reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

.......................................@@@@@
......................@@@@@@...@@@@@@@
.................@@@@@@@@.@@@@@@@@.@@@@@@@@@
...............@@@.o.@@@@.@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@
@@@......@@@@@@@@@.@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@
..@@.....@@@@@@@@@..@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@
...@@..@@@..@@@@@..@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@@\
....@@@@.....@@@@....@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ \
..............................@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
.............................@@@@@.......@@@@@@@@@@....@@@@
.............................@@@@..................................@@@@
.............................@@@@...................................@@@@
.............................@@@@...................................@@@@

tak... na szczęście:-)

reklama
czesc Wam!!! melduje się na chwilke z pracy... mam taki młyn ze padam na pysk...
troszkę nadrobiłam, ale i tak nie wiem co napisac...sorry :(
w domu mamy ciche dni --- hi hi ciekawe kto się złamie pierwszy (powiem tyle uparta jestem bardzo :-p

co do pracy to jest beznadzieja bo musze chodzic i pomagac w recepcji serwisu w związku z czym nogi mi odpadają a szlag mnie jasny trafia na klientów i nie tylko...ale w poniedziałek ide na rozmowe kwalifikacyjną wiec trzymajcie kciuki... uciekam
pa pa

cześć :-)

ale mam młyn dzisiaj - robiłam małe przemeblowanie :-p

zaraz na zakupki spadam bo mam dość siedzenia w domu :baffled:

:elvis: :elvis: :elvis:

Ale dzisiaj puściutko:baffled: :baffled: :baffled: :eek:

wiadomo, weekend ;-):-D;-):-D

Ja dziś poszalałam na zakupach wiosennych dla Julki. Mamy wszystko co potrzebne na wiosnę i do tego w normalnym rozmiarze:cool2: Zimowa kurteczka od babci była od początku nieco za mała ;-)
No i dziś do mnie dotarło, że mam już dużą dziewczynkę w domu:zawstydzona/y::tak:.
Jak się patrzy na swoje dziecko codziennie to ma się wrażenie, że to taki bobas jeszcze, a tu proszę wyrosła mi laska nie wiadomo kiedy:zawstydzona/y:.

Uwielbiam to swoje dziecko z każdym dniem mocniej i mocniej. Nawet nie wiem jak to możliwe, ale tak jest :tak::-D

WITAM
melduję się chociaż na chwilke może później wpadne poczytać, ale nie wiem na 100%, ostatnio oczy mnie bolą od kompa :dry:

a ku ku :)

Elen - a z tą herbatką imbirową to nie można było dać cynku wcześniej?

Dziewczyny jak ja się czuję.... już myslalam że mi lepiej, a tymczasem mam takie bleeeeeeeee..... :eek: :sick: :surprised: :hmm: :huh:

I co wieczór mam wrażenie, jakbym się zatruła. Co z tym zrobić? Miętka nie działa. Gdy zjem duzo czuję się napęczniała jak balon i napadają mnie niestrawności. A gdy zjem mniej to w brzuchu uruchamia się maxi ssawka i gdy w filmie widzę że cos jedzą, to az mnie skręca.

Jakies dobre rady?

PS. Elen - chyba jednak na korzenne nie mam smaku :no: :-p
Współczuję Gazela :baffled:
Ja z Olim przeszłam katusze, było mi niedobrze od rana do wieczora, nie dało rady nawet zrobić zakupów
I co najgorsze nic nie pomagało

hej kochane

aniu piszesz ocichych dniach......hmm u mnie baaaardzo burzliwe dużo słów rzuconych na gg :/ i pewnie teraz przed nami ciche dni albo jeszcze cośgorszego........tak dalej być nie morze mam dość !! co z tego że mam zasrane pieniądze jak nie mamy męża i ojca przedewszystkim ! i on mi będzie pierdzielił jeszcze steki głupot niemiłosiernych !

jezu jakie mam ciśnienie @@@#@#@$34#@$%#$@%@#$%$%^45654 %^$# ^@#$% wryyyyyyy

hej Baby

Wczoraj moje dziecko niezłych mi dostarczyło wrażen - mała pierwszy powazny upadek :-(
Bawiła sie zabawkami na podłodze a wystarczyła chwila kiedy ja poszłam do wc a weronika w tym czasie weszła na kanape i tak niefortunnie z niej spadła,ze grzmotnęła policzkiem w kant zabawki. Ma spuchnięty i siny cały policzek i dosyć poważną ranę pod samym okiem :-:)-:)-( Było mase krwi,płaczu i stresu. Nikomu nie życze takich przeżyć.
Chyba ją ten policzek boli bo w nocy często sie budziła i płakała żałośnie :sick:
a zostawiłam ja dosłownie na chwile.....eh

reklama
mmmm widac ze wiosna, bo nikogo nie ma!!!
nie dziwie sie, jeśli u Was taka sama pogoda jak u mnie to nic jak tylko spacerowac!!!

my z Kubusiem, niestety dzisiaj sami, juz bylismy na jednym spacerku teraz wybieramy sie na drugi!!!!

elfie
biedna Weronisia, ehhh czasem mozemy obserwowac dziecko przez 23 h i 59 min a w tej jednej minucie moze sie własnie stac jakis wypadek!!!
mam nadzieje, ze nic nie bedzie Małej, moze wartobybyło podejsc do lekarza z tym, co???
buziaczki dla Nisiuni :elvis::elvis::elvis::elvis:

Do góry