reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

A ostatnio moja kochana, złota teściowa chciała zrobić dobry uczynek i ...pukładała mi ciuchy w szafkach. Moje roztrzęsienie nie miało granic, a reakcja była mniej więcej taka: :wściekła/y: :szok: :baffled: :angry: :evil: :frown: :growl: :unsure: :oo2: :surprised: :realmad: :hmm:

Łoś przywołał mamę do porządku i w sumie zrobiło mi się głupio, bo bardzo się przejęła. Przepraszała mnie, że nie miała nic złego na myśli i po prostu chciała nam pomóc i postanowili z Kornelkiem zrobić generalne porządki, żeby nas odciążyć. A zaczęło się od tego, że nie mogła znaleźć jego rajstopek :eek:

hheheheh :-p :-p

ja tak miała ciagle i nie tylko z ubraniami, ale z kwiatkami, meblami, zabawkami, jakiś ozdobami itp......
ale już zrobiłam z tym co trzeba ;-) :cool2:

reklama
Witaj Agnieszko :-) :-) :-) witaj w klubie małych pup, hahhahhahhhaaa:-D :-D :-D :-D :-D :-D

mi też BB ucieka, hoiihiiiihiii:-D :-D :-D :-D

a w nawiązaniu do nocnikowego tematu, patrzcie na co trafilam:
chyba powieszę taki wielki plakat Julce w pokoju, tylko nie wiem czy cokolwiek pomoże :no: :no: :no: :no: :no:

Natan chetnie robi siusiu na nocnik sam go sobie przyniesie zdejmie pieluche zrobi i wynosi nawet:dry: co czesto niestety konczy sie rozlaniem:-p .Ale wcale a wcale nie potrafi zrobic kupki na nocnik.

P. ostatnio kupił te pampersy majtkowe
I strasznie się z nimi omęczyłam, bo do każdej zmiany pieluchy musiałam wszystko z małego ściągać
a przy normalnych pampersach tylko opuszczam do kolan

Niania dawaj foty:tak: :tak:

Aga mój tez po sobie nocnik wynosi mówiąć "leje" co oznacza wyleje:-D I grzeje potem z tym nocnikiem do łazienki, czesto gęsto siku ląduje w okolicach kibla i na maksie:-) :tak: :cool2:

Aaaale wczoraj była akcja:-D Byliśmy w Liroy Merlin i ogladalismy podłogi, które zamocowane były wysoko nad nami. Wiec stalismy i gapilisy się z M. w górę omawiając np. babmbus. Ja sie patzre a moje dziecko stio i wygietą do tyłu maksymalnie szyją i gapi się tam gdzie my i gada do siebie "babmus, bambus":laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :-D :-D :-D
Pełna polewka.

Dobra zaraz wstawie foty tylko jezscze na fajurkę skoczę:cool2:

reklama
rety dziewczyny jaka ja śpiąca ostatnio chodzę masakra wczoraj wychlałam 4 kawy póżniej chodziłam jak na spidach jakiś ale i tak spać mi siechciało :baffled: już mam dość !
a teraz tymi śpi nie byliśmy u babci jednak, tylko na ogródku pochasał
a ja lecę do kuchni jakąś kawę machnąć, zupinę nastawić i może bakłażany poprzypiekam i zrobię w zalewie

niania no i gdzie te fotki ? a wogóle jak było chwaliłaś się coś wojażami czy jeszcze nie ?

Do góry