reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
mmmmmmmmm
zacałowałaś mnie na śmierć
To kiedy ten tego się spotkanie w Oliwie??;-);-);-);-);-);-)
alka2
Fanka BB :)
mmmmmmmmm
zacałowałaś mnie na śmierć
To kiedy ten tego się spotkanie w Oliwie??;-);-);-);-);-);-)
Proszę się zgłosić natychmiast po powrocie
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
A kuku
Dziś ciążarówka po 5ciu tygodniach byczenia sie poszła dopracy. Przed zwolnieniem powiedzialam o ciąży dwóm osobom - w wieeeelkiej tajemnicy. i dziś kazdy kto mnie widzial jakoś nie widział mojej buzi tylko spoglądano na mnie tak jakos od strony brzucha... Plotuchy, co? ;-)
Hej Alka. No no - wstydź się wstydź. Tak nas zostawić i bez słowa porzucić.... A co u Was? Jak domek, Michałek?
Dziś ciążarówka po 5ciu tygodniach byczenia sie poszła dopracy. Przed zwolnieniem powiedzialam o ciąży dwóm osobom - w wieeeelkiej tajemnicy. i dziś kazdy kto mnie widzial jakoś nie widział mojej buzi tylko spoglądano na mnie tak jakos od strony brzucha... Plotuchy, co? ;-)
Hej Alka. No no - wstydź się wstydź. Tak nas zostawić i bez słowa porzucić.... A co u Was? Jak domek, Michałek?
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
jejuuuu, ale Julinka emamowa jest śliczną dziewczynką! Nawet w wywłóczonej ;-) koszulinie
a ja dziś rano obudziłam się z myślą, że jeśli u nas pojawi sie dziewuszka to będzie miała na imię Jagódka :-) A dla chlopaka nie mam opcji, bo w rodzinie jest masa facecików i wszystko co fajne już się wyczerpało, hmm......
a ja dziś rano obudziłam się z myślą, że jeśli u nas pojawi sie dziewuszka to będzie miała na imię Jagódka :-) A dla chlopaka nie mam opcji, bo w rodzinie jest masa facecików i wszystko co fajne już się wyczerpało, hmm......
alka2
Fanka BB :)
A kuku
Plotuchy rządzą światem
a u nas... pooooooooowolutku....
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Plotuchy rządzą światem
a u nas... pooooooooowolutku....
grunt że do przodu ;-)
a ja zmykam nakarmic dziecko, może zajrzę na wieczorne ploteczki :-)