reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

witaj edkuś :-*

kurcze widzę że szykujecie się na spotkanko :) ale wam zazdroszcze :( ja czekam na trochęwięcej zdrówka i z kasią sie spotkam :-) ...................................ale ardzo chciałabym poznać w końcu inne wspaniałe lipcowe mamusie :tak:

Hejo Kredzia:elvis::elvis::elvis:
Fajnie, że w końcu wpadłaś do nas:tak::tak: Współczuję Ci tych jazd z Tymikiem:zawstydzona/y::-( Na pewno z tego wyrośnie, tylko ile trzeba mieć siły, żeby przetrwać czas pomiędzy? ech:baffled:

tymi właśnie ogląda traktorka

Wiesz co jak dla mnie ten "Traktorek" to najgłupsza bajka pod słońcem:no:.
Już nawet kiedyś chciałam poruszyć ten temat.
A dzisiaj jak ta rockowa kapela śpiewała ... to traktorek na na na, bo z traktorkiem wyruszysz w świat, to traktorek że HEJ....:baffled::eek::eek::eek::eek:
to nie wytrzymałam i wyłączyłam pudło:baffled::no::no::no:.

to długa i bolesna opowieść :confused: :confused: :confused: jak mnie wpuścicie :)cool2: :cool2: :cool2: ) na zwierzaki to może opowiem :-) :-) :-)

:zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y::-(
na zwierzakach jest wiele opowieści dziwnej treści, chociaż ostatnio to...:sick:

reklama
witaj elen :) już niebawem też będziesz należała do tych zwierząt ;)

dzięki za odp w sprawie nocniczka.........tymi czasami siądzie sobie na niego najcześciej tylem do przodu ale w rajtkach :)

no ok mykam już choć ciezko sie oderwać :)

a jeszcze mam pytanmko czy któraś tosuje kremy z kolastyny? ogród spa? jak tak to jakie one są ?
no i jeszcze jedno ..........czy któraś używała neutralia ?? żele i szampony do kąpieli ? czy gdzieś je widziałyście bo kiedyś stosowałam i wspaniale a teraz od dawna ich nie ma :

U nas nocnik obowiązkowo służy do...
rozwiązywania krzyżówek;-);-);-):cool2::cool2::cool2:
Młoda bardzo chętnie na niego siada i nigdy nie zakłada go sobie na głowę:zawstydzona/y:;-), ale za to nic do niego nie robi hehe, traktuje go raczej jak krzesełko:cool2::cool2::cool2:

A akcję STOP pampersom zacznę hmmm nie wiem kiedy:confused::baffled:.
Na razie zakupiłam jumbo pack 6-tek:szok::-D:-D

własnie przeczytałam wątek "mama wraca do pracy" i naprawdę zazdroszczę wam, ze miałyscie wtedy takie wzajemne wsparcie :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: ja ze wszystkim byłam sam i..... a szkoda gadac.

Kolorowa_K przepis mam :-) :-) :-) najpierw sama wypróbuję potem zamieszczę na stosownym watku i podpisze, ze jest mojego autorstwa hahhahaaaaahhhhhhhhhaaaaa:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

reklama
Do góry