Lilka
Fanka BB :)
Nianiu z mojego punktu widzenia,bycia w ciazy po raz drugi jest tak:
ze juz teraz mogłabym urodzic
jakos przeraza mnie wizja tycia przez 8 miesiecy
kupiłam juz spodnie ciazowe i wiem ze na tym nie koniec
apetyt mam taki dziki ze szok
boje sie jak wagowo wyjde na koncu....stram sie nie jesc za duzo ale wtedy mam uczucie ze z głodu zemdleje ,w nocy wstaje bo budze sie z głodu i jak nie zjem to nie zasne!!
z Milena nie mialam apetytu i przytyłam tylko 9kg
a tu juz mam 1 kg na plusie :sick:
po drugie chciałam sobie wymienic dwie plomby i wybielic zeby a teraz do dentysty nie pojde bo ja bez znieczulenia nie dam sobie nic zrobic i mam schizy o te plomby czy wytrzymaja do ostatniego trymestru bo wtedy mi lekarz pozwolil uzyc znieczulenia,zreszta z Mili mialam tak samo
nie przezywam tej ciazy jak pierwszej....nie ma juz tego czaru
ale to wcale nie jest takie smutne jak moze sie wydawac
jak pisała Gazelka...poprostu juz twardo stąpa sie po ziemi,człowiek wie o co chodzi :-) i co bedzie
po Milenie Karolowi mowiłam ze plci drugiego dziecka nie chce znac i powiem wam ze teraz jak juz dzidzius jest to wogole mnie nie ciagnie by znac plec a z Mileną to wariowałam,latałam po usg,placiłam kase aby tylko wiedziec
teraz tej ciekawosci nie mam i mam nadzieje ze nie przyjdzie
no i mam nadzieje ze ten czas przeleci jak błyskawica
ze juz teraz mogłabym urodzic
jakos przeraza mnie wizja tycia przez 8 miesiecy
kupiłam juz spodnie ciazowe i wiem ze na tym nie koniec
apetyt mam taki dziki ze szok
boje sie jak wagowo wyjde na koncu....stram sie nie jesc za duzo ale wtedy mam uczucie ze z głodu zemdleje ,w nocy wstaje bo budze sie z głodu i jak nie zjem to nie zasne!!
z Milena nie mialam apetytu i przytyłam tylko 9kg
a tu juz mam 1 kg na plusie :sick:
po drugie chciałam sobie wymienic dwie plomby i wybielic zeby a teraz do dentysty nie pojde bo ja bez znieczulenia nie dam sobie nic zrobic i mam schizy o te plomby czy wytrzymaja do ostatniego trymestru bo wtedy mi lekarz pozwolil uzyc znieczulenia,zreszta z Mili mialam tak samo
nie przezywam tej ciazy jak pierwszej....nie ma juz tego czaru
ale to wcale nie jest takie smutne jak moze sie wydawac
jak pisała Gazelka...poprostu juz twardo stąpa sie po ziemi,człowiek wie o co chodzi :-) i co bedzie
po Milenie Karolowi mowiłam ze plci drugiego dziecka nie chce znac i powiem wam ze teraz jak juz dzidzius jest to wogole mnie nie ciagnie by znac plec a z Mileną to wariowałam,latałam po usg,placiłam kase aby tylko wiedziec
teraz tej ciekawosci nie mam i mam nadzieje ze nie przyjdzie
no i mam nadzieje ze ten czas przeleci jak błyskawica