reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Cześć dziewczyny :-)
Na początek: dzieki za wszytskie miłe słowa :tak: Faktycznie nie mam internetu w domu :wściekła/y: a nawet gdybym miała to niestety nie korzytałabym z niego w obecności M :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: gdzie sie uchowałam bez BB? ehhh, lepiej nie mówić:sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
tyle tylko dobrze, że weekend był ciepły i słoneczny, choć oczywiście oberwało mi sie od teściowej, ze nie założyłam Julce zimowej czapki i szalika :baffled: i że pozwoliłam jej bawic sie piaskiem w piaskownicy :baffled: :baffled: :baffled: i ze w ogóle POSADZIŁAM JĄ NA HUŚTAWKĘ!!!! przecież dopiero marzec i tylko 12 st. C :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: nie komentuję, tylko przytakuję.
A może watro by było skomentować i to dosadnie
Widzę, że masz typową teściową, współczuję
Elen a Wy z nią mieszkacie?

Czesc czesc:tak:
Elen było fajowo. Jak juz oprzytomnieje i zaczne zyć jak dwa tygodnie temu:-p wkleje fotki :tak: Słowo:tak:

Nadal jestem zamulona. Ide chyba po druga kawę :cool2:

e_mamo - piękną masz córeczkę :tak: :tak: :tak: :tak:

hihi, jak wszystkie Julki przecież ;-);-):-D:-D:-D
dziękuję:elvis:

Witaj Nianiu:-)
e-mamo ale super fotka Julci

dzięki :-D

Młoda przestała lubić robienie zdjęć, zazwyczaj zwiewa albo się nabzdycza:zawstydzona/y:.

Wczoraj były takie cudowne warunki na robienie pierwszych wiosennych zdjęć, ale modelka miała inne zdanie na ten temat.:dry:

A może watro by było skomentować i to dosadnie
Widzę, że masz typową teściową, współczuję
Elen a Wy z nią mieszkacie?
na szczęście nie :-) :-) :-) ale M jest też typowym syneczkiem mamusi i odwiedzamy teściów średnio co 2 tygodnie :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: a co do komentowania: mają jeszcze jedną synową, która jest o niebo ode mnie: mądrzejsza, ładniejsza, zabawniejsza, inteligentniejsza, potrafi gotować, zna sie na lekach, wychowywaniu dzieci, potrafi zabawić tescia rozmową i w ogóle jest THE BEST!!!!! a ja nie. wolę udawać, że mnie nie ma :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

Czesc czesc:tak:
Elen było fajowo. Jak juz oprzytomnieje i zaczne zyć jak dwa tygodnie temu:-p wkleje fotki :tak: Słowo:tak:

Nadal jestem zamulona. Ide chyba po druga kawę :cool2:
hmmmm, ciekawe czy uda mi sie poogladac :happy: :happy: :happy: :ninja2: :ninja2: :ninja2:

Witaj Iwon Jak tam szkolenie?

jezuuuuuu, ale wam zazdroszczę :tak: :tak: :tak: jak tam nad morzem Iwon??? i w górach (chyba sie nie pomyliłam, co?) NiaNiu???

Bałtyk wzburzony, ale jak zawsze piorunująco efektowny :cool2: Pogoda w kratkę, ale udało mi się zaliczyć dwa spacery nad morzem w piękny, słoneczny dzień :-) Szkolenie mega intensywne, zakropione wieczornym piwkiem ;-) A łoś jaki miły po moim powrocie :cool2: :cool2: :cool2:

Nianiu, super, że jesteś :elvis:

reklama
choć oczywiście oberwało mi sie od teściowej, ze nie założyłam Julce zimowej czapki i szalika :baffled: i że pozwoliłam jej bawic sie piaskiem w piaskownicy :baffled: :baffled: :baffled: i ze w ogóle POSADZIŁAM JĄ NA HUŚTAWKĘ!!!! przecież dopiero marzec i tylko 12 st. C :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: nie komentuję, tylko przytakuję.

Mi się nie obrywa. Moja teściowa ma inną metodę. Zadaje pytania. Na przykład: dajesz mu teraz soczek przed jedzeniem? Zakładasz mu tą lżejszą, a nie zimową kurtkę? Kładziesz go teraz spać? :baffled: :baffled: Itd, itp. A ja wtedy grzecznie odpowiadam: tak, tą kurtkę. Tak, teraz. Tak, tyle...I tak sobie dyskutujemy ;-) :biggrin2: :rolleyes:

Do góry