reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
ooooooo ile nowych lipcowek, ile nowych suwaczkow!!!:szok::szok::szok:

!!!

no właśnie, właśnie:szok: :-D :-D :-D
coż to za ruch na lipcówkach:szok: :szok: :-D :-D :-D :-D :-D

Klaudia- e-miłość czy e-związek, jak to było hihihi, nie pamiętam teraz;-) ;-) Julka jest dalej zakochana w Maciusiu;-) ;-) ;-) a Kubuś to przyjaciel haha:-D :-D

;-) ;-) ;-)

a ja znowu na sekundę z łosiowego laptopika:dry:

Joasiu już jesteś z pewnością bliżej końca:-p
Kurcze ale mi brakuje mojego komputerka:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

czesc kochana!!!!
mnie tez brakuje, bardziej Ciebie niz Twojego komputerka!!!!!!
buziaczki, no i mam nadzieje, ze ten remoncik, jak mowisz, zbliza sie ku koncowi!!!!

Asiu nie zazdroszczę:no: :no:
Remont to nieciekawa sprawa zwłaszcza jak się mieszka i remontuje to samo mieszkanie, najlepsza opcja to się przeprowadzidż gdzieś na czas remontu, a jeszcze lepsza to wyjechać na wczasy i wrócić do wyremontowanego mieszkania

jaaaa??
oczywiscie ze chetnie bym pojechała na wczasy, albo moge sie remontowac, ale niech mi ktos zabierze dzieciaka, chociaz na 2 h spacer :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

A ja zwykle lepiej znoszę niższe ciśnienie powietrza i w związku z tym dziś kończyłam mycie okien, prasowanie i wieszanie firanek. U nas już prawie święta ufff... na szczęście. :laugh2: :laugh2:

No to ja muszę pochwalić swojego "uczynnego" męża: dzisiaj - trzeci raz w życiu zabrał nasze dziecko na spacer (bez komentarza:wściekła/y: ), tak więc Joasiu nie łam się, ja też cokolwiek robiąc w domu mam uwieszone przy nodze dziecko.

Klaudia- e-miłość czy e-związek, jak to było hihihi, nie pamiętam teraz;-) ;-) Julka jest dalej zakochana w Maciusiu;-) ;-) ;-) a Kubuś to przyjaciel haha:-D :-D

Ufff, no to widzę, że Julka jest lojalna kobitka :-)

pozwolisz, ze nie bede mowic tego Kukiemuuu :)

:tak::tak:;-);-);-)

Niech żyje chłopak w nieświadomości ;-) :-)

reklama
Do góry