reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

oliviaa smutna sprawa z Twoją znajomą:-( :-( :-(
Niestety nie wiem jak pomóc, myślę, że pocieszenie nic tu nie da, tu potrzeba dużo czasu, może jakiś psycholog:confused:

reklama
po wyczynach kulinarnych naszej Elen,
dzisiaj mam ambitny obiad............gulasz wołowy,
z kaszą i suróweczką(i tu mam dylemat,bo bardzo smakowała,
mi surówka z knajpki meksykańskiej i chyba sie skuszę,
o ile bedzie koper w sklepie:baffled: :eek: :-p ),
dawno juz nie robiłam sobie gulaszu:-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p

Otylka poszła spać.............ide odgruzowac chałupkę,
bo cosik trzeba zrobic,by poczuc się potrzebną;-) :-)

Edytko mam nadzieję,że Julcia nie dostanie od K
anginy,u nas niestety Otylka zaraziła sie od łoska
Buziaczki_Ozdrowiaczki dla Was:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

No dzięki za "ozdrowiaczki", może pomogą;-);-)

Zobaczę co mi dziś powie pediatra:baffled:
Rano Julka wyła jak nigdy, coś ją rozkłada powoli :sick:

Oliviaa, straszna sprawa z koleżanką :-( Nie miałam podobnego przypadku w rodzinie. Ostatnio zmarł mąż mojej siostry i nawet nie próbowałam jej na siłę pocieszać, po prostu byłam z nią, próbowałam odwracać uwagę, żeby jak najszybciej pierwsze, trudne dni miała za sobą. Ale utrata dziecka jest zapewne bólem innego rodzaju. Trzymaj się i bądź dzielna :-(

Hejooo babule
wiecie co...
moje dziecko ma juz 20 miesiecy a dzisiaj po raz pierwszy od jej urodzenia w moim domu miał miejsce cud!!! Mianowicie Weronika sie w nocy czesto budziła, wstawałam do niej co chwila i w rezultacie o 7 rano bylam padnieta. Mała juz sie przebudzała ale mysle sobie- położe sie jeszcze na 10 minut moze sie uda... budze sie a na zegarku 10.50 :szok::szok::szok:
Mój łos zwany dzisiaj od święta małżem zabrał rano dziecko do drugiego pokoju- ubrął, nakarmił, zabawił a ja sie wyspałam!!!!!!!!!! :-):-):-)
Normalnie CUD!!!!!!!!!!
:tak::tak::szok::szok::szok:
heheheh nie strasz mnie :-):-):-)

o Was sie nie martwie, najwyzej bedziecie mi podawac herbatke do łozka albo gotowac obiadki!!!!
najgorszy to remoncik........narazie nic nie moge zabadzo zrobic!!:sick::sick:
Ha wydało sie!!! Nic z tego kochana obiecałas mi te roladki i sie nie wywiniesz tak łatwo :-p:-p;-):laugh2::cool2:

j

no nie, dzięki.. :zawstydzona/y: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: jak sie wcisnę na kolejne ploty lipcówek to obiecuję zrobić :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p

jestem za jestem za :tak::tak::tak:

reklama
Hmmmm wiosna :-) :-) :-) :-)
a poza tym wprost z kalendarza:

Środa 21 marca 2007
Benedykta, Lubomiry, Lubomira
Pierwszy Dzień Wiosny,
Dzień Wierzby,
Międzynarodowy Dzień Poezji,
Światowy Dzień Lalkarstwa,
Międzynarodowy Dzien walki z Dyskryminacją Rasową,
Tydzień Solidarności z Ludami Zmagającymi się z Rasizmem i Dyskryminacją Rasową
:szok: wszystko jednego dnia?? :szok:

cześć Aniu :-) :-) :-)

hej dziewczyny :-)

u nas też biało - Julia chyba na sanki wkońcu pójdzie :-p

Cześć Melll jak sie czuje babcia P? Mam nadzieje,że lepiej :elvis:

Wiki spróbuję wyciągnąć przepis od Anki z piekarni :-D :-D :-D :-D :-D
tak tak koniecznie bo to musza byc pyszne buły mmmmniam! :tak:

Edytko co tam u Was?? kurcze niech Twoj K płucze porzadnie to gardło i Julki nie zaraża nooo :no:. Zdrowka Wam zycze i Ty tez dbaj o siebie bo łatwo od łosia złapac choróbsko.:elvis::elvis::elvis:

Do góry