reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

a wlasnie ze jest jedna:tak: lipcowka w 50% bo bez dziecka:laugh2:

u nas remont , remont i jeszcze raz remont........
kłocimy sie z łoskiem nagminnie, juz mam dosc

mleko robie dziecku w łazience,
kolacje robie w sypialni a reszte w salonie.............
ehhhh
niech to sie juz skonczy!!!!!

doskonale rozumiem. taki syndrom mojej mamy:laugh2: ona jak juz zaczyna robic remont to po calosci! wychodzac z zalozenia ze jak robic pierdolnik to juz wszedzie zaczyna najpierw od skromnego kladzenia plytek w korytarzu. a potem..."skoro korytarz to moze od razu kuchnie. bedzie burdel za jednym razem. w sumie to klepke tez mozna by wycyklinowac, niech juz beda podlogi z glowy. to jak juz podlogi i tak bedzie brudno, meble wyniesione, to moze sciany od razu pomalowac. no ale jak to sciany na dole. i tak sie bedzie brud nosil to moze i na gorze od razu sie machnie. ale jak to? wszystkie pokoje zrobione, a tylko kuchnia zostanie, dawaj szafki pomalowac. w sumie to ta lazienka tez taka juz zszarzala. przynajmniej fugi sie zrobi." i tak to oto moja matka doprowadza domownikow do szalu. a moj ojciec ma ochote isc do sasiada i powiedziec "przygarnij mnie";-) :laugh2: doskonale rozumiem jak sie czujesz:tak: na pocieszenie powiem ze jak ja przezylam 4 remonty generalne to ty tez dasz rade.

Agnieszka wesolych swiat i milego odpoczynku

reklama
heheh jestem i ja!!!

własnie pomalowalismy kuchnie.........
wyglada nawet nawet, chociaz cokolwiek bede wiedziec rano przy swietle dziennym!

zmienilismy dzis lekko koncepcje, nie bede sie rozpisywac, pokarze Wam wszystko jak bedzie juz na cacy zrobione, narazie zakupilismy dzisiaj nowy zlew......

intl60x601B1D.jpg

Witajcie babki
ulatniam sie juz do lozka, ale jeszcze...

Ofkors moj miliion byl tylko i niestety:-p pima aprilisowy:cool2: Szkoda, ze tylko Klaudia dla sie przez chwilke nabrac:-D ;-) Przeciez dwocip byl taki oryginalny:cool2:

pewnie sie nie wyrobie.:no: zreszta to nie w moim stylu taki pospiech. ale przeciez w 2008 tez bedzie pazdziernik;-) i w 2009:tak: i w 2010 i... :-D :laugh2: :laugh2:
Ano pewnie, absolutnie nie daj sie zwiesc przyslowiu "o jednym oku, byle w tym roku" :-D ;-) :elvis:
Olivia a Ci Grecy rzeczywiscie ponetni:zawstydzona/y: takie cukiereczki, szczegolnei ten pierwszy. Jezyk tez mi sie podoba:-p ;-) :-D

Iwon - niestety grzybica paznokcia Jasia to nie prima aprilis:sick: .
Najpierw padlo pytanie o basen, pozniej czy my z Maciejka nie mamy:confused: . To troche wkurzajace, bo grzybica kojarzy mi sie z brudem - no to sie dowiedzialam jak prowadze domek:baffled: .

Kurde, ze tez jasiowi sie przyplatalo:no: Aniu masz jakies przypuszczenia? Oby szybciutko paznokietki byly zdrowe znowu

Kurna, właśnie piję jakąś syfiastą kawę czekoladową. Dostałam od babci ze słowami: "Dam ci Klaudynko przepyszną kawę." :-D Może i ona pyszna była, ale jakieś 5 lat temu, bo wydaje mi się całkowicie zwietrzała :-)

:-D :laugh2: :-D :laugh2: :-D :laugh2: Podobalo mi sie!:-)

Moja córeczka zostaje z dziadkami. A ponieważ ich uwielbia to nie ma problemu. Trochę gorzej ze mną. Pracę zaczęłam dopiero wczoraj i nie mogę się jeszcze przyzwyczaić, że to już tak zostanie i nie będę jej widywała przez kilka godzin codziennie .

Witaj Nenius, widze, ze z suwaczkiem dlaas sobei swietnei rade :tak: Jesli chodzi o prace, tomamy tu taki fajny watek mam pracujacych:tak: ;-) Rozgoscie sie wszedzie:tak:
No to ja muszę pochwalić swojego "uczynnego" męża: dzisiaj - trzeci raz w życiu zabrał nasze dziecko na spacer (bez komentarza:wściekła/y: ), tak więc Joasiu nie łam się, ja też cokolwiek robiąc w domu mam uwieszone przy nodze dziecko.

Przepraszam, ale jakos smiac mi sie z tego chce:-) Wiem, ze Tobei niesiu nei do smiechu, ale tak fajnei zabrzmialo;-)

a wlasnie ze jest jedna:tak: lipcowka w 50% bo bez dziecka:laugh2:

doskonale rozumiem. taki syndrom mojej mamy:laugh2: ona jak juz zaczyna robic remont to po calosci! wychodzac z zalozenia ze jak robic pierdolnik to juz wszedzie zaczyna najpierw od skromnego kladzenia plytek w korytarzu. a potem..."skoro korytarz to moze od razu kuchnie. bedzie burdel za jednym razem. w sumie to klepke tez mozna by wycyklinowac, niech juz beda podlogi z glowy. to jak juz podlogi i tak bedzie brudno, meble wyniesione, to moze sciany od razu pomalowac. no ale jak to sciany na dole. i tak sie bedzie brud nosil to moze i na gorze od razu sie machnie. ale jak to? wszystkie pokoje zrobione, a tylko kuchnia zostanie, dawaj szafki pomalowac. w sumie to ta lazienka tez taka juz zszarzala. przynajmniej fugi sie zrobi." i tak to oto moja matka doprowadza domownikow do szalu. a moj ojciec ma ochote isc do sasiada i powiedziec "przygarnij mnie";-) :laugh2: doskonale rozumiem jak sie czujesz:tak: na pocieszenie powiem ze jak ja przezylam 4 remonty generalne to ty tez dasz rade.

Agnieszka wesolych swiat i milego odpoczynku

Ale masz fajna zaradna mame:-D :tak: :-)

Wiki dzieki tej stronce, ktora wstawilas dla Niani dowiedzialam sie jakie temperaturki beda "u nas" (z Klaudia).
Klaudus jak dla mnie bomba i nawet woda nie taka zimna:-)

Ok zmykam, dobrej nocki, bo juz 24-ta:szok:

witam z ranca:-)
Zapomnialam sie pochwalic: MAciejce sciagneli GIPS:-) . Dalej chodzi o kulach, ale juz jest duzo latwiej:-)
Po za tym z domkiem jedziemy juz na ostro - tysiace decyzji, juz widzimy brak kasy... - musimy jeszcze raz powalczyc z bankiem.

Rozumiem ze elfik postanowil dac szanse innym lipcoweczka na dogonieniu jej w ilosci postow;-) :-) .
Pozdrawiam elfika, ktory cos nas zaniedbuje ostatnimi czasy:elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Do góry