reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
popatrzcie co wyprawia moje dziecko nie mam juz sił,
jej tłumaczyć,że powinna być nogami na podłodze:-( :-( :-(
img1569ep4.jpg

jakość kiepska,bo pod słońce,
ale ja nie za bardzo wiem,jak to ustawić inaczej

dziewczynyn mam pytanie.
niestety zmarla coreczka mojej znajomej:-( :-( :-( :-( przesiedzialam wczoraj caly wieczor w internecie szukajac jakis wskazowek jak mozna pomoc matce, ktora stracila dziecko. i jestem glupia. na bb jest tylko watek poronienia, ktory raczej nie odpowiada na moje pytania.
miala moze ktoras z was podobna sytuacje w rodzinie? i moglaby mi napisac co robic? ja sie czuje totalnie zagubiona w tej sytuacji:-( niby wiem ze trzeba wesprzec ale jak?
z gory dziekuje za wszelkie odp i przepraszam ze w pierwszy dizen wiosny wprowadzilam taki smutny temat:-(

Rozbójnica! a gdzie drugi bucik??? :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

ale widok za oknem masz Kasiu su-pe-ra-śny!!!!

Joasiu zdrowiej kochana.............nasmarój się czymś i wygrzej
obolałą szyjke................u mnie kiedys sprawdził się Naproxen żel:elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Rozbójnica! a gdzie drugi bucik??? :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

ale widok za oknem masz Kasiu su-pe-ra-śny!!!!

Elen wczoraj był piękny.........przez całą zime nie udało mi się
ładniejszych fotek strzelić
img1564pb3.jpg

tutaj jest nasza górka,gdzie zima zakładają wyciąg dla narciarzy,
a po drugiej stronie jest zrobiony superaśny tor saneczkowy
img1562ni0.jpg

a co do kapcia...............porzucony leżał na podłodze:-p ;-) :-)

Edytko mam nadzieję,że Julcia nie dostanie od K
anginy,u nas niestety Otylka zaraziła sie od łoska
Buziaczki_Ozdrowiaczki dla Was:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Do góry