reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

A ostatnio moja kochana, złota teściowa chciała zrobić dobry uczynek i ...pukładała mi ciuchy w szafkach. Moje roztrzęsienie nie miało granic, a reakcja była mniej więcej taka: :wściekła/y: :szok: :baffled: :angry: :evil: :frown: :growl: :unsure: :oo2: :surprised: :realmad: :hmm:

Łoś przywołał mamę do porządku i w sumie zrobiło mi się głupio, bo bardzo się przejęła. Przepraszała mnie, że nie miała nic złego na myśli i po prostu chciała nam pomóc i postanowili z Kornelkiem zrobić generalne porządki, żeby nas odciążyć. A zaczęło się od tego, że nie mogła znaleźć jego rajstopek :eek:

reklama
A ostatnio moja kochana, złota teściowa chciała zrobić dobry uczynek i ...pukładała mi ciuchy w szafkach. Moje roztrzęsienie nie miało granic, a reakcja była mniej więcej taka: :wściekła/y: :szok: :baffled: :angry: :evil: :frown: :growl: :unsure: :oo2: :surprised: :realmad: :hmm:

Łoś przywołał mamę do porządku i w sumie zrobiło mi się głupio, bo bardzo się przejęła. Przepraszała mnie, że nie miała nic złego na myśli i po prostu chciała nam pomóc i postanowili z Kornelkiem zrobić generalne porządki, żeby nas odciążyć. A zaczęło się od tego, że nie mogła znaleźć jego rajstopek :eek:

hmmmmmm, nie narzekaj, przynajmniej chciała ci pomóc, hahahahaaa :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:
w tajemnicy sie przyznam: moja osobista reakcja byłaby IDENTYCZNA :tak: :tak: :tak:

Mi się nie obrywa. Moja teściowa ma inną metodę. Zadaje pytania. Na przykład: dajesz mu teraz soczek przed jedzeniem? Zakładasz mu tą lżejszą, a nie zimową kurtkę? Kładziesz go teraz spać? :baffled: :baffled: Itd, itp. A ja wtedy grzecznie odpowiadam: tak, tą kurtkę. Tak, teraz. Tak, tyle...I tak sobie dyskutujemy ;-) :biggrin2: :rolleyes:

hmmmmmm, nie narzekaj, przynajmniej chciała ci pomóc, hahahahaaa :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:
w tajemnicy sie przyznam: moja osobista reakcja byłaby IDENTYCZNA :tak: :tak: :tak:

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

MOja jest daleko stąd a nasza rozmowa odbywa sie na gg i wyglada mnie wiecej tak:
ona:- Hello Ania how are you?
ja:
opcja nr 1 : milczę :cool2:
opcja nr 2 : aaa hello dziekuje bardzo o u nas wszytskoe dobrze, przepraszam ale jestem zajęta :baffled: :-p :-D ;-)

:ninja: :rolleyes:

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

MOja jest daleko stąd a nasza rozmowa odbywa sie na gg i wyglada mnie wiecej tak:
ona:- Hello Ania how are you?
ja:
opcja nr 1 : milczę :cool2:
opcja nr 2 : aaa hello dziekuje bardzo o u nas wszytskoe dobrze, przepraszam ale jestem zajęta :baffled: :-p :-D ;-)

:ninja: :rolleyes:

BUAHAHAHHHAHHAAAHHHHHAAAAAAA:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:
bardzo mi sie taka forma konwersacji podoba ;-)

Nianiu to teraz pora przejść do czynów:tak: :tak: :-) :cool2: :elvis:

łaaaaaaa zapisałam się do ginekologa (i na usg piersi przy okazji) na 23 kwietnia:szok: :szok: :szok: chyba wyjmę ..wiecie co:-p
potem ze dwa miechy trzeba poczekac, zrobić wszytskie badania i ...kto wie:cool2:
ciekawe co łoś na to?

aaa i jezscze coś: znim ten teges ..musze schudnać z 5 kg, zeby mieć wyjściową wage mniejszą, teraz mam taką jak z maksem miałam kiedy zaszłam w ciaze, i to troche za duzo. A przy drugim juz mi tak łatwo nie pójdzie:baffled:

Jezuuuuuuuu:-) :-p :eek: :laugh2: :szok: :-( :zawstydzona/y: ;-) :rolleyes: :wink: :yes: :ninja: :surprised: :huh: :oo2: :rofl2: :happy2: :sorry2: :sorry2: :sorry2: :sorry2:

reklama
Do góry