reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
czesc babeczki popołudniowo!!!

ale pogoda mmmmmm
chyba udamy sie jeszce na małe szalenstwo na placu zabaw!!!!!

własnie pozbyłam sie tony niepotrzebnych rzeczy z kuchni.....
dzisiaj zaczynam malowac szafki.........
ehhhhhh
mam nadzieje, ze zblizam sie małymi kroczkami do finału!!!:-):-):-)

hejo Babulki :-)
Wpadam sie przywitać, lepiej późno niż wcale prawda ? :happy:

U nas dzisiaj tez piękne słoneczko świeci ale tak strasznie wieje taki zimny porywisty wiatr ,że nie da sie długo wytrzymać na podwórku :-(
Szkoda bo Weronika tęsknie patrzy na huśtawki na placu zabaw ....

ja własnie przeżywam chwile relaksu przy kawie i czekoladce z nadzieniem miętowym mmmm i tak mi jakoś dobrze ehhhh :happy:

Cześć dziewczyny, wpadłam się przywitać, bo już tyle nie pisałam, że aż wstyd:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

U nas sajgon - ja zostałam doceniona ;-) w pracy i od dwóch tygodni nie mogę sie wygrzebać spod papierów :-( :sick: :sick: :sick: no i w ogóle jakoś tak bez weny twórczej :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: czasem coś wpadne, poczytam, ale z pisaniem to już krucho...:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: Ale ja się postaram, na pewno :tak: :elvis: :elvis: :elvis:

Edzia, co tam u Was? jak Juleczka? Ślicznie wygląda Twoja córcia a płaszczyk jej kupiłąś superancki :tak: :tak: :tak: :-p :-p :-p gdzie byłaś na zakupach?

reklama
własnie pozbyłam sie tony niepotrzebnych rzeczy z kuchni.....
dzisiaj zaczynam malowac szafki.........
ehhhhhh
mam nadzieje, ze zblizam sie małymi kroczkami do finału!!!:-):-):-)

Trzymam kciuki żeby poszło wszystko sprawnie i błyskawicznie!
Już w sobotkę będę podziwiała efekty osobiście:cool2::tak:;-);-);-);-)
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:-D:szok::-D

Do góry