reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Kredka ja tak sobie myslę o Tobie biedaku. Oj masz się ostatnio. Szkoda mi Ciebie i mam nadzieje, ze wszytsko zacznie sie jakoś układać:tak: Trzymaj się tam jakos:elvis:
A co z Młodym takie spinanie ostatnio co?

JUz wstawiłam fotki:zawstydzona/y: :-p Az 4;-) A na nartach było fajowo, choć wysiadałam kondycyjnie i łoś musiał mnie rano z łożka siłą wyciągac:-p No i za Maksem teskniłam okropnie wiec popłakiwałam. Wróciłam z mega brzuchem:wściekła/y: bo piłam w ciagu dnia po 3 browary ( i jezscze wieczorem inne trunki) i jadałam te cholerne sery:wściekła/y: Dziś kumapel w robocie popatrzył na mój brzuch i mówi"ooo bedzie dzidziuś" wrrrrr:no: :no: :baffled: :baffled: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Żesz cholera jasna:baffled: :sick:

Elen daj no jakieś foty swoje:cool2: :cool2: :cool2:

żeby pooglądać i popokazywać muszę dostać SUPER-WAZNĄ-I-UPOWAŻNIEJACĄ-DO-WSTEPÓW wiadomość od moderatora. ciągle czekam :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: jak na szpileczkach :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

reklama
wieicie co, miałam isc do kosmetyczki ale chyba sobie daruje.........
dzieki tej farbie mam taki frencz ze ho ho!!!:tak:;-);-):tak:

łos własnie szaleje i wnosi na gore zaprawe tynkarska!!!
hihihihhi..........fajnie to wyglada a ja siedze i mam go gdzies, a niech nosi!!!!:-p:-p:-p

aniu
zobacz na Wiza

Dobra a teraz do rzeczy po babsku:cool2: Co teraz jest modne?:eek: :sick:

Jakoś straciłam wene..coś bym sobie kupiła, ale nie wiem co:baffled: No z ciuchów rzecz jasna:tak: Wiem, ze balerinki teraz sa ostatnim krzykiem mody. Ale co wiecej?

A moze mozna gdzies w internecie skorzystac z porad jakieś pani os stylizacji. No wiecie takiej jak te dwie laski na TVN Style w programie "jak sie nei ubuerac"?

tralalalaa ale zbijam baki:cool2:

hihi ja ci nie pomogę bo...................na modzie sieniebałdzo znam i niezbyt sie nią interesuje :-p ;-)

no i dobra lecę polukać fotki z białego szaleństwa a później po babsku ;-) znikam do kuchni puki jeszcze tymi się nie obudzi.......................

dzien Dobry Babeczki!!!!
mam ostanio taki zapiep.. ze nawet podczytac nie ma czasu..:sick:

Elen witam na zwierzakowym pokładzie (choc dopiero po 30 ale witam )

Gazelko , jak tylko cos mi się wyklaruje z wolnym dniem to daje znac i moze w koncu uda sie umówic na babskie ploty (ps. ma nadzieje ze masz sie dobrze i mdłosci odeszły w sina dal)

widze ze babeczki powracały z podrózy - witamy, witamy...:laugh2:

a no i jak mi czas póxniej pozwoli to powiem wam na jakiej dziwnej bylam rozmowie kwalifikacyjnej ...wyszłam z miną mniej wiecej taką :confused: :confused: :dry: .

aaa Elficzku paczkę wysłałam dopiero wczoraj, ale priorytetem wiec mam nadzieje niebawem dojdzie (sorry za opóxnienie)...

uciekam z pracy na.... nie powiem co ale trzymajcie kciuki

Hello :-)

Mi się strasznie podoba imię Jagódka :-) Kto wie Gazelka, może będziemy mieć obie Maciusiów i Jagódki, hihi.

Klaudius, to na co czekasz? ;-) :cool2: A ja mam cichą nadzieję, że za tydzień już coś się dowiem o tym moim brzuszkowym stworku. I juz powoli konczą mi się normalne spodnie. Ale wiecie co? Tym razem w ogóle mi się nie spieszy do ciuchów ciążowych, hihi Jest taka śliczna pogoda i z chęcią zrobiłabym się na laskę z jakims odkrytym brzuszkiem albo co, ale już nie wypada :-p

reklama
Hej :-)

Gazelko, Jagoda to sliczne imię. A ja kilka dni temu dowiedziałam się od mojej 'ciężarowej' koleżanki, że będą mieli właśnie córeczkę :-) A termin ma na lipiec :cool2:

My z łosiem w weekend po raz pierwszy podeszliśmy na powaznie do tematu drugiego dziecka. Tak na spokojnie, przy kawce. Rozważyliśmy wszystkie za i przeciw i ewentualne terminy ;-) Hmm, znając nas, od pierwszych, nieśmiałych rozmów na jakiś temat szybko do ich realizacji. Więc nie wiem, czy coś się z tego nie urodzi :cool2:

Hihi, no to owocnej pracy :)

ale zrobi się u nas wesoło :) Za jakiś czas znów będziemy pisać o mleku, kupkach i co zrobić żeby maluchy choć trochę spaly w nocy ;-)

Do góry