reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Powiedzcie mi moje drogie jak się wkleja te cytaty, bo już nie mam nerwów
wrrr....:-/

ania na w dolnym prawym rogu czyjejs wiadomosci jest taki przycisk cytuj, jak go klikniesz wtedy odrazu wyskoczy Ci odpowiedz na ten temat ktory cytowałas, tylko pamietaj zeby nie kasowac zadnej czesci z cytatu, tam na koncu musi byc takie wyrazenie
i dopiero po tym mozesz pisac cos od siebie!!!

reklama
Laski jestescie kochane :elvis: :elvis: :elvis: , ze mnie tak zalujecie z moim lumbago ;-) (Aleczko mnie tez ta nazwa podoba sie naj.)

Boli jak cholera, a moje dziecko wola "jąćki jąćki" (na rączki)
Wczoraj mężu mie posmarowal ketoprofenem i od razu lepiej mi bylo, chyba ma jakies prądy energetyczne:-p
Dzisiaj tez niech smaruje, a cieple jego plecki tez pomagaja (Olivio;-) )

Asiu mialam juz jeden incydent chyba z pol roku temu albo wiecej, wtedy trzymalo mnie bite 2 tyg. Koszmarem jest przerwacanie sie w nocy z boku na bok, nie mowiac juz o wstawaniu do dziecka:dry:

Anusia80 jeszcze jest jedna metoda wstawiania cytatow po prawej stronie kazdego posta obok ikonki cytuj jest plusik i na ten plusik tez mozna kliknac a wtedy zmienia sie na czerwony minusik. Po kliknieciu na odpowiedz (nie szybka odpowiedz tylko normalna) te "zaklikniete cytaty" pokazuja sie w oknie odpowiedzi. Mozna sobie wymazac cos z cytatu (dlaczego nie Asiu?), zaznaczyc pogrubionym jakies slowo byle by robic to w ramach cytatu.
To jest z recepty naszej Kate :tak:

Jeszcze chcialam do Mani napisac, ze tez o niej mysle i brakuje mi jej na forum. Kiedy kochana bedziesz miala dostep staly do netu??? Jak wasze plany?

Widac, ze wiekszosc dziewczyn to chyba nadal swietuje:cool2: A Kasia.k i Hanti to juz wogole chyba urlopy sobie pobraly. Kto im dal?:wściekła/y: ;-)

Witajcie Panie!

wersja wypasiona: 1 przystojny masażysta + 1 przystojny chłopak/mąż,
wersja ekonomiczna: 1 przystojny wyśmienicie masujący chłopak/mąż,
wersja irytująco wkurzająca: prysznic-wrzątek-maść rozgrzewająca-ciepłe ciuchy;-)
:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

elen, śliczna Twoja Julcia, oczy ma PRZE-PIĘK-NE:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :elvis: :elvis: :elvis:
bardzo dziekuję. to po tatusiu :-)

Widac, ze wiekszosc dziewczyn to chyba nadal swietuje:cool2: A Kasia.k i Hanti to juz wogole chyba urlopy sobie pobraly. Kto im dal?:wściekła/y: ;-)
no właśnie???

cześc czołem :-)
melduje posłusznie,ze jeszcze 4 odcinki skazanego i wracam do normalnego świata :-) wczoraj zaliczyłam 18 odcinek 2 serii :tak::-D

apropo Wiki dostałas mojego priva???

Super Elfiku widze, ze duzymi krokami zmierzacie do pelnego sukcesu:tak:
Ja Alusiowi nie zakladam pieluchy w dzien od poczatku nauki czyli od 14 marca, za wyjatkiem moze dwoch trzech razow, kiedy to Slawek zostawal.
Ani raz nie zesikal sie na spaniu w dzien. Elfiku ja tam mysle, ze powinnas zabrac ta pieluszke podczas drzemki ;-) Oczywiscie decyzja jest Twoja. Ja bym sie bala trocje, ze dziecko zacznie sikac od nowa, bo sie kapnie, ze moze. Alek moj czasem cos w nocy podsika pampersa, ae to tylko wtedy jak ma gorsze spanie, jak budzi sie z placzem i nie jest szybko uspokojony. Ostatnie 3 noce byly suchutkie i zastanawiam sie czy mu nie zabrac pieluchy na ta noc. Jedyne co mie powstrzymuje to posikane lozeczko jego lub nasze :-p
Tak dzisiaj zrobie :tak: a pomiędzy prześcieradełko a materacyk położe podkład higieniczny taki który mi został jeszcze ze szpitala :tak:

elfik
gratki nocnikowe, trzymam qciuki zeby było tak dalej.
U nas narazie Kuba spi bez pieluszki ale jak tylko wstaje to go wysadzam, mamy jeszcze małe problemy z wołaniem siku, Kuba woła siiikuuuu i je robi w tym samym czasie :tak:;-);-)
ale nie dajemy za wygrana!!!

Gratulacje dla Elfiko!!!! :-) :-) :-)
dzięki kochanne za gratulacje ale chyba to troszke za wcześnie :tak:

Co do prezentu na Komunie to ta biblia wydaje mi sie super pomysłem.
Sama bardzo bym chciała taka dostac :tak:

hahahha
też o tym myślałam, kiedy czytałam posty :-) :-) :-)
święta to chyba głównie obrodziły w krwawe wypadki, hihihi
na szczęście żaden nie był poważny...

reklama
Dziewczyny co do oduczania Naszych pociech od pampersów, to ja wole się nie wypowiadać hihihi....:-) bo mój Dawid tylko rano zrobi wszystko na nocnik, ale pózniej pielucha przez cały dzięń, powie że zrobił kupę, jak juz ma pełny pampers, ale narazie chyba dam sobie spokój z całodzinnym uczeniem na nocnik, bo watpie żeby niania podjęła się takiego zadania ;-)
Poczekamy do lata,aż będzie ciepło i będzie mógł biegać po dworze w samych majtkach i spokojnie siusiać sobie po nogach :-))

Do góry