reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Cześć lipcowe mateczki :-)

No to ja skończyłam :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
Idę spać....Obstawiam jakieś 1,5 godziny :baffled: :baffled: :baffled: :eek: :eek: :sick: :sick: :sick: :sick:

aaaaaaaa:

PIERWSZA!:cool2: :cool2: :cool2:

Kobieto kładziesz się spać o 6 rano?? A co Ty studentką jeszcze jesteś??:cool2:;-);-)
:szok::szok::szok:
Ja bym dziś na Twoim miejscu chodziła do tyłu:-D

No to niezle zasuwacie babeczki:szok: .
Ja grzecznie mowie dzien dobry i znikam do pracy.
Sloneczko pieknie swieci :happy: - milego dzionka:happy:

Miłego, miłego:tak:

A jeszcze chciałam napisać, że Juleczka superowa kandydatka do chóru gospel :-)
A ja od rana mam jakiś humorek do d... :no:
Maciuś mnie tylko przed chwilką rozśmieszył. Wczoraj go ważyłam i mówię mu, że waży 13 kilo. Dzisiaj rano go pytam, ile waży, a on: "Cynaście, ctery, pięć, seść, osiem, dziesięć" :-)

:elvis::elvis: dzięki:elvis::elvis:
Maciuś matematyk hihi "cynascie" nie mogę hihii:cool2::cool2:

proshhhhhhhhh metamorfozy Joanny hihihihi ;-);-);-);-)
znaczy sie szafek hehe

Pięknie, pięknie:szok::tak::tak::tak:
Rozumiem, że w sobotę mamy parapetówkę tak?? ;-);-);-):-D:laugh2::-D

na wyrost, mówisz? :baffled: :baffled: :baffled: ale do twarzy jej w czerwonym :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

hehhehe, dziękuję :elvis:;-);-)

a ja mam osobiste powody, żeby sie wzrygać na dźwięk imienia Jagoda :dry: :dry: :dry: :dry: i pomyśleć, że kiedyś wołałam do Julii "Jagódko moja" :realmad: :realmad: :realmad: :realmad: :realmad: :realmad: :realmad: :realmad:

Nie wiem zupełnie dlaczego ale ja tak mam przy imieniu Barbara;-);-);-);-) Tylko ja tak nigdy wcześniej na Julkę nie wołałam hehe;-);-);-)

reklama
rety ja jak zwykle ze swoimi postami dłuuuuugaśnymi wyskoczyłam :/

a jeszcze tymbardziej że nie wiem co u was, ale ostatnio to nie nowość i żle się z tym czuje :(

a miałąm pytać kochane jak z nocnikami u nas sprawa stoi ? które szkraby juz nocnikuja?
tymi nie chce usiąść (2 razy w zyciu zrobił kupke le to tak przypadkowo) nie chce siadać na nocnik i go wcale nie zmuszam przyjdzie czas na niego :)

ale np tytus siostry już od dłuższego czasu robi na nocnik i wiecie jaki kat w nocy się budzi na sikanie niby fajnie :) ale ania pada czasami 3 lub 4 razy się budzi albo w dzień zaśnie i po 20 minutach się budzi (a na noc ma zakładaną pieluchę)

a np ben ma już 4 latka skończone i w nocy czasami się zsika siostra chce wybudzać go w nocy ale nie ma szans trzymamay go pod pachy i mówimy sikaj benus zrób siku a on czasami sie wysika ale ogólnie jest nietomny nic rano nie pqmieta
lekarka jej powiedziała ze tabletki ma mu dawać na spłycenie snu bo ma zbyt głęboki i nieczuje że ma potrzebę ale ona nie che dawać leków narazie
ja znowu czytałam o tym że mocz w nocy sie zagęszcza (nawet niewiedziałm) a niektórym brakuje tego czegoś za to odpowiedzialnego i stąd to posikiwanie

ostatnio siostrze powiedziała jakaś lekarka pediatra na pogotowiu że to jest całkiem normale że jeszcze jest przecierz mały

witaj edkuś :-*

kurcze widzę że szykujecie się na spotkanko :) ale wam zazdroszcze :( ja czekam na trochęwięcej zdrówka i z kasią sie spotkam :-) ...................................ale ardzo chciałabym poznać w końcu inne wspaniałe lipcowe mamusie :tak:

tymi właśnie ogląda traktorka ja chyba głowe podsusze i ubieeramy se i do babci mojej sie przejdziemy, musze babci oznajmic (pilnuje mojej chrzesnicy) ze zaisalam margarete i zabieram ja do dentysty za tydzien, bo mama z nia idzie i dojsc nie moze

no i mozo o park zachaczymy bo taka piękna pogoda :)

a sami w domu jesteśmy siostra ze szwgrem idzieciaczkami pojechała na szrot ........

Cześć lipcowe mateczki :-)
Nie wiem zupełnie dlaczego ale ja tak mam przy imieniu Barbara;-);-);-);-) Tylko ja tak nigdy wcześniej na Julkę nie wołałam hehe;-);-);-)
to długa i bolesna opowieść :confused: :confused: :confused: jak mnie wpuścicie :)cool2: :cool2: :cool2: ) na zwierzaki to może opowiem :-) :-) :-)

rety ja jak zwykle ze swoimi postami dłuuuuugaśnymi wyskoczyłam :/

a miałąm pytać kochane jak z nocnikami u nas sprawa stoi ? które szkraby juz nocnikuja?
tymi nie chce usiąść (2 razy w zyciu zrobił kupke le to tak przypadkowo) nie chce siadać na nocnik i go wcale nie zmuszam przyjdzie czas na niego :)

yeahhhhhh, nocnik :baffled: :baffled: :baffled: ciągle służy do wkładania zabawek :tak: :tak: :tak: ale nie mam ciśnień :no: tylko musze Julenke chronić przed możnowładczym tonem M :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

eh tylko troszkę nie lubię takiej pogody bo jest troszke zdradliwa :/

ok szykujęis i mykam o babci na kawusię :)

miłego dzionka kochane !!!!!!!!!

witaj elen :) już niebawem też będziesz należała do tych zwierząt ;)

dzięki za odp w sprawie nocniczka.........tymi czasami siądzie sobie na niego najcześciej tylem do przodu ale w rajtkach :)

no ok mykam już choć ciezko sie oderwać :)

a jeszcze mam pytanmko czy któraś tosuje kremy z kolastyny? ogród spa? jak tak to jakie one są ?
no i jeszcze jedno ..........czy któraś używała neutralia ?? żele i szampony do kąpieli ? czy gdzieś je widziałyście bo kiedyś stosowałam i wspaniale a teraz od dawna ich nie ma :

a co do imion dla maluszków to u nas dziewczynka pozostaje zuzia a chłopiec może marcel (tymi miał być marcel albo tymon) mi podobie się bardzo mikołaj ale młody niebardzo...............no o ile będzie to drugie bo jak na dzisiejszą sytuacje patrząc to niestety tymi jedynakiem jeszcze troszke pozostanie :(

ok uciekam teraz juz serio ;)

reklama
Do góry