko wiem,co u Was:elvis: :cool2: :happy:

Elfik gratulacje nocnikowania,
masz kobitko samozaparcie,
ja chyba wolałabym ja na razie codziennie
chatke pucować na błysk,niż uczyć mojego małego zbója
sikania do nocnika.............chociaż uwielbia
biegać z gołą pupą............bo jej pielucha
przeszkadza:eek: :eek: :eek: :eek:

Elen od razu,jak tylko zajrzałam
szukałam twojego śladu na wątkach zamkniętych
i co ZONK...........buuuuuuuuuu

znowu wpadłam w szał świątecznych przygotowań,
napucowałam się mieszkanka,
narobiłam pyszności do żarełka
i co ............... pochłonełam
tak znaczne ilości smakołyków,
że nie mam ochoty na wlezienie i zważenie
swojego jestestwa:baffled: :dry: :-p :-(

z nowości co u nas.................TO
moja córcia rozgadała się na całego:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
powtarza z różnym efektem,ale wszystkie słowa,
jestem taka z niej DUMNA i TAK BARDZO Ją KOCHAM

i doczekałam się pierwszego słowa KOCHAM
z ust Mojej Otylci............powiedziała mi to cudowne
słowo w SOBOTĘ przed pójściem na święcenie pokarmów

Otylcia miała swój własny koszyczek,
były w nim co prawda,tylko dwa kawałeczki
ciasta i jajeczko.............no i zanim
ksiądz zdąrzył poświecić pokarmy
z jednego ciasta całkiem sporo ubyło:-p ;-)
ale reszta została doniesiona do domku:-)

święta spędziliśmy w gronie mojej rodzinki,
co jest dość męczące,takie siedzenie przy stole
i ciągła jedzenie.............czasem nawet mimo woli,
ale liczy się obecność bliskich osób i z tego
trzeba się cieszyć:tak: :tak: :tak:

no i nius dnia............PRZEBIŁAM DZISIAJ OTYLCI USZKA:happy:
bałam się krzyku i płaczu,a był tylko chwilowy
bardzo króciutki płacz............za to w domku
Otylcia cały czas chodziła i mówiła:Mam pokazując
na swoje uszka i śmiejąc się,jak jakaś szczebiotka:-)

Dzien dobry - z gory przepraszam ze nie nadrabiam zeszlego tygodnia, ale zaczynam padac....

Dziekuje WSZYSTKIM lipcoweczka za piekne zyczenia swiateczne - jest mi bardzo glupio, ze mnie nawet na forum nie udalo sie do Was ogolnie dotrzec:sick: . Ale prosze o specjalne wzgledy:cool2: i wybaczenie:elvis: .

reklama
Mam ostre urwanie z domem, jeszcze doszla organizacja tego mojego 10-lecia na przyszla sobote i diagnoza lekarza: OSZCZEDZAC SIE na maxa bo moj organizm juz powolutku sie szykuje (obnizanie sie dzieciatka, rozwarcie i takie tam), a to troszku za wczesnie - mam wytrwac 4 tygodnie w stanie ktorym sie znajduje i podobno moge rodzic.....
Szalenstwo:eek: :confused: :cool2:

Waga dzieciatka z pomiarow: 2,7kg - baby znow mam w sobie kolosa:szok: :szok: :szok:

Do góry