reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Martusiu, robiłam już kiedyś suwaczek ciążowy, tylko że siostra mi pomagała. Ale to już było całe wieki temu;-) Teraz Elen była tak miła, że udzielila mi wskazówek. Podała mi też link do miejsca, gdzie mogę poczytać wypowiedź Hanti na temat cytowania w poście ale niestety nie działa :no:

Rozumiem ze elfik postanowil dac szanse innym lipcoweczka na dogonieniu jej w ilosci postow;-) :-) .
Pozdrawiam elfika, ktory cos nas zaniedbuje ostatnimi czasy:elvis: :elvis: :elvis:
Dzień dobry :happy2:
hihi Aniu to mnie przyłapałaś kochana :-);-);-):cool2:
Tak poważnie to kilka zmian nastapiło w moim życiu i dlatego moje bb-boomowanie jest takie marne ostatnimi czasy.
Poprawie sie po świetach- obiecuje :tak:
Teraz sie tylko przyznam,że w poniedziałek Weronika została uroczyście pozbawiona pieluszki i walczymy juz trzeci dzień :-)
Pierwsze postępy widac jak na dłoni wiec sie nie poddaje i za pare dni Wam zamelduje jak nam idzie :tak::-)
Aaaaa Aniu ja też Cie serdecznie pozdrawiam i dziekuje za pamięc :elvis::elvis:

czesc babeczki!!!

czy u Was tez tak zimno, szaro i ponuro........
i deszcz pada :confused::confused::confused:

az mi sie nie chciało wstawac w łozka!!!!:cool2::cool2::dry::dry:

ide czytac co tam naklikałyscie!!

hej hej elficzku!!!!!

u Nas tez akcja " robimy sisi tam gdzie trzeba" pełną para!!!!!
mam nadzieje, ze tez uda mi sie pochwalic osiagnieciami!!!

no i wklejam fotke kolorku w kuchni, wiecie i tak cienko widac, bo fotka robiona telefonem, poza tym słabe swiatło mam w kuchni teraz!!
i słonca nie ma za oknem...
kawałek okna, sciana i kawałek koloru innej sciany......

2lmkuu0.jpg

czesc babeczki!!!

czy u Was tez tak zimno, szaro i ponuro........
i deszcz pada :confused::confused::confused:

quote]

u mnie (w tej chwili Pruszków) słonko na chwilę zza chmurek wygląda ale zimno straszliwie.

Dziecko mi się rozchorowało. Wczoraj wieczorem wymiotowała (nie wiem może z płaczu - ona już tak ma, albo - gorsza wersja - płakała, bo było jej niedobrze:sick: ) a w nocy miała gorączkę. Nie wiem, może to te piątki??? Mama do mnie przed chwilą dzwoniła i mówi, że lewa strona buzi bardziej czerwona i gorąca... a Daria jak się tam dotknęła to mówiła "ała" i kazała się całować. Oby to tylko nie były początki anginy. Rety, czemu to tak zawsze jest, że choroby przychodzą w najmniej odpowiednim momencie - ja dopiero zaczęłam pracę, idą Święta...

reklama
Do góry