reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

oliviaa smutna sprawa z Twoją znajomą:-( :-( :-(
Niestety nie wiem jak pomóc, myślę, że pocieszenie nic tu nie da, tu potrzeba dużo czasu, może jakiś psycholog:confused:

reklama
po wyczynach kulinarnych naszej Elen,
dzisiaj mam ambitny obiad............gulasz wołowy,
z kaszą i suróweczką(i tu mam dylemat,bo bardzo smakowała,
mi surówka z knajpki meksykańskiej i chyba sie skuszę,
o ile bedzie koper w sklepie:baffled: :eek: :-p ),
dawno juz nie robiłam sobie gulaszu:-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p

Otylka poszła spać.............ide odgruzowac chałupkę,
bo cosik trzeba zrobic,by poczuc się potrzebną;-) :-)

Edytko mam nadzieję,że Julcia nie dostanie od K
anginy,u nas niestety Otylka zaraziła sie od łoska
Buziaczki_Ozdrowiaczki dla Was:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

No dzięki za "ozdrowiaczki", może pomogą;-);-)

Zobaczę co mi dziś powie pediatra:baffled:
Rano Julka wyła jak nigdy, coś ją rozkłada powoli :sick:

Oliviaa, straszna sprawa z koleżanką :-( Nie miałam podobnego przypadku w rodzinie. Ostatnio zmarł mąż mojej siostry i nawet nie próbowałam jej na siłę pocieszać, po prostu byłam z nią, próbowałam odwracać uwagę, żeby jak najszybciej pierwsze, trudne dni miała za sobą. Ale utrata dziecka jest zapewne bólem innego rodzaju. Trzymaj się i bądź dzielna :-(

Hejooo babule
wiecie co...
moje dziecko ma juz 20 miesiecy a dzisiaj po raz pierwszy od jej urodzenia w moim domu miał miejsce cud!!! Mianowicie Weronika sie w nocy czesto budziła, wstawałam do niej co chwila i w rezultacie o 7 rano bylam padnieta. Mała juz sie przebudzała ale mysle sobie- położe sie jeszcze na 10 minut moze sie uda... budze sie a na zegarku 10.50 :szok::szok::szok:
Mój łos zwany dzisiaj od święta małżem zabrał rano dziecko do drugiego pokoju- ubrął, nakarmił, zabawił a ja sie wyspałam!!!!!!!!!! :-):-):-)
Normalnie CUD!!!!!!!!!!
:tak::tak::szok::szok::szok:
heheheh nie strasz mnie :-):-):-)

o Was sie nie martwie, najwyzej bedziecie mi podawac herbatke do łozka albo gotowac obiadki!!!!
najgorszy to remoncik........narazie nic nie moge zabadzo zrobic!!:sick::sick:
Ha wydało sie!!! Nic z tego kochana obiecałas mi te roladki i sie nie wywiniesz tak łatwo :-p:-p;-):laugh2::cool2:

j

no nie, dzięki.. :zawstydzona/y: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: jak sie wcisnę na kolejne ploty lipcówek to obiecuję zrobić :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p

jestem za jestem za :tak::tak::tak:

reklama
Hmmmm wiosna :-) :-) :-) :-)
a poza tym wprost z kalendarza:

Środa 21 marca 2007
Benedykta, Lubomiry, Lubomira
Pierwszy Dzień Wiosny,
Dzień Wierzby,
Międzynarodowy Dzień Poezji,
Światowy Dzień Lalkarstwa,
Międzynarodowy Dzien walki z Dyskryminacją Rasową,
Tydzień Solidarności z Ludami Zmagającymi się z Rasizmem i Dyskryminacją Rasową
:szok: wszystko jednego dnia?? :szok:

cześć Aniu :-) :-) :-)

hej dziewczyny :-)

u nas też biało - Julia chyba na sanki wkońcu pójdzie :-p

Cześć Melll jak sie czuje babcia P? Mam nadzieje,że lepiej :elvis:

Wiki spróbuję wyciągnąć przepis od Anki z piekarni :-D :-D :-D :-D :-D
tak tak koniecznie bo to musza byc pyszne buły mmmmniam! :tak:

Edytko co tam u Was?? kurcze niech Twoj K płucze porzadnie to gardło i Julki nie zaraża nooo :no:. Zdrowka Wam zycze i Ty tez dbaj o siebie bo łatwo od łosia złapac choróbsko.:elvis::elvis::elvis:

Do góry