reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Trzymam kciuki żeby poszło wszystko sprawnie i błyskawicznie!
Już w sobotkę będę podziwiała efekty osobiście:cool2::tak:;-);-);-);-)
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:-D:szok::-D

edziulku!!!!! :elvis::elvis::elvis::elvis:

wierze ze wszystklo bedzie na cacy jak przyjedziecie!!
licze narazie na siebie tylko, jutro przygotowywanie scian pod blat i wywalanie lufciku ....
ehhh.......

Jeny jaki slodki buziaczek Julinkowy :tak::tak::tak:
no i teraz przynajmniej wiem jak wyglada kawalek "dziupli" hihi :-p:cool2:

Joasiu jakbym mogla to przyjechalabym juz dzisiaj zeby troszke Cie wspomoc w remonciku, albo Kubaskiem bym sie zajela :tak: chetnie
Kochana pogadaj tak "POWAZNIE" z R i niech chlop pomaga :wściekła/y: ehhh losie

okiii spadam na m jak milosc a potem p r i s o n :happy:
pa

jejuuuu, ale Julinka emamowa jest śliczną dziewczynką! Nawet w wywłóczonej ;-) koszulinie :-p

:elvis::elvis::elvis:
Julka ćwiczy gospel :cool2::cool2::cool2:

edziulku!!!!! :elvis::elvis::elvis::elvis:

wierze ze wszystklo bedzie na cacy jak przyjedziecie!!
licze narazie na siebie tylko, jutro przygotowywanie scian pod blat i wywalanie lufciku ....
ehhh.......

dzielna babka jesteś...:tak::elvis::tak::elvis:

pomyśl jaką będziesz miała satysfakcję jak poradzisz sobie bez łosiowego wsparcia... Ja wiem, że łatwo się gada, ale chyba nic innego nie mogę zrobić w tej chwili :no::zawstydzona/y::-(

Jeny jaki slodki buziaczek Julinkowy :tak::tak::tak:
no i teraz przynajmniej wiem jak wyglada kawalek "dziupli" hihi :-p:cool2:

okiii spadam na m jak milosc a potem p r i s o n :happy:
pa

:elvis::elvis::elvis::elvis:

dziupla heheh, ciiiiiiiiii

I co i co?? Mamy kolejnego nałogowca prisonowca hihihi:zawstydzona/y:;-);-);-)
A tak długo się opierała:szok::-D:-D:-D

Czesc babeczki - weekend sie zakonczyl.
Szczerze sie przyznam ze mialam ostro przed impreza w sobote - co mnie podkusilo zeby nie zrezygnowac:confused: .
Obecnie padam - ogarnelam domek i lece do lozeczka.
Maciejka - dziala mi oczywiscie na nerwy w tym gipsiku:baffled: :eek: :sick: :cool2: , ale jeszcze tylko 7 dni - potem 10 dni rehabilitacji, ale juz bedzie mogl smigac na nozkach:laugh2: .

Witam Alke po przerwie:-) . Julka sliczna w podpisie:elvis: .

Do juterka kobietki.

reklama
No to ja skończyłam :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
Idę spać....Obstawiam jakieś 1,5 godziny :baffled: :baffled: :baffled: :eek: :eek: :sick: :sick: :sick: :sick:

aaaaaaaa:

PIERWSZA!:cool2: :cool2: :cool2:

Do góry