reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hej dziewczyny :-)
ja oczywiście witam sie jako ostatnia, ale od 5 rano jestem na nogach, Dawidek przeziebiony na maksa i nie dał mi pospac, ale nie ma sie co dziwić, bo taka pogoda dzisiaj :-/
zimno, pada..wrr...
WIKI dotrę do domu, to sprawdzę WZW A, bo szczerze niepamietam, Dawidek jest juz po wszystkich szczepieniach, miał szczepionki łączone, więc pamięc mnie zawodzi - niepamietam czy było WZW A
Teraz jestemw pracy, ale wieczorkiem pojawie sie na forum..

Miłego dzionka :-) ;-)

hello girls :-) :-) :-) :-) :-)

jestem przelotem po dwóch dniach odseparowania w zamknietym pokoju bez --- NO CO WY!!!!!! --- bez okien!!!!! i czuję sie tak: :baffled: :baffled: :baffled: :eek: :eek: :eek: :sick: :sick: :sick: i jeszcze trochę tak: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :nerd:

jak wypiję w końcu KAWĘ i spróbuję przebrnąć przez wasze pogaduchy to sie jeszcze odezwę. tak myślę. chyba. moze. :unsure:

:-D :-D :-D ok, przeleciałam i to będzie b. długi post :-D :-D :-D

chciałam jeszcze pochwalić moje dziecko!!!

Kuba dzisiaj spał bez pieluszki podczas południowej drzemki!!
a po obudzeniu sie usiadł na nocniczku i grzecznie zrobił siku!!!
powoli sie uczymy.........

mam nadzieje, ze bedzie tak częściej!!
ehhhh, gratuluje i zazdroszczę :tak: :tak: :tak: ja kupiłam "wyprawkę" (majteczki) ale Julka nadal pała niechęcią do nocnika:dry: :dry:

nabrałam ochoty na spotkanie z WSZYSTKIMI lipcowkami!!!!
noooo, ja teżżżżżżżż..............

jeszcze łos dolewa oliwy do ognia wrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
taaa, oni to potrafią:tak: :tak: :tak: :tak:

mam nadzieję że o mnie nie zapomniałyście obiecuję że będę zaglądać częściej a przynajmniej na pewno nie zrezygnuję z bb NIE MA MOWY NIE ZNIKNĘ BEZ WIEŚCI
pozdrawiam jeszcze raz wszystkich
na razie pa
dobrej nocki :elvis:
nie zapomnialam :no: pamiętam :-) :-) :-)

Kurna, właśnie piję jakąś syfiastą kawę czekoladową. Dostałam od babci ze słowami: "Dam ci Klaudynko przepyszną kawę." :-D Może i ona pyszna była, ale jakieś 5 lat temu, bo wydaje mi się całkowicie zwietrzała :-)
yhahahahahhahhhahhhahaha
smacznego ;-)

Gorzej będzie jak podrośnie, bo będzie rozumiał,że zostaje sam z obca kobietą a nie z mamą, no ale myślę ,że damy radę.
a ja myślę, że to właśnie teraz jest ten gorszy okres :tak: :tak: :tak: potem Julka już będzie miała większe poczucie czasu i wiekszą potrzebe odseparowania sie od mamy, hiihiibihi:-D :-D :-D :-D

Czesc kobiety;-) !Ja na sekundkę:tak: .Szykuje juz ciuszki na wyjazd:-p .Pewnie przed wyjazdem nie uda mi sie tu zerknąć węc juz dzis zycze wam:bogatego zająca,mokrego dyngusa no i ogolnie zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych.Papa!!!
wesołych :-) :-) :-) i udanej podróży!!!!! moze załapię sie na jakieś zdjęcia :)-p )

ooooooo ile nowych lipcowek, ile nowych suwaczkow!!!:szok::szok::szok:

u nas remont , remont i jeszcze raz remont........
kłocimy sie z łoskiem nagminnie, juz mam dosc

mleko robie dziecku w łazience,
kolacje robie w sypialni a reszte w salonie.............
ehhhh
niech to sie juz skonczy!!!!!
bez komentarza. chociaż nie - ja tak mam i bez remontu. wystarczy, ze M włączy sie do prac domowych :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Asiu nie zazdroszczę:no: :no:
Remont to nieciekawa sprawa zwłaszcza jak się mieszka i remontuje to samo mieszkanie, najlepsza opcja to się przeprowadzidż gdzieś na czas remontu, a jeszcze lepsza to wyjechać na wczasy i wrócić do wyremontowanego mieszkania
taaaaa, dwa tygodnie w słońcu, na plaży.... grzeczne dziecko zajmujace sie same sobą.... ehhhhh.....

Tak poważnie to kilka zmian nastapiło w moim życiu i dlatego moje bb-boomowanie jest takie marne ostatnimi czasy.
a co to za zmiany? poza Weronisowym nocnikowaniem ofkors!

no i wklejam fotke kolorku w kuchni, wiecie i tak cienko widac, bo fotka robiona telefonem, poza tym słabe swiatło mam w kuchni teraz!!
i słonca nie ma za oknem...
kawałek okna, sciana i kawałek koloru innej sciany......

kolor żółty przepiękny do kuchni!!! :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

reklama
hahhhahhahahhah :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Julia to raczej wyłacznie podskakuje przy piosenkach z bajek :tak: no i tańczy jak w kościeke (jakies 500 m od naszych okien :baffled: ) zaczynają bić dzwony. od 6 do 21, co godzinę :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:

Do góry