reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Elen nie martw się ja tez nie kumam,
o co chodzi lipcówkom wieczorową porą..........ihihihihihihihi

oj Elen a to świństwo.............już rozumiem brak dzisiejszego humoru,
a pomiń łosiowe gaciory przy praniu i powiedz mu,że się nie da bez nowej
praleczki zapanować nad brudami w koszu:evil: :rolleyes: :yes:
Jak to nie kumasz hee?? to tylko moze jedno oznaczać- za malo czasu na Bb spędzasz :wściekła/y: prosze sie poprawić . No!!

Elen!! Hanti ma racje, kilka pralek upierz ale łosiowe rzeczy zostaw. Zobaczysz jak szybko sie praleczka nowa znajdzie :tak::tak::laugh2::-p

reklama
Wam coś ten tego.....na głowę spadło:confused::confused:;-):-p
Ja 1/3 z tego nawet nie zrobiłam bo mam lenia pogodowego. Dopóki wiosna nie przyjdzie leje na wszystko jak ten deszcz za oknem:-);-)
hihi taaa Niuńka bajki opowiadasz. To zawsze Ty wzorem do nasladowania jesteś :tak: wiec mozesz sobie czasami odpuścic :tak:
Swoja droga- super Niuńka wygląda z avatarka :tak: , takie długie wloski, inny kolor chyba?

noooo, a ja prawie skończyłam raport :tak: :tak: :tak: skserowalam sto pięćdziesiąt tysiecy papierów :laugh2: :laugh2: :laugh2: , napisałam dwa prywatne maile :cool2: :cool2: :cool2: , wypiłam 2,5 kawy, przeprowadziłam 6 rozmów telefonicznych :baffled: :baffled: :baffled: i byłam na 1 rozmowie dywanikowej u szefa :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:
teraz zabieram sie za wykres postępu w ubieglym miesiącu i szukanie w sieci jakiegos ciasta z mandarynkami (mam 4 kg + wizyte u teściów w niedzielę) i moze jakieś śniadanko w planach :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
zrób biszkopt z galaretką- szybko, łatwo , smacznie i lekko :tak:

Wiecie co, w tych NOWYCH ARTYKUŁACH W PORTALU na górze strony, ten link do "Firdum Dyrdum" już mi na nerwy działa:baffled::baffled::baffled:
W ogóle dziś mi wszystko na nerwy działa, łoś za długo siedzi w domu a mi zbliża się @:eek::sick:
Chyba kogoś opierniczę, tylko kogo i za co???

Wiecie co, w tych NOWYCH ARTYKUŁACH W PORTALU na górze strony, ten link do "Firdum Dyrdum" już mi na nerwy działa:baffled::baffled::baffled:
W ogóle dziś mi wszystko na nerwy działa, łoś za długo siedzi w domu a mi zbliża się @:eek::sick:
no nareszcie ! mi tez to działa na nerwy :baffled: :baffled: :baffled:
i jeszcze te linki sponsorowane pomiędzy postami, wrrrr..

Ewelinko chyba zrobię :tak: :tak: :tak: choć natknęłam się tez na przepis Nigelli na mandarynkowe ciasto ale nie mam w domku takiego sprytnego urządzenia coby mi te ugotowane mandaryny poszatkował, hahhaaa:-D :-D :-D :-D :-D

Edytko, kogokolwiek za cokolwiek ;-) :-p

Na pocieszenie - ja dziś chodze jak wstrętna piekielnica. Mi się @ nie zbliża, ale zawsze mozna zwalić na hormonki ciążowe.

Jak dobrze że jestesmy kobietami - zawsze mamy jakieś wymowki dla naszych nastrojow. Facetowi to zostaje tylko etykietka że jest histeryczny. My to jednak mamy fajnie :cool2:

no nareszcie ! mi tez to działa na nerwy :baffled: :baffled: :baffled:
i jeszcze te linki sponsorowane pomiędzy postami, wrrrr..

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
hehehe;-);-);-);-)

Ewelinko chyba zrobię :tak: :tak: :tak: choć natknęłam się tez na przepis Nigelli na mandarynkowe ciasto ale nie mam w domku takiego sprytnego urządzenia coby mi te ugotowane mandaryny poszatkował, hahhaaa:-D :-D :-D :-D :-D

Ale ona chyba ze skórami to ciasto robiła? to znaczy tą pulpę mandarynkową:confused::szok::-D Przynajmniej taki obraz mi lata po głowie;-);-)
Ja kiedyś robiłam jej ciasto czekoladowe, nawet wklejałam w naszym wątku kulinarnym, mmmmmmmmm
Kiedy to było :cool2::confused:

Edytko, kogokolwiek za cokolwiek ;-) :-p

Na pocieszenie - ja dziś chodze jak wstrętna piekielnica. Mi się @ nie zbliża, ale zawsze mozna zwalić na hormonki ciążowe.

Jak dobrze że jestesmy kobietami - zawsze mamy jakieś wymowki dla naszych nastrojow. Facetowi to zostaje tylko etykietka że jest histeryczny. My to jednak mamy fajnie :cool2:

Gazela wcale nie mamy fajnie, ja dziś już np. musiałam się bawić w hydraulika, bo mój łoś miał zapchaną umywalkę gdzie? no właśnie, w d...pie:tak:, dokładnie tak :no::zawstydzona/y:
A z tymi hormonami to mamy przepiiiiipane, co miesiąc ta sama jazda od początku:baffled::eek:.
Ja nie cierpię tego stanu, ale nie potrafię nad sobą panować.
No może gdyby mi zszedł z oczu ;-);-);-)
Jeszcze sobie włączył jakiś Motorhead, żebym chyba zeszła:baffled::baffled::baffled:

..........
A poza tym cześć Maniu, cześć Niunia :elvis::elvis::elvis::elvis:

Wiosna, wiosna, gdzie żeś Ty?? :cool2::-p:-p:-p:-p

hej baby!!!

allle mi sie nic nie chce, i to chyba nie nowosc, co???/ hihihih
potrzebuje słonca...........na gwałt :-):-):-)

własnie wyszli panowie od zmiany instalacji elektrycznej uffffff
jak dobrze ze juz po!!!

aa edziu ja tez mam PSm niestety...........
i mozesz sie wyzyc na mnie hehehe

Wygląda na to, że macie rację :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: po numerze jaki mi przed chwilą wykręcił M nie będzie prania, sprzątania i gotowania :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: – tylko dla Julii :tak:
No nic, spadam. Weekend zapowiada się KOSZMARNIE ale nie takie historie za mną :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

reklama
Gazela wcale nie mamy fajnie, ja dziś już np. musiałam się bawić w hydraulika, bo mój łoś miał zapchaną umywalkę gdzie? no właśnie, w d...pie:tak:, dokładnie tak :no::zawstydzona/y:
na początku zrozumiałam ten fragment jakoś tak.... dosłownie, hihi... jeeeju, ja dziś gdzies rozum zgubiłam :rolleyes:

hej baby!!!

potrzebuje słonca...........na gwałt :-):-):-)

ciekawe.... myślisz że słońce w TYCH sprawachpomaga? ;-) :-p

M śpi, ide poczytac
tez mam dzis ch.. nastroj.. naprawdę...

Do góry