reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Mój Dawidek nie ma ulubionej piosenki, bo praktycznie przy każdej tańczy, a gdy widzi ,że zaczyna sie program "jaka to melodia" to piszczy ucieszony i woła "lalalala"....i chociaz nie leci żadna muzyka to i tak tańczy, mam go z głowy na 20 minut ;-)

reklama
hej popołudniem.......
czekam na facetow z gazowni....:eek::eek::eek:

hej elen, juz myslałam, ze Cie porwały jakies porzadki przedwiateczne i ze masz uropik!!!

elfik Kuba tez lubi janerke a ten teledysk jest fajna bajeczka!!!
i muzyczka tez przednia!!! :laugh2::laugh2::laugh2:

urlopik, no jasne....:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

na razie jestem na etapie zastanawiania sie co zabrac ze sobą do rodziców w ramach włączenia sie w świąteczne gotowanie:sick:

opalanko? hę.....
nie skomentuję.

Czesc laski

Dzień dobry :happy2:
Teraz sie tylko przyznam,że w poniedziałek Weronika została uroczyście pozbawiona pieluszki i walczymy juz trzeci dzień :-)
Pierwsze postępy widac jak na dłoni wiec sie nie poddaje i za pare dni Wam zamelduje jak nam idzie :tak::-)
Aaaaa Aniu ja też Cie serdecznie pozdrawiam i dziekuje za pamięc :elvis::elvis:

Elfiko, Asiu gratulacje podjetego nocnikowania :-) :-) :-) Oplaca sie, nei trzeba pampersow kupowac. ja sie zastanawiam czy polozyc wreszcie Alka bez pieluchy na noc, bo w dzien na spaniu jeszcze mu sie nie zdarzylo zlac. To Weronisia bedzie pierwsza dziewuszka nocnikowa jak dobrze pojdzie;-) nie wiem jak tam Ysi corcia:dry:

Elfiko, a to Weronisia ma specyficzne gusta. Puscilam Alkowi i juz 3 raz wola mi "Jeście laz muzyćka mamusiu" :-D
Moje dziecko ma swoje ulubione tez, ale ogolnie nie gardzi jakakolwiek muzyka:tak:

Ok dziecko sie drze juz teraz spadamy na spacer, bo slonce zaswiecilo

witam wieczorkiem!!!!

jakos tak pustawo dzisiaj było
chyba porzadki przedswiateczne ida pełna para!!!!!

a mnie dzis jeszcze czeka sprzatanko kuchni, moze jakies ustawianko....
no i za jakas godzinke bede miała juz nowa podłoge!!!!

reklama
Do góry