reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
nie wiem czy jeszcze wysyłacie na święta takie zwyczajne, tradycyjne kartki z życzeniami. ja trzymam się jak brzytwy tych dwóch dat w roku: Bozego Narodzenia i Wilekiej Nocy :-D :-D :-D :-D i od kiedy mamy Julencję staram sie nią każdorazowo pochwalić :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
w tym roku korerty będa ozdobione Różowym Króliczkiem-Juliczkiem:

rety dziewczyny jaka ja śpiąca ostatnio chodzę masakra wczoraj wychlałam 4 kawy póżniej chodziłam jak na spidach jakiś ale i tak spać mi siechciało :baffled: już mam dość !
a teraz tymi śpi nie byliśmy u babci jednak, tylko na ogródku pochasał
a ja lecę do kuchni jakąś kawę machnąć, zupinę nastawić i może bakłażany poprzypiekam i zrobię w zalewie

niania no i gdzie te fotki ? a wogóle jak było chwaliłaś się coś wojażami czy jeszcze nie ?

Kredka ja tak sobie myslę o Tobie biedaku. Oj masz się ostatnio. Szkoda mi Ciebie i mam nadzieje, ze wszytsko zacznie sie jakoś układać:tak: Trzymaj się tam jakos:elvis:
A co z Młodym takie spinanie ostatnio co?

JUz wstawiłam fotki:zawstydzona/y: :-p Az 4;-) A na nartach było fajowo, choć wysiadałam kondycyjnie i łoś musiał mnie rano z łożka siłą wyciągac:-p No i za Maksem teskniłam okropnie wiec popłakiwałam. Wróciłam z mega brzuchem:wściekła/y: bo piłam w ciagu dnia po 3 browary ( i jezscze wieczorem inne trunki) i jadałam te cholerne sery:wściekła/y: Dziś kumapel w robocie popatrzył na mój brzuch i mówi"ooo bedzie dzidziuś" wrrrrr:no: :no: :baffled: :baffled: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Żesz cholera jasna:baffled: :sick:

nie wiem czy jeszcze wysyłacie na święta takie zwyczajne, tradycyjne kartki z życzeniami. ja trzymam się jak brzytwy tych dwóch dat w roku: Bozego Narodzenia i Wilekiej Nocy :-D :-D :-D :-D i od kiedy mamy Julencję staram sie nią każdorazowo pochwalić :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
w tym roku korerty będa ozdobione Różowym Króliczkiem-Juliczkiem:

Ale fajny patent Elen :tak: Ja niestety za leniwa jestem, ledwo co tego anioła ulepilismy z maksem. Na kartki jakos nie znajduje weny:-p :zawstydzona/y:

Elen daj no jakieś foty swoje:cool2: :cool2: :cool2:

a julinkowa kartka zabójcza :) ..............ja też sie staram kartki wysyłać choć nie jest ich wiele.................jedna? dwie? no jak we włoszech byłam to było ich wiecej ale tu ........................a do teściowej na bank nie wysyłam :D

Dobra a teraz do rzeczy po babsku:cool2: Co teraz jest modne?:eek: :sick:

Jakoś straciłam wene..coś bym sobie kupiła, ale nie wiem co:baffled: No z ciuchów rzecz jasna:tak: Wiem, ze balerinki teraz sa ostatnim krzykiem mody. Ale co wiecej?

A moze mozna gdzies w internecie skorzystac z porad jakieś pani os stylizacji. No wiecie takiej jak te dwie laski na TVN Style w programie "jak sie nei ubuerac"?

tralalalaa ale zbijam baki:cool2:

nianiulec eh tam brzuszek niebawem znikanie.............albo i tak po jakimś czasie zacznie się pojawiać :)

a z młodym.....................mam już dość tego wszystkiego
tego jego niezdecydowania, olewającego podejśćia do sprawy.........on chce żeby tymi miał wszystko i to czego mu było brak.................a to że jemu było brak matki (pamiętacie pisałam kiedyś w zoo) to na to nie patrzy że tymi jak narazie nie ma ojca i cholernie za nim tęskni juz nie mówię o sobie tylko o tym naszym szczęściu kochanym..........................

reklama
Dobra a teraz do rzeczy po babsku:cool2: Co teraz jest modne?:eek: :sick:

Jakoś straciłam wene..coś bym sobie kupiła, ale nie wiem co:baffled: No z ciuchów rzecz jasna:tak: Wiem, ze balerinki teraz sa ostatnim krzykiem mody. Ale co wiecej?

A moze mozna gdzies w internecie skorzystac z porad jakieś pani os stylizacji. No wiecie takiej jak te dwie laski na TVN Style w programie "jak sie nei ubuerac"?

tralalalaa ale zbijam baki:cool2:

hihi ja ci nie pomogę bo...................na modzie sieniebałdzo znam i niezbyt sie nią interesuje :-p

Do góry