reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dzień Doberek Paniom:-)

Gazelka mnie tez Jagódka się bardzo podoba:tak: Mam nadzieje, ze bedziesz wpadała czesciej bo mam do Ciebie coraz wiecej pytań :cool2: :-p

U mnie jakby co to Gabrysia wciąz i zawsze :tak: A jak chłopak to tym razem nie dam się odwieśc od planu nazwania chłopca Bruno.

A jak się dziś czują nasze cięzarówki : Gazelka, Ania G, Lilka (no własnie gdzie jest Lika?), Brunetka....kogoś ominełam?:cool2: :cool2: :cool2:

a ja mam osobiste powody, żeby sie wzrygać na dźwięk imienia Jagoda :dry: :dry: :dry: :dry: i pomyśleć, że kiedyś wołałam do Julii "Jagódko moja" :realmad: :realmad: :realmad: :realmad: :realmad: :realmad: :realmad: :realmad:

No proszę, co osoba to inna opinia :-)

Nianiu, mi się Gabrysia tez podoba. A chcialam też Tosia, ale łosiek nie przeżyłby Antoniny. Tym barzdiej że ostatnio obejrzelismy Marię Antonine i Mu się nie podobało, hihih :-)

reklama
Dobra a teraz do rzeczy po babsku:cool2: Co teraz jest modne?:eek: :sick:

Jakoś straciłam wene..coś bym sobie kupiła, ale nie wiem co:baffled: No z ciuchów rzecz jasna:tak: Wiem, ze balerinki teraz sa ostatnim krzykiem mody. Ale co wiecej?

A moze mozna gdzies w internecie skorzystac z porad jakieś pani os stylizacji. No wiecie takiej jak te dwie laski na TVN Style w programie "jak sie nei ubuerac"?

tralalalaa ale zbijam baki:cool2:

buuuu... a ja odpadam zupelnie z modą teraz.... kwestie dobrego wyglądu odkładam na za rok ;-)

a wiecie co, czy to norma że w 2giej ciąży ma się juz na wstepie sflaczałe ciało? Bo ja zaczelam mieć wszedzie wałeczki tłuszczu, a brzuch :rolleyes: TRA-GE-DIA.....

Gazelko , jak tylko cos mi się wyklaruje z wolnym dniem to daje znac i moze w koncu uda sie umówic na babskie ploty (ps. ma nadzieje ze masz sie dobrze i mdłosci odeszły w sina dal)

a no i jak mi czas póxniej pozwoli to powiem wam na jakiej dziwnej bylam rozmowie kwalifikacyjnej ...wyszłam z miną mniej wiecej taką :confused: :confused: :dry: .

Aniu, to daj znac - mam nadzieje że uda nam się zgrać

no i pisz co z tą pracką koniecznie!!! :elvis: :elvis: :elvis:

no i zmykam z Maciejkiem na spacerek bo już nie wyrabiam z Nim w domu, hihih

gazelciu poczytam później bo teraz tylko na sekundkę :) a jestem cieakawa co pisałąś :)

dziewczyny mojej ani strasznie ale to bardzo włosy wypadają, polećcie jakieś może labletki czy coś kurcze nie wiem pewnie jakiś witamin jej brakuje mi tez leca ale nie tak bardzo :/

gazelciu poczytam później bo teraz tylko na sekundkę :) a jestem cieakawa co pisałąś :)

dziewczyny mojej ani strasznie ale to bardzo włosy wypadają, polećcie jakieś może labletki czy coś kurcze nie wiem pewnie jakiś witamin jej brakuje mi tez leca ale nie tak bardzo :/

Hej Kredko :)

Ja mogę z czystym sumieniem na wlosy polecić tabletki ze skrzypem polnym :) Do kupienia w aptece bez recepty - mi pomogły nie raz :-)

Dobra a teraz do rzeczy po babsku:cool2: Co teraz jest modne?:eek: :sick:

Jakoś straciłam wene..coś bym sobie kupiła, ale nie wiem co:baffled: No z ciuchów rzecz jasna:tak: Wiem, ze balerinki teraz sa ostatnim krzykiem mody. Ale co wiecej?

A moze mozna gdzies w internecie skorzystac z porad jakieś pani os stylizacji. No wiecie takiej jak te dwie laski na TVN Style w programie "jak sie nei ubuerac"?

tralalalaa ale zbijam baki:cool2:
Nianiu jutro Ci wkleje linki albo fotki.Moze wejdz na wizaz.pl

Cześć dziewuszki,

Wpadam tak znienacka żeby się przywitać. :tak: :tak: :tak: :-D :-D Wiosna mną zawładnęła więc wymykamy się z Oliwką z domku, kiedy tylko mamy chwilkę. A poza tym to trochę kaszelek zaskoczył Oliwkę, więc jutro do lekarza się przejdziemy, żeby nic nowego się nie wykluło.
Joasiu jestem pod wrażeniem metamorfozy jaką przeszły twoje szafki, naprawdę, nawet nie wiedziałam że takie czary mary można zrobić przemieniając stare w nowe. Pomysłowy Dobromir jesteś...:-D :-D

Joasiu jestem pod wrażeniem metamorfozy jaką przeszły twoje szafki, naprawdę, nawet nie wiedziałam że takie czary mary można zrobić przemieniając stare w nowe. Pomysłowy Dobromir jesteś...:-D :-D

heheheeh Dobromir powiadasz :-):-):-):-)
dziekuje bardzo za uznanie, mam nadzieje ze zaprocentuja swietnym wygladaem całej kuchni!!!!!

a miałąm pytać kochane jak z nocnikami u nas sprawa stoi ? które szkraby juz nocnikuja?
tymi nie chce usiąść (2 razy w zyciu zrobił kupke le to tak przypadkowo) nie chce siadać na nocnik i go wcale nie zmuszam przyjdzie czas na niego :)

hmmmm :dry: :dry:u nas z nocnikiem ciężka sprawa, Oliwka siada tylko na nim w pełnym umundurowaniu i na tym się kończy;-) ;-) ;-)

reklama
Do góry