reklama
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
nie wiem czy jeszcze wysyłacie na święta takie zwyczajne, tradycyjne kartki z życzeniami. ja trzymam się jak brzytwy tych dwóch dat w roku: Bozego Narodzenia i Wilekiej Nocy i od kiedy mamy Julencję staram sie nią każdorazowo pochwalić
w tym roku korerty będa ozdobione Różowym Króliczkiem-Juliczkiem:
rety dziewczyny jaka ja śpiąca ostatnio chodzę masakra wczoraj wychlałam 4 kawy póżniej chodziłam jak na spidach jakiś ale i tak spać mi siechciało już mam dość !
a teraz tymi śpi nie byliśmy u babci jednak, tylko na ogródku pochasał
a ja lecę do kuchni jakąś kawę machnąć, zupinę nastawić i może bakłażany poprzypiekam i zrobię w zalewie
niania no i gdzie te fotki ? a wogóle jak było chwaliłaś się coś wojażami czy jeszcze nie ?
Kredka ja tak sobie myslę o Tobie biedaku. Oj masz się ostatnio. Szkoda mi Ciebie i mam nadzieje, ze wszytsko zacznie sie jakoś układać Trzymaj się tam jakos
A co z Młodym takie spinanie ostatnio co?
JUz wstawiłam fotki Az 4;-) A na nartach było fajowo, choć wysiadałam kondycyjnie i łoś musiał mnie rano z łożka siłą wyciągac No i za Maksem teskniłam okropnie wiec popłakiwałam. Wróciłam z mega brzuchem bo piłam w ciagu dnia po 3 browary ( i jezscze wieczorem inne trunki) i jadałam te cholerne sery Dziś kumapel w robocie popatrzył na mój brzuch i mówi"ooo bedzie dzidziuś" wrrrrr Żesz cholera jasna :sick:
nie wiem czy jeszcze wysyłacie na święta takie zwyczajne, tradycyjne kartki z życzeniami. ja trzymam się jak brzytwy tych dwóch dat w roku: Bozego Narodzenia i Wilekiej Nocy i od kiedy mamy Julencję staram sie nią każdorazowo pochwalić
Ale fajny patent Elen Ja niestety za leniwa jestem, ledwo co tego anioła ulepilismy z maksem. Na kartki jakos nie znajduje weny
Elen daj no jakieś foty swoje
kolorowa_kredka
Fan(ka)
ehh elen czemu mi się nie dziwisz ? i super babo ? hihihiKredziu ja to ci się W OGÓLE nie dziwię, ty SUPER-BABO
kolorowa_kredka
Fan(ka)
a julinkowa kartka zabójcza ..............ja też sie staram kartki wysyłać choć nie jest ich wiele.................jedna? dwie? no jak we włoszech byłam to było ich wiecej ale tu ........................a do teściowej na bank nie wysyłam
Dobra a teraz do rzeczy po babsku Co teraz jest modne? :sick:
Jakoś straciłam wene..coś bym sobie kupiła, ale nie wiem co No z ciuchów rzecz jasna Wiem, ze balerinki teraz sa ostatnim krzykiem mody. Ale co wiecej?
A moze mozna gdzies w internecie skorzystac z porad jakieś pani os stylizacji. No wiecie takiej jak te dwie laski na TVN Style w programie "jak sie nei ubuerac"?
tralalalaa ale zbijam baki
Jakoś straciłam wene..coś bym sobie kupiła, ale nie wiem co No z ciuchów rzecz jasna Wiem, ze balerinki teraz sa ostatnim krzykiem mody. Ale co wiecej?
A moze mozna gdzies w internecie skorzystac z porad jakieś pani os stylizacji. No wiecie takiej jak te dwie laski na TVN Style w programie "jak sie nei ubuerac"?
kolorowa_kredka
Fan(ka)
nianiulec eh tam brzuszek niebawem znikanie.............albo i tak po jakimś czasie zacznie się pojawiać
a z młodym.....................mam już dość tego wszystkiego
tego jego niezdecydowania, olewającego podejśćia do sprawy.........on chce żeby tymi miał wszystko i to czego mu było brak.................a to że jemu było brak matki (pamiętacie pisałam kiedyś w zoo) to na to nie patrzy że tymi jak narazie nie ma ojca i cholernie za nim tęskni juz nie mówię o sobie tylko o tym naszym szczęściu kochanym..........................
a z młodym.....................mam już dość tego wszystkiego
tego jego niezdecydowania, olewającego podejśćia do sprawy.........on chce żeby tymi miał wszystko i to czego mu było brak.................a to że jemu było brak matki (pamiętacie pisałam kiedyś w zoo) to na to nie patrzy że tymi jak narazie nie ma ojca i cholernie za nim tęskni juz nie mówię o sobie tylko o tym naszym szczęściu kochanym..........................
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
ehh elen czemu mi się nie dziwisz ? i super babo ? hihihi
nie dziwię się, ze chodzisz śpiąca - zresztą, przypomnij sobie, o której sie wczoraj/dzisiaj połozyłas śpać, hahhahhaaa
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
Dobra a teraz do rzeczy po babsku Co teraz jest modne? :sick:
hihi ja ci nie pomogę bo...................na modzie sieniebałdzo znam i niezbyt sie nią interesuje