Czesc Laski:-) I ja się melduję z kawą.
Gazelka ja mam juz teraz sflaczałe to co bedzie jak bede w ciązy ;-)
Agunia dzięki. Wiedziałam,ze na Ciebie w tym temacie mogę liczyć
No no gratulacje Anula:-)
Anula i tak wygladasz ślicznie. Zyczyłabym sobie tak jak Ty wygladać w drugiej ciązy
AniuG., Gazelka, Lilka jak to jest być w drugiej ciązy ?
Aniu mój Maksis ma podobne wymiary. teraz po tygodniowym pobycie u babci mam wrazenie, ze wazy jeszcze wiecej :-)
Lilka no nareszcie się odezwałaś Dobrze, ze wszytsko super. I chorobcia nie pracuj tyle nu nu nu
No i oczywiście piękne imię dla synka ;-)
Agunia jak juz zrobisz jakąś liste to wystaw ja gdzies dla mnie Tak sie własnei wczoraj zastanawiałam co ja mam wziąć dla maksa jadąc z nim na wakacje do grecji? Klaudia, Martusia a co Wy bierzecie? Myślałyscie juz?
buuuu... a ja odpadam zupelnie z modą teraz.... kwestie dobrego wyglądu odkładam na za rok ;-)
a wiecie co, czy to norma że w 2giej ciąży ma się juz na wstepie sflaczałe ciało? Bo ja zaczelam mieć wszedzie wałeczki tłuszczu, a brzuch TRA-GE-DIA.....
Gazelka ja mam juz teraz sflaczałe to co bedzie jak bede w ciązy ;-)
Nianiu jutro Ci wkleje linki albo fotki.Moze wejdz na wizaz.pl
Agunia dzięki. Wiedziałam,ze na Ciebie w tym temacie mogę liczyć
kierowca bombowca melduje że:
ZDAŁAM PRAWKO
:-)
No no gratulacje Anula:-)
Nianiu - u mnie obecnie z moda rowniez na bakier - chociaz tez na szalowy wyglad mialabym ochote
(Gazelku lacze sie w bolu - u mnie jest juz z ciuchami tragicznie:sick: ) .
Anula i tak wygladasz ślicznie. Zyczyłabym sobie tak jak Ty wygladać w drugiej ciązy
AniuG., Gazelka, Lilka jak to jest być w drugiej ciązy ?
Jeszcze sie pochwale ze na zaleglym szczepieniu Jasio nawet nie zaplakal, a jego waga mnie zaszczelila :
14,5 kg - kto da wiecej przy 87 cm wzrostu (mial pampersa i dzinsy na sobie to moze warzy troszke mniej;-) )
Aniu mój Maksis ma podobne wymiary. teraz po tygodniowym pobycie u babci mam wrazenie, ze wazy jeszcze wiecej :-)
co do pieluch to my nadal na 4-kach jedziemy
widze ze temat imion sie pojawil
my z Karolem juz ponad pol roku temu uzgodnilismy ze jak bedzie chlopczyk to bedzie Maks, choc mam jeszcze inne imieco mi sie podoba : Piotr
a do dziewczynki mam Natasza lub Tatiana
mam słabosc do rosyjskich imion
Milena miala byc Nadią lub Lena ale tacie sie nie podobało
Lilka no nareszcie się odezwałaś Dobrze, ze wszytsko super. I chorobcia nie pracuj tyle nu nu nu
No i oczywiście piękne imię dla synka ;-)
Nie lubie sie pakowac!!! Co ja mam wziasc dla 2 maluchow na 10 dni do ubrania-chyba szafe Ciekawe czy bedzie cieplo czy zimno .
Agunia jak juz zrobisz jakąś liste to wystaw ja gdzies dla mnie Tak sie własnei wczoraj zastanawiałam co ja mam wziąć dla maksa jadąc z nim na wakacje do grecji? Klaudia, Martusia a co Wy bierzecie? Myślałyscie juz?