reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Mój Dawid wogóle nie wymiotuje w samochodzie, wręcz przeciwnie, najpierw wypije butlę herbaty, a potem w ciągu 10 minut usypia :-)
Nie spotkałam się wśród znajomych z czyms takim,żeby kogoś małe dziecko wymiotowało, więć Twój Krzysio droga KATE chyba poprostu jest zbyt wrażliwy na lekkie kołysanie samochodowe ;-)

reklama
Mój Dawid wogóle nie wymiotuje w samochodzie, wręcz przeciwnie, najpierw wypije butlę herbaty, a potem w ciągu 10 minut usypia :-)
Nie spotkałam się wśród znajomych z czyms takim,żeby kogoś małe dziecko wymiotowało, więć Twój Krzysio droga KATE chyba poprostu jest zbyt wrażliwy na lekkie kołysanie samochodowe ;-)
hmmm właśnie, on jakoś od początku był dziwny bo np nie lubił jeździć w wózku darł sie jak opętany do czasu aż zasypiał a pamiętam że Piotrek dzierał się w domu ale właśnie spacer był wybawieniem, przeważnie dzieci lubią kołysanie wózka a tu.... nie wiem co o tym myśleć

Dzień dobry wszystkim :-)
dzis takie piękne słońce,że az chce się żyć :-) :-)
ale troszkę przymroziło...
dzis mam cały dzień wolny,więc biorę się za porządki, ale będę tutaj wpadać :-)

Miłego dzionka :-);-)

Cześć :-)

Kate małe dzieci jak najbardziej mogą mieć chorobę lokomocyjną :tak: Kornel nie ma, ale czytałam o tym, a mojej kumpeli maleńka siostra też tak miała. Nie wiem tylko, czy jest na to jakiś 'aviomarin dla dzieci':-p

reklama
czy takie małe dzieci mogą mieć chorobę lokomocyjną?

Julia już kilka razy wymiotowała jak jechaliśmy dalej gdzieś

teraz to się uspokoiło - ja jej daje dzien przed wyjazdem lub rano w dniu wyjazdu tab homeopatyczne COCCULINE - one są na chorobę lokomocyjną i jest ok

więc Kate lepiej dac Krzysiowi bo po co wszyscy macie się męczyć

no a co do ubrania ja wszędzie zabieram drugi zestaw (łącznie z kurtka i butami ) bo nigdy nic nie wiadomo :-p

Do góry