Joaska
Lipcowe mamy '05
matko ale mam lenia........
nic mi sie nie chce robic!!!
chyba czeka mnie jeszcze jedna kawa..............
nic mi sie nie chce robic!!!
chyba czeka mnie jeszcze jedna kawa..............
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jestem przelotem po dwóch daniach odseparowania w zamknietym pokoju bez --- NO CO WY!!!!!! --- bez okien!!!!!
ehhhh, gratuluje i zazdroszczę ja kupiłam "wyprawkę" (majteczki) ale Julka nadal pała niechęcią do nocnikachciałam jeszcze pochwalić moje dziecko!!!
Kuba dzisiaj spał bez pieluszki podczas południowej drzemki!!
a po obudzeniu sie usiadł na nocniczku i grzecznie zrobił siku!!!
powoli sie uczymy.........
mam nadzieje, ze bedzie tak częściej!!
noooo, ja teżżżżżżżż..............nabrałam ochoty na spotkanie z WSZYSTKIMI lipcowkami!!!!
taaa, oni to potrafiąjeszcze łos dolewa oliwy do ognia wrrrrrr
nie zapomnialam pamiętam :-) :-) :-)mam nadzieję że o mnie nie zapomniałyście obiecuję że będę zaglądać częściej a przynajmniej na pewno nie zrezygnuję z bb NIE MA MOWY NIE ZNIKNĘ BEZ WIEŚCI
pozdrawiam jeszcze raz wszystkich
na razie pa
dobrej nocki
yhahahahahhahhhahhhahahaKurna, właśnie piję jakąś syfiastą kawę czekoladową. Dostałam od babci ze słowami: "Dam ci Klaudynko przepyszną kawę." Może i ona pyszna była, ale jakieś 5 lat temu, bo wydaje mi się całkowicie zwietrzała :-)
a ja myślę, że to właśnie teraz jest ten gorszy okres potem Julka już będzie miała większe poczucie czasu i wiekszą potrzebe odseparowania sie od mamy, hiihiibihiGorzej będzie jak podrośnie, bo będzie rozumiał,że zostaje sam z obca kobietą a nie z mamą, no ale myślę ,że damy radę.
wesołych :-) :-) :-) i udanej podróży!!!!! moze załapię sie na jakieś zdjęcia -p )Czesc kobiety;-) !Ja na sekundkę .Szykuje juz ciuszki na wyjazd .Pewnie przed wyjazdem nie uda mi sie tu zerknąć węc juz dzis zycze wam:bogatego zająca,mokrego dyngusa no i ogolnie zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych.Papa!!!
bez komentarza. chociaż nie - ja tak mam i bez remontu. wystarczy, ze M włączy sie do prac domowychooooooo ile nowych lipcowek, ile nowych suwaczkow!!!
u nas remont , remont i jeszcze raz remont........
kłocimy sie z łoskiem nagminnie, juz mam dosc
mleko robie dziecku w łazience,
kolacje robie w sypialni a reszte w salonie.............
ehhhh
niech to sie juz skonczy!!!!!
taaaaa, dwa tygodnie w słońcu, na plaży.... grzeczne dziecko zajmujace sie same sobą.... ehhhhh.....Asiu nie zazdroszczę
Remont to nieciekawa sprawa zwłaszcza jak się mieszka i remontuje to samo mieszkanie, najlepsza opcja to się przeprowadzidż gdzieś na czas remontu, a jeszcze lepsza to wyjechać na wczasy i wrócić do wyremontowanego mieszkania
a co to za zmiany? poza Weronisowym nocnikowaniem ofkors!Tak poważnie to kilka zmian nastapiło w moim życiu i dlatego moje bb-boomowanie jest takie marne ostatnimi czasy.
no i wklejam fotke kolorku w kuchni, wiecie i tak cienko widac, bo fotka robiona telefonem, poza tym słabe swiatło mam w kuchni teraz!!
i słonca nie ma za oknem...
kawałek okna, sciana i kawałek koloru innej sciany......
ja tylko chciałam Was zapytac czy wasze maluchy maja jakies ulubione piosenki?
Weronika zdecydowanie ma swój własny gust muzyczny. Do niedawna przebojem nr 1 była u nas piosenka Marii Peszek "pieprze cie miasto"
od wczoraj na topie jest to
Lech Janerka - Rower - Onet.pl Teledyski