reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Mi się strasznie podoba imię Jagódka :-) Kto wie Gazelka, może będziemy mieć obie Maciusiów i Jagódki, hihi.a ja dziś rano obudziłam się z myślą, że jeśli u nas pojawi sie dziewuszka to będzie miała na imię Jagódka :-) A dla chlopaka nie mam opcji, bo w rodzinie jest masa facecików i wszystko co fajne już się wyczerpało, hmm......
Cześć dziewczyny, wpadłam się przywitać, bo już tyle nie pisałam, że aż wstyd
U nas sajgon - ja zostałam doceniona ;-) w pracy i od dwóch tygodni nie mogę sie wygrzebać spod papierów :-( :sick: :sick: :sick: no i w ogóle jakoś tak bez weny twórczej
Baaaardzo nieładnie tak koleżanki zaniedbywać. Nu nu Żeby mi to było ostatni raz
No i gratulujemy docenienia!!!
No to teraz się nie dziwię, że nas zaniedbujesz. :-)No to ja skończyłam :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
Idę spać....Obstawiam jakieś 1,5 godziny :sick: :sick: :sick: :sick:
aaaaaaaa:
PIERWSZA!
Joaska
Lipcowe mamy '05
no to jest nas więcej :sick: :sick: :sick: :sick:
ja właśnie mam przerwę.... między jedną robotą a drugą :sick: :sick:
Pozdrawiam wszystkich smacznie śpiących...
hehehehe ewcia ja o 2 zpasowałam!!!!!miałam jus dosc farby i papieru sciernego!!!
a ty widze ostro sie broniłas do 3 hihihi
Joaska
Lipcowe mamy '05
hej babeczki :-):-)
matko ale mnie rece bola........
chyba nie potrzebuje teraz zaneych cwiczen fizycznych!!
z diety cud polecam remoncik hehehehe
aaa i pochwale sie jeszcze, wczoraj miałam siłe tylko na powieszenie 3 frontow, nie myslcie sobie ze to takie łatwe dla takiej watłej kobitki jak ja ;-);-);-), wiec pokazuje Wam tylko trzy, pozostałe czekaja jeszcze na ostatnia warstwe farby!!!!!
wersja przed ( tutaj juz bez uchwytów ale były takie zwykłe kuleczki )
i po.........
ps. nie przejmujcie sie krzywiznami hheheeehh
szafki bede powieszone na nowo, w innym ustawieniu i wyzej....
matko ale mnie rece bola........
chyba nie potrzebuje teraz zaneych cwiczen fizycznych!!
z diety cud polecam remoncik hehehehe
aaa i pochwale sie jeszcze, wczoraj miałam siłe tylko na powieszenie 3 frontow, nie myslcie sobie ze to takie łatwe dla takiej watłej kobitki jak ja ;-);-);-), wiec pokazuje Wam tylko trzy, pozostałe czekaja jeszcze na ostatnia warstwe farby!!!!!
wersja przed ( tutaj juz bez uchwytów ale były takie zwykłe kuleczki )
i po.........
ps. nie przejmujcie sie krzywiznami hheheeehh
szafki bede powieszone na nowo, w innym ustawieniu i wyzej....
Klaudia
Lipcóweczka 2005
A jeszcze chciałam napisać, że Juleczka superowa kandydatka do chóru gospel :-)
A ja od rana mam jakiś humorek do d...
Maciuś mnie tylko przed chwilką rozśmieszył. Wczoraj go ważyłam i mówię mu, że waży 13 kilo. Dzisiaj rano go pytam, ile waży, a on: "Cynaście, ctery, pięć, seść, osiem, dziesięć" :-)
Maciuś mnie tylko przed chwilką rozśmieszył. Wczoraj go ważyłam i mówię mu, że waży 13 kilo. Dzisiaj rano go pytam, ile waży, a on: "Cynaście, ctery, pięć, seść, osiem, dziesięć" :-)
Joaska
Lipcowe mamy '05
A jeszcze chciałam napisać, że Juleczka superowa kandydatka do chóru gospel :-)
hihihi widze ze Nasze chłopaki podobnie zaczynaja luczenie, KUba liczy " 1, 2, 4 , 8 10 "
cikawa jestem ile teraz Kuba wazy.....wydaje mi sie lekko ciezszy niz miesiac temu!! a wazłył wtedy 11 kg!
Joaska
Lipcowe mamy '05
Asia, a masz wersję "przed", coby sobie porównać? :-)
hihihi moment, mam jedna szafke nie pomalowana.........
zara zrobie fote i wkleje!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
proshhhhhhhhh metamorfozy Joanny hihihihi ;-);-);-);-)
znaczy sie szafek hehe
znaczy sie szafek hehe
reklama
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
Dzień dobry dziewczyny :-) :-) :-)
za oknem cudowne słońce eh, tak mi sie marzy, ze spędzam ten dzień z Juleczką w piaskownicy, na huśtawce, w parku, zrywając kwiatki......
ok, zerwę sie teraz na chwilkę, bo musze iść po - uwaga - bułeczkę cynamonową :-) :-) :-) :-) :-) i byc może po przepis
no i kawę, mniam
PS. Joasiu - ja też mam takiego Brauna, hahhahhaaa . jeszcze z panieńskich czasów
za oknem cudowne słońce eh, tak mi sie marzy, ze spędzam ten dzień z Juleczką w piaskownicy, na huśtawce, w parku, zrywając kwiatki......
dzieki :-) będziecie zaszokowane jak wam powiem, kto mi linka z tą stroną przyslał mój MElen stronka superowa
ja też poproszęja własnie przeżywam chwile relaksu przy kawie i czekoladce z nadzieniem miętowym mmmm i tak mi jakoś dobrze ehhhh
hejoooooo! tez sie cieszę, że juz prawie jestem na pokładzie :-) :-) :-) juz jedna nogą, hahhahaaaaAaaaaaaaaa! Elen - witamy na pokładzie :-) :-) :-) :-) :-)
na wyrost, mówisz? ale do twarzy jej w czerwonym
ok, zerwę sie teraz na chwilkę, bo musze iść po - uwaga - bułeczkę cynamonową :-) :-) :-) :-) :-) i byc może po przepis
no i kawę, mniam
PS. Joasiu - ja też mam takiego Brauna, hahhahhaaa . jeszcze z panieńskich czasów