reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

witam się dzisiaj :eek: :sick:

pogoda barowa............albo łóżkowa,
a ja mam masę rzeczy do zrobienia,
ale co tam musze się zrelaksować na bb

reklama
jezuuuuuuu! jak czytam te wasze wieczorne pogaduchy to sie zastanawiam ile i co wy pijecie :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:
Elen nie martw się ja tez nie kumam,
o co chodzi lipcówkom wieczorową porą..........ihihihihihihihi

bez takich mi tutaj droga pani :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:

kochana chodziło mi o kawę:sorry2: serdeczny uśmiech:blink: miłe słowo:rofl2: :-p :-) :-) :-) :-)

a ja się dowiedziałam wczoraj, ze pralki nie dostanę. może Franię, bo jest tańsza i w łazience sie zmieści :dry: :dry: :dry:
i w cholere mam już dzisiaj wszystko gdzieś :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
oj Elen a to świństwo.............już rozumiem brak dzisiejszego humoru,
a pomiń łosiowe gaciory przy praniu i powiedz mu,że się nie da bez nowej
praleczki zapanować nad brudami w koszu:evil: :rolleyes: :yes:

KAWYYYYYYYYYYYYYY!!!!! bo wyglądam tak::oo2:

ja wypiłam dzisiaj kawę na pobudzenie
i chyba zbyt silna i teraz tak się czuję:oo: :oo2: :crazy: :baffled:

hmmm to dla mnie temat raczej drażliwy
moje dziecko odkąd jest na świecie przespało w całości może 3-5 nocy, więcej nie :no:
Budzi sie na smoka przynajmniej raz, jak jej wypadnie ale to sa te fajne noce bo to co teraz znowu wyprawia to juz koszmar. Budzi sie po 1szej i tak ciągle do 5tej z przerwami 20 minutowymi płacze, wierci sie, wstaje,woła mnie ehhh cieżko cięzko.
ja sie łudze,że to zeby są powodem ale czy tak jest naprawde? Nie wiem :sick:

oj kochane nie jesteście same:baffled: :baffled: :baffled:
u nas przebudzenia,marudzenia i kopanie mamusi w łóżku rodziców
to ostatnio standardzik............a ranne pobódki..........mhmmmm
przedział czasowy mamy dość duży od 4:30 do 6:30:eek: :eek: :eek:

dobra lecę :tak:

musze powiesic pranie,wstawic następne,
odkurzyć
wstawic babke jogurtową,
wstawić gary do zmywarki
zmyc podłogi
i mam na to jakieś 2 godziny.............w sam raz ;-)

Co do spania malucha... u nas nie jest już tak tragicznie jak kiedys, ale gdyby tak policzyć noce kiedy Maciek spal od położenia do rana bez chociażby jęczenia, to za wiele tego nie było :-( Teraz coraz częściej zdarza się cos takiego, że nie trzeba juz wstawać do małego, ale przez sen dziecko jęczy, coś woła i w rezultacie i tak się z mężem budzimy. Najgorsze sa takie wybudzenia rankiem, bo wtedy często nie możemy już usnąć, np. od 5-tej :baffled: A Maciek powierci się i śpi smacznie dalej.
Właśnie wymyśliłam, że w nowym mieszkanku chyba zainstalujemy w pokoju Macka drzwi dźwiękoszczelne ;-) :tak:
hehe mnie tam nigdy nue jest trudno zasnąc :-p nawet nad ranem :-p .jesli chodzi o drzwi dżwiekoszczelne to hmm moje dziecko tak potrafi wrzeszczec ze słyszałabym ją przez ściane jesłi nie przez drzwi :eek:

eh, mojego łosia to nawet Julki wrzaski nie obudzą :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
Elen o moim męzu mówisz??

elfff jak tam szperanie po wieziennych zakamarkach????
hmmm powiem tak
ten pan wiezien numer jeden to miły dla oczu mych :-p:happy:
chyba sie na dlużej do tego więzienia wybiore :happy::happy::happy::tak:

odkurzyć
wstawic babke jogurtową,
wstawić gary do zmywarki
zmyc podłogi
eee dasz rade
ja dzisiaj juz
wyprałam prane, powiesiłam, suche poskładałam,
obiad przygotowałam
posprzątalam łazienke, kuchnie i jeden pokój
poukładałam w apteczce i wywaliłam starocie
upiekłam babke drożdzową
i to wszystko w ciagu 2,5 godziny nie licząc babki bo troche dłuzej sie piekła :-p

noooo, a ja prawie skończyłam raport :tak: :tak: :tak: skserowalam sto pięćdziesiąt tysiecy papierów :laugh2: :laugh2: :laugh2: , napisałam dwa prywatne maile :cool2: :cool2: :cool2: , wypiłam 2,5 kawy, przeprowadziłam 6 rozmów telefonicznych :baffled: :baffled: :baffled: i byłam na 1 rozmowie dywanikowej u szefa :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:
teraz zabieram sie za wykres postępu w ubieglym miesiącu i szukanie w sieci jakiegos ciasta z mandarynkami (mam 4 kg + wizyte u teściów w niedzielę) i moze jakieś śniadanko w planach :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama

odkurzyć
wstawic babke jogurtową,
wstawić gary do zmywarki
zmyc podłogi

eee dasz rade
ja dzisiaj juz
wyprałam prane, powiesiłam, suche poskładałam,
obiad przygotowałam
posprzątalam łazienke, kuchnie i jeden pokój
poukładałam w apteczce i wywaliłam starocie
upiekłam babke drożdzową
i to wszystko w ciagu 2,5 godziny nie licząc babki bo troche dłuzej sie piekła :-p
Wam coś ten tego.....na głowę spadło:confused::confused:;-):-p
Ja 1/3 z tego nawet nie zrobiłam bo mam lenia pogodowego. Dopóki wiosna nie przyjdzie leje na wszystko jak ten deszcz za oknem:-);-)

Do góry