reklama
Bylismy dziś caly dzien u dziadków(korzystam z lenienia się na maxa ) .
Objadłam się oczywiście wzorcowo.
A Mati robi furorę słowem"ananas", bo mówi to tak przez nos troche, ogólnie komedia i ubaw mamy z nigo po pachy.
Eeee klecę coś bez sensu, ide sobie.
Objadłam się oczywiście wzorcowo.
A Mati robi furorę słowem"ananas", bo mówi to tak przez nos troche, ogólnie komedia i ubaw mamy z nigo po pachy.
Eeee klecę coś bez sensu, ide sobie.
elfiko
lipcowe mamy ´05
hihihi taaaa wszystko juz wiemyJa jestem ,ale tylko na momencik, bo dosłownie na rzęsach już chodze.
A jeszcze chciałam jakiś film obejrzeć.Wczoraj oglądałam Apocalypto i musze przyznac, że taki inny ten film, ale chyba fajny .Ale inny
elfiko
lipcowe mamy ´05
witam wieczorkiem......
ale cos tu pustkami wiele uuuuu
gdzie sie podzialy lipcowe mamy
ja jezdem :-)
ale sie najadlam ula la
Dzien dobry - z gory przepraszam ze mnie ostatnio ni ma:sick: .
Ale jednak Maciejka w gipsie, Jasio, budowa, ciezki brzuch - to jednak troszke duzo i jedyne na co mam sile to oczywiscie podczytywac (zawsze jestem z Wami;-) :-) ).
Dzis przychodzi do nas rodzinka - urodziny Macka robie - Klaudio lacze sie wiec z Toba w bolu organizacyjnym;-) . Zrobie Boef Strogonofa i mam jakies tam dwie salatki w planach, no i jakis zimny bufet - wedlina, ogoreczek etc.
Dlatego sie grzecznie odmeldowywuje zyczac milego weekendu.
Ale jednak Maciejka w gipsie, Jasio, budowa, ciezki brzuch - to jednak troszke duzo i jedyne na co mam sile to oczywiscie podczytywac (zawsze jestem z Wami;-) :-) ).
Dzis przychodzi do nas rodzinka - urodziny Macka robie - Klaudio lacze sie wiec z Toba w bolu organizacyjnym;-) . Zrobie Boef Strogonofa i mam jakies tam dwie salatki w planach, no i jakis zimny bufet - wedlina, ogoreczek etc.
Dlatego sie grzecznie odmeldowywuje zyczac milego weekendu.
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Witam:-)
Aniu G
Podziwiam Cię normalnie, jak Ty to robisz kobieto
Oczywiście życzę Ci dużo siły bo pewnie się przyda
Aniu G
Podziwiam Cię normalnie, jak Ty to robisz kobieto
Oczywiście życzę Ci dużo siły bo pewnie się przyda
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
U nas też wieje jak cholera
Dziewczyny czy któraś szczepiła dziecko na meningokoki
Dziewczyny czy któraś szczepiła dziecko na meningokoki
reklama
hihi taaa Niuńka bajki opowiadasz. To zawsze Ty wzorem do nasladowania jesteś wiec mozesz sobie czasami odpuścic
Swoja droga- super Niuńka wygląda z avatarka , takie długie wloski, inny kolor chyba?
A dziękujemy bardzo Włoski sobie rosną bez celu bo nie mam koncepcji na jakąś fryzurę no i spowrotem pogodziłam się z kolorkiem czarnym:-)