reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hej baby!!!

allle mi sie nic nie chce, i to chyba nie nowosc, co???/ hihihih
potrzebuje słonca...........na gwałt :-):-):-)

własnie wyszli panowie od zmiany instalacji elektrycznej uffffff
jak dobrze ze juz po!!!

aa edziu ja tez mam PSm niestety...........
i mozesz sie wyzyc na mnie hehehe

hihihihihihihi słońca mówisz??:cool2::cool2::cool2::cool2:

hahahhahaha- dzięki Joasiu, na Ciebie jak zwykle można liczyć:-D:-D:-D
To mój pierwszy szczery śmich dzisiaj :-D:-D:-D

reklama
Wygląda na to, że macie rację :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: po numerze jaki mi przed chwilą wykręcił M nie będzie prania, sprzątania i gotowania :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: – tylko dla Julii :tak:
No nic, spadam. Weekend zapowiada się KOSZMARNIE ale nie takie historie za mną :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

elen trzymaj sie kochana!!!!!!
dasz rade........
jakbys chciała sie wukrzyczec zapraszamy na weekend z BB :elvis::cool2::cool2::cool2:

hihihihihihihi słońca mówisz??:cool2::cool2::cool2::cool2:

hahahhahaha- dzięki Joasiu, na Ciebie jak zwykle można liczyć:-D:-D:-D
To mój pierwszy szczery śmich dzisiaj :-D:-D:-D

słońca słońca kochana, takiew wiesz duuuze, rozpromienione.....
z olejkiem do opalania w rece i z wszystkimi tymi bajerami heheheh :dry::cool2::cool2:

i nie martw sie, za tydzien balanga!!!!!!!!!
:-p:baffled::baffled::baffled:

Edytko, kogokolwiek za cokolwiek ;-) :-p

Na pocieszenie - ja dziś chodze jak wstrętna piekielnica. Mi się @ nie zbliża, ale zawsze mozna zwalić na hormonki ciążowe.

Jak dobrze że jestesmy kobietami - zawsze mamy jakieś wymowki dla naszych nastrojow. Facetowi to zostaje tylko etykietka że jest histeryczny. My to jednak mamy fajnie :cool2:
Gazelko Ty to wszędzie dobre strony zauwazysz :tak:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
hehehe;-);-);-);-)

Ja kiedyś robiłam jej ciasto czekoladowe, nawet wklejałam w naszym wątku kulinarnym, mmmmmmmmm
Kiedy to było :cool2::confused:
taaa pamiętam to cudo- do dzisiaj Cie podziwiam za to, ze chciało Ci sie to robić
ta bita śmietana mmmm i czekolada mmmm
ratunku!!!
h
gwałt :-):-):-)
TAK TAK TAK mi tez by sie przydał jakis gwałt :tak::-p:laugh2:

elen trzymaj sie kochana!!!!!!
dasz rade........
jakbys chciała sie wukrzyczec zapraszamy na weekend z BB :elvis::cool2::cool2::cool2:
Elen nie ma internetu w domu :-(

reklama
Do góry