Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Witaj Nianiu:-)
e-mamo ale super fotka Julci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może watro by było skomentować i to dosadnieCześć dziewczyny :-)
Na początek: dzieki za wszytskie miłe słowa Faktycznie nie mam internetu w domu a nawet gdybym miała to niestety nie korzytałabym z niego w obecności M gdzie sie uchowałam bez BB? ehhh, lepiej nie mówić:sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
tyle tylko dobrze, że weekend był ciepły i słoneczny, choć oczywiście oberwało mi sie od teściowej, ze nie założyłam Julce zimowej czapki i szalika i że pozwoliłam jej bawic sie piaskiem w piaskownicy i ze w ogóle POSADZIŁAM JĄ NA HUŚTAWKĘ!!!! przecież dopiero marzec i tylko 12 st. C nie komentuję, tylko przytakuję.
e_mamo - piękną masz córeczkę
Witaj Nianiu:-)
na szczęście nie :-) :-) :-) ale M jest też typowym syneczkiem mamusi i odwiedzamy teściów średnio co 2 tygodnie a co do komentowania: mają jeszcze jedną synową, która jest o niebo ode mnie: mądrzejsza, ładniejsza, zabawniejsza, inteligentniejsza, potrafi gotować, zna sie na lekach, wychowywaniu dzieci, potrafi zabawić tescia rozmową i w ogóle jest THE BEST!!!!! a ja nie. wolę udawać, że mnie nie maA może watro by było skomentować i to dosadnie
Widzę, że masz typową teściową, współczuję
Elen a Wy z nią mieszkacie?
hmmmm, ciekawe czy uda mi sie poogladacCzesc czesc
Elen było fajowo. Jak juz oprzytomnieje i zaczne zyć jak dwa tygodnie temu wkleje fotki Słowo
Nadal jestem zamulona. Ide chyba po druga kawę
Witaj Iwon Jak tam szkolenie?
jezuuuuuu, ale wam zazdroszczę jak tam nad morzem Iwon??? i w górach (chyba sie nie pomyliłam, co?) NiaNiu???
:-)Nianiu, super, że jesteś
choć oczywiście oberwało mi sie od teściowej, ze nie założyłam Julce zimowej czapki i szalika i że pozwoliłam jej bawic sie piaskiem w piaskownicy i ze w ogóle POSADZIŁAM JĄ NA HUŚTAWKĘ!!!! przecież dopiero marzec i tylko 12 st. C nie komentuję, tylko przytakuję.