reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Ja też nie pracuję na cały etat, tylko 6 godzin dziennie czyli 3/4 etatu ale na razie i tak mi się dłuży bo póki co nie robię nic poza odbieraniem maili i telefonów. No cóż, muszę się jeszcze podszkolić, żeby móc robic coś więcej. Ale skoro szefa przez 2 dni nie ma to i szkolić mnie nie ma kto bo to taka maleńka firma - dwuosobowa .

reklama
Melduje sie juz z domku - dzis krocej w robotce:-)
Pewnie ze sie pozbedziemy badziewia;-) :-) . Dzieki baby za wsparcie:elvis:

Klaudia - dawaj cynk i bedziemy latac razem ze szmata i prac spodenki/majteczki razem;-) . Ja coraz powazniej przymierzam sie do akcji nocnik - zmobilizujesz mnie na pewno jak sie przylaczysz:-) .

Widze ze "nowe" lipcoweczki ratuja forum;-) - ruch sie dzieki nim zrobil - oby tak dalej.
Ja jak widzicie wlasnie bede sobie robic przerwe od pracy na rzecz drugiego bobasa - 1,5 roku w pracy i znow powracamy do malenkiego chaosiku w domku;-) :-) i w zyciu ;-) :-) .

Czesc kobiety;-) !Ja na sekundkę:tak: .Szykuje juz ciuszki na wyjazd:-p .Pewnie przed wyjazdem nie uda mi sie tu zerknąć węc juz dzis zycze wam:bogatego zająca,mokrego dyngusa no i ogolnie zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych.Papa!!!

ooooooo ile nowych lipcowek, ile nowych suwaczkow!!!:szok::szok::szok:

u nas remont , remont i jeszcze raz remont........
kłocimy sie z łoskiem nagminnie, juz mam dosc

mleko robie dziecku w łazience,
kolacje robie w sypialni a reszte w salonie.............
ehhhh
niech to sie juz skonczy!!!!!

ehhhh

;-) ;-) ;-)

a ja znowu na sekundę z łosiowego laptopika:dry:

Joasiu już jesteś z pewnością bliżej końca:-p
Kurcze ale mi brakuje mojego komputerka:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

ehhhh
Asiu nie zazdroszczę:no: :no:
Remont to nieciekawa sprawa zwłaszcza jak się mieszka i remontuje to samo mieszkanie, najlepsza opcja to się przeprowadzidż gdzieś na czas remontu, a jeszcze lepsza to wyjechać na wczasy i wrócić do wyremontowanego mieszkania

reklama
Do góry