reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

czesc dziewczyny,
Wiki jak to dziewczynka to pol problemu z glowy. na taka okazje zawsze sprawdza sie zloto. nie wazne czy sie jest chrzestnym czy tylko gosciem. mozesz wybrac- krzyzyki, bozie, lancuszki, kolczyki, wisiorki itd. zawsze znajdziesz kilka opcji w roznych cenach. wczesniej czy pozniej dziecko po taki prezent siegnie. albo wlasnie biblia. oczywiscie o ile masz spoko rodzine i nie obgada, ze "chrzestny sie nie wykosztowal":no: u mnie niestety takie klimaty sa.:baffled: :no: ale jak nie widujecie tej rodziny to nie ma sie co przejmowac;-)
a swoja droga to pamietam, ze ja na moja komunie nazbieralam pieniedzy na rower Jubilat:tak: a moja kuzynka rok pozniej nazbierala tyle kasy ze rodzice kupili telewizor i video marki Panasonic:szok: :baffled:

Niestety na wycieczce Alus nieszczesliwie sie potkna i tak zaryl lewa strona buzki, ze byla krew, a teraz wyglada jakby sie z kims bil. Na szczescie juz widac, ze rany sie goja.

no tak, ja kilka dni temu ganialam szymka i mielismy super zabawe, az do momentu gdy "kroliczekowi" lapy sie poplataly i upadl:-( tez sie krew polala, z nosa:-( a mi glupio bo to w sumie moja wina.:zawstydzona/y: :baffled: :zawstydzona/y: ale z drugiej strony to nie jajko tylko dziecko. do tego mezczyzna. jakies "rysy" powinnien miec na profilu od czasu do czasu;-)

reklama
Dziewczynki i jeszcze wam napisze, ze zlapal mnie okropny postrzal, lumbago, ischias, czy jak to zwa (to ostatnie brzmi jak bym byla juz babcia) w okolicy szyji i barku. Bol okropny, (mimo i uwazam sie za osobe wytrzymala na bol) do tego stopnia, ze siegnelam po srodki p/bolowe.

Przydalaby sie jakas fizjoterapia i chyba zadzwonie do szfagierki (meza siostra)

ojojoj:-( znam to. u mnie dzialal bardzo goracy prysznic a wlasciwie to prawie wrzatek, potem masc rozgrzewajaca (np bengel), masaz(jak jest taka mozliwosc). a na to wszystko: wersja dzienna-cieple ciuchy, szaliki; wersja nocna-przytulic bolace miejsce do ciala chlopaka/meza.:tak:
mam nadzieje, ze wkrotce bedzie lepiej:elvis: :-p
generalnie to wszsytkim chorowitkom zycze powrotu do zdrowia.

Dziewczynki i jeszcze wam napisze, ze zlapal mnie okropny postrzal, lumbago, ischias, czy jak to zwa (to ostatnie brzmi jak bym byla juz babcia) w okolicy szyji i barku. Bol okropny, (mimo i uwazam sie za osobe wytrzymala na bol) do tego stopnia, ze siegnelam po srodki p/bolowe.

Przydalaby sie jakas fizjoterapia i chyba zadzwonie do szfagierki (meza siostra)

Martus
miałam to samo jakies połtora tygodnia temu, strasznie mnie zawiało, nie mogłam spac, krecic głowa!!!
masowałam sie,kremowałam ale nic nie dało.........
pomogł mi dopiero AMOL, wcierałam go 2 razy dziennie.....
poza tym sama wiesz, ze to niestety stan zapalny powoduje takie dolegliwosci, trzeba czasu, pocieszajaco napisze ze jakis tydzien mnie trzymało.........
trzytmam qciuki zeby szybciej pomoglo!!!!!!

Dziewczynki i jeszcze wam napisze, ze zlapal mnie okropny postrzal, lumbago, ischias, czy jak to zwa (to ostatnie brzmi jak bym byla juz babcia) w okolicy szyji i barku.

lumbago brzmi najlepiej jak dla mnie :-p ;-) :cool2: :cool2: :cool2:
Martuśka, współczuję, mam nadzieję, że szybko minie...:elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

cześć laski :elvis:

ojojoj:-( znam to. u mnie dzialal bardzo goracy prysznic a wlasciwie to prawie wrzatek, potem masc rozgrzewajaca (np bengel), masaz(jak jest taka mozliwosc). a na to wszystko: wersja dzienna-cieple ciuchy, szaliki; wersja nocna-przytulic bolace miejsce do ciala chlopaka/meza.:tak:
mam nadzieje, ze wkrotce bedzie lepiej:elvis: :-p
generalnie to wszsytkim chorowitkom zycze powrotu do zdrowia.

wersja wypasiona: 1 przystojny masażysta + 1 przystojny chłopak/mąż,
wersja ekonomiczna: 1 przystojny wyśmienicie masujący chłopak/mąż,
wersja irytująco wkurzająca: prysznic-wrzątek-maść rozgrzewająca-ciepłe ciuchy;-)
:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

w każdym bądź razie - udanej kuracji Martuśka ;-) ;-) :elvis: :elvis: :elvis:

Hej Dziewczyny :-)
melduję się chyba jako ostatnia, po świetach...ojojoj...wolę nie wchodzić na wagę hihi, jestem objedzona na amen, a lodówka sie nie domyka, bo tyle wszystkiego zostało - zapraszam na wyżerkę :-) ;-)
Po świętach spoko, spędzone w gronie rodzinnym , nawet nie było tak nudno jak sie obawiałam, bo Dawidek skutecznie rozładowywał atmosferę, do momentu aż wywrócił sie przy zabawie ze swoimi kuzynkami i rozciął całą górną warge, krew tak się lała,że biedny nie mógł nadąrzyć z połykaniem :-(
no, ale dzielnie za parę minut powiedział "nie ma ała"....więc nie jest aż tak żle :-)
Wiki dalej jestem lewa z wklejamiem cytatów, więc tylko jako ciekawostkę powiem,że mój szef także wybiera się na komunię i kupuje płaski monitor do kompa z jakimis tam różnymi nowoczesnymi funkcjami.....bez komentarza....hihi, no ale wkońcu to dumny dziadek swojej wnusi, więc prezent musi być konkretny. Powiem mu,że może by tak Biblia, to pewnie się uśmieje.:-)

reklama
Do góry