reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Witam wieczorkiem

ja tylko chciałam Was zapytac czy wasze maluchy maja jakies ulubione piosenki?

...a i owszem :laugh2: :laugh2: U nas króluje Mika "Relax, Take it easy". Jak tylko Oliwka usłyszy to w radiu leci do mnie, łapie mnie za ręce i tańczymy kręcąc się w kółko. A jeszcze fajniej to wygląda jak jeszcze w zasięgu jest mój R. i wtedy łapiemy się za rączki i tańczymy we troje. A jaka jest przy tym radość, niesamowity widok jak dziecko cieszy się ze wspólnej zabawy.:-D :-D :-D :-D Zauważyłam że Oliwka bardzo lubi tańczyć nie tylko z nami, ostatnio w parku podeszła do nieznajomego dziecka i na dzień dobry wzięła w obroty to wystraszone dzieciątko:szok: :laugh2: :laugh2: .

witam;-)

wpadam na chwilke bo zaraz spać zmykam
byłam dzisiaj u okulisty bo ostatnio oczy mnie bolą przy czytaniu i wogóle jakoś tak i mam okulary do czytania :-p :confused: śmiesznie na razie jeszcze ich nie mam będą na piątek bo coś tam ale mi się nie spieszy więc sie zgodziłam i mam jeszcze skierowanie na dalsze badania oczne ale o tym później jak będę miała wyniki ale to dopiero po świętach się wybiorę

fajnie że zapowiadają ładną pogodę na święta żeby tylko nie zapeszyć tfu tfu

ja już od jutra mam wolne :-D jutro śpię do oporu ale pewnie moje dziecko jak matka będzie w domu wstanie przed 6 (normalnie śpi do 8-8:30 a my wstajemy ok 6:30 :baffled: )

reklama
:baffled: mam jeszcze pytanko czy wasze dzieci wymiotują w samochodzie? Krzysiek ostatnio jak jechaliśmy do moich rodziców (30km) to zarzygał nam wszystko :sick: :crazy: :huh: i efekt był taki że mimo pięknej pogody musieeliśmy siedzieć u dziadków i czekać aż łachy wyschną
nie wiem co jest nic takiego nie jadł, nie jadł dużo i nie jadł tuż przed wyjazdem :dry:

wcześniej też mu sie zdarzało ale ostatnio był spokój

czy takie małe dzieci mogą mieć chorobę lokomocyjną?

Do góry