reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

No to niezle zasuwacie babeczki:szok: .
Ja grzecznie mowie dzien dobry i znikam do pracy.
Sloneczko pieknie swieci :happy: - milego dzionka:happy:

reklama
a ja dziś rano obudziłam się z myślą, że jeśli u nas pojawi sie dziewuszka to będzie miała na imię Jagódka :-) A dla chlopaka nie mam opcji, bo w rodzinie jest masa facecików i wszystko co fajne już się wyczerpało, hmm...... :cool2:
Mi się strasznie podoba imię Jagódka :-) Kto wie Gazelka, może będziemy mieć obie Maciusiów i Jagódki, hihi.

Cześć dziewczyny, wpadłam się przywitać, bo już tyle nie pisałam, że aż wstyd:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
U nas sajgon - ja zostałam doceniona ;-) w pracy i od dwóch tygodni nie mogę sie wygrzebać spod papierów :-( :sick: :sick: :sick: no i w ogóle jakoś tak bez weny twórczej :elvis: :elvis: :elvis:

Baaaardzo nieładnie tak koleżanki zaniedbywać. Nu nu :no: Żeby mi to było ostatni raz :frown:
No i gratulujemy docenienia!!! :tak:

No to ja skończyłam :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
Idę spać....Obstawiam jakieś 1,5 godziny :baffled: :baffled: :baffled: :eek: :eek: :sick: :sick: :sick: :sick:

aaaaaaaa:

PIERWSZA!:cool2: :cool2: :cool2:
No to teraz się nie dziwię, że nas zaniedbujesz. :-)

no to jest nas więcej :eek: :baffled: :baffled: :no: :no: :sick: :sick: :sick: :sick:

ja właśnie mam przerwę.... między jedną robotą a drugą :sick: :sick: :baffled: :baffled: :baffled:

Pozdrawiam wszystkich smacznie śpiących...

hehehehe ewcia ja o 2 zpasowałam!!!!!miałam jus dosc farby i papieru sciernego!!!
a ty widze ostro sie broniłas do 3 hihihi

hej babeczki :-):-)

matko ale mnie rece bola........
chyba nie potrzebuje teraz zaneych cwiczen fizycznych!!
z diety cud polecam remoncik hehehehe :cool2::cool2::cool2:

aaa i pochwale sie jeszcze, wczoraj miałam siłe tylko na powieszenie 3 frontow, nie myslcie sobie ze to takie łatwe dla takiej watłej kobitki jak ja ;-);-);-), wiec pokazuje Wam tylko trzy, pozostałe czekaja jeszcze na ostatnia warstwe farby!!!!!
wersja przed ( tutaj juz bez uchwytów ale były takie zwykłe kuleczki )
42tyr9y.jpg

i po.........
347zoya.jpg

ps. nie przejmujcie sie krzywiznami hheheeehh
szafki bede powieszone na nowo, w innym ustawieniu i wyzej....

A jeszcze chciałam napisać, że Juleczka superowa kandydatka do chóru gospel :-)
A ja od rana mam jakiś humorek do d... :no:
Maciuś mnie tylko przed chwilką rozśmieszył. Wczoraj go ważyłam i mówię mu, że waży 13 kilo. Dzisiaj rano go pytam, ile waży, a on: "Cynaście, ctery, pięć, seść, osiem, dziesięć" :-)

A jeszcze chciałam napisać, że Juleczka superowa kandydatka do chóru gospel :-)
A ja od rana mam jakiś humorek do d... :no:
Maciuś mnie tylko przed chwilką rozśmieszył. Wczoraj go ważyłam i mówię mu, że waży 13 kilo. Dzisiaj rano go pytam, ile waży, a on: "Cynaście, ctery, pięć, seść, osiem, dziesięć" :-)

hihihi widze ze Nasze chłopaki podobnie zaczynaja luczenie, KUba liczy " 1, 2, 4 , 8 10 " :cool2::cool2::cool2:

cikawa jestem ile teraz Kuba wazy.....wydaje mi sie lekko ciezszy niz miesiac temu!! a wazłył wtedy 11 kg!

reklama
Dzień dobry dziewczyny :-) :-) :-)
za oknem cudowne słońce:tak: :tak: :tak: eh, tak mi sie marzy, ze spędzam ten dzień z Juleczką w piaskownicy, na huśtawce, w parku, zrywając kwiatki...... :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :rofl:

Elen stronka superowa
dzieki :-) będziecie zaszokowane jak wam powiem, kto mi linka z tą stroną przyslał :-p :-p :-p mój M :eek: :eek: :eek:

ja własnie przeżywam chwile relaksu przy kawie i czekoladce z nadzieniem miętowym mmmm i tak mi jakoś dobrze ehhhh :happy:
ja też poproszę :tak: :tak: :tak:

Aaaaaaaaaa! Elen - witamy na pokładzie :tak: :-) :-) :-) :-) :-)
hejoooooo! tez sie cieszę, że juz prawie jestem na pokładzie :-) :-) :-) juz jedna nogą, hahhahaaaa :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

O, taką bluzeczkę też jej kupiłam, na wyrost troszkę:cool2:;-);-);-)

na wyrost, mówisz? :baffled: :baffled: :baffled: ale do twarzy jej w czerwonym :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

ok, zerwę sie teraz na chwilkę, bo musze iść po - uwaga - bułeczkę cynamonową :-) :-) :-) :-) :-) i byc może po przepis :tak: :tak: :tak:
no i kawę, mniam

PS. Joasiu - ja też mam takiego Brauna, hahhahhaaa :laugh2: :laugh2: :laugh2: . jeszcze z panieńskich czasów :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

Do góry