reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Daria to dopiero piękne imię :tak: :tak: :tak: :cool2: :cool2: .
Co do mylenia imion to niestety moja Daria bardzo często jest Dalią, bo r ciężej jest wymówic niż l.:-p :cool2:

Yhm...pisząc tamtego posta pomyślałam właśnie o Twojej Darii :cool2: A pewnie, że Daria też jest ładne, tylko będąc np. Hanią, wolałabym, żeby nie mówiono na mnie "Ania" :-p ;-) :-) :cool2:

No to teraz ja wale tasiemca:-)

Chce powiedzieć, ze bardzo lubie posty elen:tak: :tak: :tak:

wiem, rozumiem :tak: :tak: :tak:

może powinnaś powiesić sobie na szyi kartkę z informacją, ze pierwszy raz radzisz tu sobie sama, że jestes w ciąży, że nie wiesz jak Milenka zniesie lot i że strasznie tesknisz do łosia :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

:-D :-D :-D :-D :-D :-D Mistrzostwo:-D :-D :-D :-D :-D
ja od poniedziałku ide na gimnastyke i mam nadzieje ze u mnie skora tez sie troszke poprawi. No a za jakiś czas też się napnie od rosnącej dzidzi :-)

A co do ciuchow.... nie wiem dziewczyny jak to było u Was, ale ja gdy skonczylam karmienie to wpadlam w taki szał zakupow że szok. Na dodatek akurat wtedy byly wyprzedaże.... tonami znosiłam łupy do domu, nawet nie mialam czasu żeby to wszystko nosić :szok: :szok: :szok:

Łupy:laugh2: :laugh2: :laugh2: Jesteś THE BEST:tak: :-) Ja tez znosiłam łupy. Co najgorsze wiekszość jest teraz za duza:baffled: Poza tym juz nic mi się nie podoba i wszytsko się znudziło :cool2: :-p

Nianiu, w ciąży sie naciągnie :cool2: Przynajmniej na którymś etapie ciąży tak będzie ;-)

Inaczej. U mnie jest tak - chcę jak najdłużej chodzić w normalnych ciuchach, wcale mi się nie spieszy do tego żeby urósł brzuszek, zeby dzidzia kopała i juz w ogole mi sie nie spieszy do porodu. Jestem przerazona na maksa jak sobie poradzę i szczerze mówiąc, trochę mi to nie pozwala cieszyć się z obecnego stanu - aż mam wyrzuty sumienia :-( :zawstydzona/y: :eek:

A poza tym nie chce mi się chodzic do lekarza. No, na usg zawsze chętnie sie wybiore, bo chcialabym juz troszkę zapoznać się z maluszkiem. A tak generalnie to o ile nie czuje jakiś dolegliwości to w ogóle zapominam że jestem w ciąży, hihi

Acha, nawet łoś stwierdził, że tej ciąży jakos nie przezywa. Nie ma na pewno już tej magii co za pierwszym razem - przy Macku chodziłam strasznie dumna i tak wewnętrznie naładowana. Teraz raczej mam w głowie takie racjonalne względy - że np. na różnych etapach ciąży coś nastąpi i że musze być przygotowana żeby np. kupić odpowiednia garderobę czy że w pewnym momencie będzie mi ciężej i coś trzeba będzie wykombinować z Mackiem.

Podsumowując - tym razem zdecydowanie mocniej stąpam po ziemi. A jest to tym łatwiejsze, ze ważę więcej niż przy Maciejku :-) :-) :-)

Tak właśnie czułam, ze to tak moze wygladać. dzieki Gazelka. Chyba po prostu trzeba sie na to nastawić i nie strzelac fochów, ze juz nie jest tak jak za pierwszym razem:tak:
Co do wagi to ja mam teraz tyle ile miałam jak zaszłam w ciaze z Maksem. Ale wolałabym mieć wyjąsciową jakieś 5 kg mniej niz teraz. Mam lęki, ze potem jzu nie schudne:-p

Elen, no co Ty - wtedy będzie czas na nowe łupy :-p

:laugh2: :cool2: :-D :-D :-D :tak: :tak: :tak: :-)

:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: yyyyhhhhhhhh mialam przyszykowane stronki dla Niani i powklejane fotki i wszystko mi wcieło:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: czemu to BB mi tak okropnie chodzi:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Aga dzięki kochanie:-)

Joasiu kochana mam pytanie: jak to z tym masowaniem jest? :confused: :confused: w która stronę kółka robić i od góry do dołu czy od dołu do góry? bo zakupiłam wczoraj taki sprytny przyrzad na wspomniany wcześniej celulit i sie będe masować, hahhahhha:szok: :szok: :szok: . tylko chciałabym, żeby ta, no , limfa i krew i ukrwienie i tak dalej :sick: :sick: :eek: :eek: :eek: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :sick: :sick: :sick: :confused: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :eek: :eek: :eek: :-p :-p
a wiem, ze Pani sie zna na tych sprawach ;-)

reklama
Do góry