reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Czesc Laski:-) I ja się melduję z kawą.

buuuu... a ja odpadam zupelnie z modą teraz.... kwestie dobrego wyglądu odkładam na za rok ;-)

a wiecie co, czy to norma że w 2giej ciąży ma się juz na wstepie sflaczałe ciało? Bo ja zaczelam mieć wszedzie wałeczki tłuszczu, a brzuch :rolleyes: TRA-GE-DIA.....

Gazelka ja mam juz teraz sflaczałe to co bedzie jak bede w ciązy:szok: :dry: :baffled: ;-)

Nianiu jutro Ci wkleje linki albo fotki.Moze wejdz na wizaz.pl

Agunia dzięki. Wiedziałam,ze na Ciebie w tym temacie mogę liczyć:wink: :elvis:

kierowca bombowca melduje że:
ZDAŁAM PRAWKO
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :biggrin2: :biggrin2: :rofl2: :rofl2: :cool2: :-) :-D :biggrin2:

No no gratulacje Anula:-) :tak:

Nianiu - u mnie obecnie z moda rowniez na bakier - chociaz tez na szalowy wyglad mialabym ochote :-p :cool2:
(Gazelku lacze sie w bolu - u mnie jest juz z ciuchami tragicznie:sick: ) .

Anula i tak wygladasz ślicznie. Zyczyłabym sobie tak jak Ty wygladać w drugiej ciązy:tak:
AniuG., Gazelka, Lilka jak to jest być w drugiej ciązy ?:cool2: :-p :rolleyes: :sorry2:

Jeszcze sie pochwale ze na zaleglym szczepieniu Jasio nawet nie zaplakal, a jego waga mnie zaszczelila:szok: :
14,5 kg - kto da wiecej przy 87 cm wzrostu:szok: :szok: :szok: (mial pampersa i dzinsy na sobie to moze warzy troszke mniej;-) )

Aniu mój Maksis ma podobne wymiary. teraz po tygodniowym pobycie u babci mam wrazenie, ze wazy jeszcze wiecej :tak: :-)

co do pieluch to my nadal na 4-kach jedziemy

widze ze temat imion sie pojawil:happy:
my z Karolem juz ponad pol roku temu uzgodnilismy ze jak bedzie chlopczyk to bedzie Maks, choc mam jeszcze inne imieco mi sie podoba : Piotr

a do dziewczynki mam Natasza lub Tatiana
mam słabosc do rosyjskich imion:happy:
Milena miala byc Nadią lub Lena ale tacie sie nie podobało

Lilka no nareszcie się odezwałaś :tak: Dobrze, ze wszytsko super. I chorobcia nie pracuj tyle nu nu nu :no:
No i oczywiście piękne imię dla synka :zawstydzona/y: :-p :tak: ;-)

Nie lubie sie pakowac!!!:no: Co ja mam wziasc dla 2 maluchow na 10 dni do ubrania-chyba szafe:confused: Ciekawe czy bedzie cieplo czy zimno:dry: .

Agunia
jak juz zrobisz jakąś liste to wystaw ja gdzies dla mnie:tak: Tak sie własnei wczoraj zastanawiałam co ja mam wziąć dla maksa jadąc z nim na wakacje do grecji? Klaudia, Martusia a co Wy bierzecie? Myślałyscie juz?

reklama
Dzień dobry wszytskim paniom :-) :-) :-)

Hej Kredko :)

Ja mogę z czystym sumieniem na wlosy polecić tabletki ze skrzypem polnym :) Do kupienia w aptece bez recepty - mi pomogły nie raz :-)
tak, tak, tak - prawdę mówi!!!! :tak: :tak: :tak: :tak:

hmmmm :dry: :dry:u nas z nocnikiem ciężka sprawa, Oliwka siada tylko na nim w pełnym umundurowaniu i na tym się kończy;-) ;-) ;-)
hmmmmm, wiem, znam, sama widziałam to NIE RAZ :-)

kierowca bombowca melduje że:
ZDAŁAM PRAWKO
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :biggrin2: :biggrin2: :rofl2: :rofl2: :cool2: :-) :-D :biggrin2:
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE
i stos Elwisków: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Jeszcze sie pochwale ze na zaleglym szczepieniu Jasio nawet nie zaplakal, a jego waga mnie zaszczelila:szok: :
14,5 kg - kto da wiecej przy 87 cm wzrostu:szok: :szok: :szok: (mial pampersa i dzinsy na sobie to moze warzy troszke mniej;-) )
wielki chłop z niego, hahhahhhaaa :-) :-) :-) :-)

ZONK Elen ZONK :-D :-D
od dwoch dni cierpie na bezsennosc
najpierw non stop spałam a teraz nie moge spac :eek:

mi do wyjazdu jeszcze 4 dni zostały...zwariowane dni:baffled:
jutro latam za jakas torba mega big podróżną
w czwartek jade do Poznania odebrac paszporty- moj i Mili
potem wizyta u gina
ogolnie mam juz nerwa na maksa,stracha i wogole

dzis musiałam nerwy wyładowac to wziełam sie za wszystkie okna w mieszkaniu,wyprałam firany i skonczyło sie tym ze dostałam takich boli podbrzusza ze byłam az wsciekła na siebie :wściekła/y:

teraz wypoczywam :cool2:
zaraz ide jakas kapiel długa sobie zrobic
mam nadzieje ze dzis wreszcie zasne :happy:
LILKO! Po pierwsze - uważaj na siebie i na Maleństwo!!! Po drugie - bez stresów, wszystko bedzie OK :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: no i lecis do Karola, prawda :-) :-) :-) :-) tak więc: luzuj kobieto :-) i gratulacje dla Milenki za ciekoawość świata :-) :-) :-) :-)

Nie lubie sie pakowac!!!:no: Co ja mam wziasc dla 2 maluchow na 10 dni do ubrania-chyba szafe:confused: Ciekawe czy bedzie cieplo czy zimno:dry: .
tak jest, szafę!!!! ja jak jechałam do M nad morze to pakowałam dwie tory dla Julki (nie liczac osobnej na pieluchy i zabawki, ofkors!) a dla siebie taki malutki plecak, hahhahhaaa :-D :-D :-D :-D

ok, lecę zrobić sobie kawuśkę

Leci teraz w radiu pioseneczka, która straaasznie mi się podoba, ale nie wiem, kto to śpiewa. Ale jest to jakiś facet, który wchodzi w refrenie w falset (to jest wysoki, piskliwy głos męski, o oktawę wyższy od naturalnego) i idzie to mniej więcej tak: Relax! Take it eaaaaaaasy...:cool2: Super!:cool2: :cool2: :cool2:

piosenka sie nazywa Relax, Take It Easy a spiewa ja Mika, taki angielski wokalista.......zreszta bardzo przystojny......:sorry2: :sorry2: :sorry2:

to jego stronka
.: MIKA OFFICIAL :.

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

hej baby tak wogole!!!:-) :-)

a ja mam powerka od samego rana, malowanie na całego, jeszcze dwa fronty mi zostało o koniec ........z szafkami koniec oczywiscie!!!!:-p:-p:-p

Lila fajnie ze sie pojawiłas jeszcze przed wyjazdem!!
uwazaj na siebie i moze daruj sobie juz te okna, co???
odpoczynek przede wszystkim!!!!

Joasiu - moje wielkie uznanie dla Twojej wytrwałosci :tak: :tak: :tak: :tak:

Głodomorów i stęsknionych bułeczek cynamonowych zapraszam na właściwą stronę :-) Połozyłam wczoraj Julencję spac i zabrałam sie za buły i dziś mam do kawy swój własny wypiek :-) Robiłam z połowy porcji, uffff, bo w przeciwnym razie siedziałabym przy piekarniku do 2 w nocy, hahhahhaaa.

M poszukuje nowego mieszkania dla nas (hmmm, na pralkę kasy nie ma ale mieszkanko mozemy sobie zmienić, co?? :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: ) proszę, oto link: Mily Dom Osiedla Radosne.

Z muzycznych fascynacji: przeglądam płyty z mp3, nagranymi bardzo bardzo bardzo dawno temu i nie opisanymi do dziś i natrafiłam na dawno zaginionego (w mojej muzykotece) Nicka Cave. A więc słucham Nicka :-) :-) :-) :-) :-)

Kostka ciągle boli :no: :no: :no: :no: a M ma używanie :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

AniuSzwarc: widzę, ze masz jakieś przecieki.... a ja nie, ale DZIĘKi, juz wiem że i dla mnie koniec miesiaca to będzie GODZINA ZERO :)cool2: :cool2: Joasko :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

LILKO! Po pierwsze - uważaj na siebie i na Maleństwo!!! Po drugie - bez stresów, wszystko bedzie OK :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: no i lecis do Karola, prawda :-) :-) :-) :-) tak więc: luzuj kobieto :-) i gratulacje dla Milenki za ciekoawość świata :-) :-) :-) :-)

Elen no wczoraj przegiełam,ale juz jak zaczełam wolałam skonczyc bo nie cierpie okien myc :-p plastikowe tak ale nie te stare brrrrr
teraz jestem dumna z siebie ze wytrwałam :-)

a boje sie lotniska :cool2: czy sie nie zgubie :baffled: pamietam ze dla mnie to było takie zakrecone ze szok,a teraz musze sama na siebie liczyc...ufff boje sie :szok:

Lila fajnie ze sie pojawiłas jeszcze przed wyjazdem!!
uwazaj na siebie i moze daruj sobie juz te okna, co???
odpoczynek przede wszystkim!!!!

Asiu odpoczywac cos czuje ze bede od 14 godz w niedziele :cool2:
wogole sie zastanawiam jak sie zabrac/zmiescic w tych 20 kg bagazu :baffled:
niech mi ktos powie
ciuchy dla mnie+Mileny ciuchy+jakies zabawki najmniejsze+szynka,majonez,kabanoski,miecho :cool2: :-D :-D na swieta :-p :-p :-p :-p (tam mieso jest tak drogie ze moj Karol przeszedł na wegetarianizm no to tą szynke chce jakos przemycic :-D :-D )
wogole nawet przyprawy sa drogie ale one sa małe,to gdzies je tam upacham

dobrze ze mam wage elektroniczną :-p w domu....

reklama
a boje sie lotniska :cool2: czy sie nie zgubie :baffled: pamietam ze dla mnie to było takie zakrecone ze szok,a teraz musze sama na siebie liczyc...ufff boje sie :szok:

wiem, rozumiem :tak: :tak: :tak:

może powinnaś powiesić sobie na szyi kartkę z informacją, ze pierwszy raz radzisz tu sobie sama, że jestes w ciąży, że nie wiesz jak Milenka zniesie lot i że strasznie tesknisz do łosia :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Do góry