reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Hejooo babule
wiecie co...
moje dziecko ma juz 20 miesiecy a dzisiaj po raz pierwszy od jej urodzenia w moim domu miał miejsce cud!!! Mianowicie Weronika sie w nocy czesto budziła, wstawałam do niej co chwila i w rezultacie o 7 rano bylam padnieta. Mała juz sie przebudzała ale mysle sobie- położe sie jeszcze na 10 minut moze sie uda... budze sie a na zegarku 10.50 :szok::szok::szok:
Mój łos zwany dzisiaj od święta małżem zabrał rano dziecko do drugiego pokoju- ubrął, nakarmił, zabawił a ja sie wyspałam!!!!!!!!!! :-):-):-)
Normalnie CUD!!!!!!!!!!
:tak::tak::szok::szok::szok:

a ja ciągle na taki czekam...............:baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

reklama
Hejooo babule
wiecie co...
moje dziecko ma juz 20 miesiecy a dzisiaj po raz pierwszy od jej urodzenia w moim domu miał miejsce cud!!! Mianowicie Weronika sie w nocy czesto budziła, wstawałam do niej co chwila i w rezultacie o 7 rano bylam padnieta. Mała juz sie przebudzała ale mysle sobie- położe sie jeszcze na 10 minut moze sie uda... budze sie a na zegarku 10.50 :szok::szok::szok:
Mój łos zwany dzisiaj od święta małżem zabrał rano dziecko do drugiego pokoju- ubrął, nakarmił, zabawił a ja sie wyspałam!!!!!!!!!! :-):-):-)
Normalnie CUD!!!!!!!!!!
to nie cud tylko wyrzyty sumienia!!!! ;-);-):tak::tak:

a roladki bede i owszem, ze szpinakiem i mozarella!!!

po wyczynach kulinarnych naszej Elen,
dzisiaj mam ambitny obiad............gulasz wołowy,
z kaszą i suróweczką(i tu mam dylemat,bo bardzo smakowała,
mi surówka z knajpki meksykańskiej i chyba sie skuszę,
o ile bedzie koper w sklepie:baffled: :eek: :-p ),
dawno juz nie robiłam sobie gulaszu:-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p

Hanti, specjalnie dla Ciebie!!!!
Surówka z talerza Klaudii :cool2::cool2::cool2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

3zs6q88.jpg

Edytko co tam u Was?? kurcze niech Twoj K płucze porzadnie to gardło i Julki nie zaraża nooo :no:. Zdrowka Wam zycze i Ty tez dbaj o siebie bo łatwo od łosia złapac choróbsko.:elvis::elvis::elvis:

Łoś się "kuruje" a z Julką na razie niby OK. Lekarz niczego nie wypatrzył.
Sama nie wiem co o tym sądzić, bo Julka jest ewidentnie jakaś rozbita i marudna, chociaż dziś nie ma temperatury a gardło ma tylko lekko zaczerwienione. Mam nadzieję, że to jakaś lekka infekcja tylko.

dzisiaj u mnie w planach ciasto marchewkowe Elen
słyszałam od jednej lipcówki,że przepyszne;-) :tak: :-)

Hanti i jak?Dodawałas na wierzch serek mascarpone?

Hejooo babule
wiecie co...
Normalnie CUD!!!!!!!!!!
To się pochwalę,,że u mnie takie cuda dzieją się z reguły raz w miesiacu/ raz na dwa miesiace.:-p Ale chyba teraz wypada aby zdarzały się częściej???:tak: :tak: :tak: ;-) ;-) Hmmmm musze to przedyskutowac.......:baffled: :-p :baffled: :-p :baffled:

reklama
Do góry