reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ale mam dziś nerwa na dzieciaki. Mały chodzi i wszystkie zakazane rzeczy robi. Pauli zabiera wszystkie zabawki, ona jemu też, no dzis jak zabrała mu samochód to ją z bańki trzepnął:szok: gówniarz mały.... A łoś ma wszystko w d...e bo skoki ważniejsze.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ewelinko bardzo ładnie wygladasz........
a czarny kolorek dodaje tajemniczosci, sama stosuje...........hihihih

Hihihih.... dziękuje....:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:
W sumie czarne miałam zawsze, w ciąży mi coś odbiło i przerobiłam się na wiśnie...ble...nigdy więcej:tak:;-)
Tylko że teraz mam wrażenie że strasznie staro wygladam...jakoś tak:confused2:

Hihihih.... dziękuje....:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:
W sumie czarne miałam zawsze, w ciąży mi coś odbiło i przerobiłam się na wiśnie...ble...nigdy więcej:tak:;-)
Tylko że teraz mam wrażenie że strasznie staro wygladam...jakoś tak:confused2:
Staro?? nieeee
ja teraz sobie zrobiłam gorzka czekolade i tez mam bardzo ciemne wlosy :tak: ale ja takie lubie :-)

Wam coś ten tego.....na głowę spadło:confused::confused:;-):-p
Ja 1/3 z tego nawet nie zrobiłam bo mam lenia pogodowego. Dopóki wiosna nie przyjdzie leje na wszystko jak ten deszcz za oknem:-);-)
brawo brawo niunka :)

a mnie głowa zaczyna boleć
tymi śpi
ja zdążyłam na rowerku do sklepu bryknąc kawkę wypić no i chciałam coś poczytaćco tu u was.......................

reklama
Do góry