reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

nawiązując do zblizajacych sie świąt proponuję zapoznac sie z kurką ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) przyjaciele kury

i jak tak czytam jak wy chorujecie, zawiewa was itp to czuję sie jakoś szczególnie wyróżniona, bo u nas poza nieustannym katarem M choróbska omijają nas szerokim łukiem :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Iwon - ja tez chce nad morze......

reklama
Iwonka nie martw się ;-) ja stawiam na to że wypoczniesz i będzie super:cool2: :tak:

Taki miałam plan :-p Ale zabieram laptopa i wieczorami będę pracować w hotelu :zawstydzona/y: Muszę przygotować kilka wniosków na "już" :rolleyes2:

Ale przynajmniej się wyśpię i w wolnej chwili odwiedzę śliczne, kołobrzeskie Stare Miasto :rofl2: I nawet wypiję smaczną kawusię w jakiejś kafejce, coś w stylu tych, którymi nas tu często Elen dir szczuje ;-)

moja Otylcia bawi się własnie moimi swieczkami siedząc na ławie,
a kiedy odwracam sie do niej krzyczy pokazujac na komputer:
Bajka i wskazuje na monitor.............co oznacza,że mam
na nią nie zwracac uwagi,tylko sie kompem zająć:baffled: :baffled: :baffled:

dzisiaj u mnie w planach ciasto marchewkowe Elen
słyszałam od jednej lipcówki,że przepyszne;-) :tak: :-)

Ale przynajmniej się wyśpię i w wolnej chwili odwiedzę śliczne, kołobrzeskie Stare Miasto :rofl2: I nawet wypiję smaczną kawusię w jakiejś kafejce, coś w stylu tych, którymi nas tu często Elen dir szczuje ;-)
jezuuuuuuuuu, a owsiankę lubicie? Gazeta.pl : FotoForum : Galeria potraw

moja Otylcia bawi się własnie moimi swieczkami siedząc na ławie,
a kiedy odwracam sie do niej krzyczy pokazujac na komputer:
Bajka i wskazuje na monitor.............co oznacza,że mam
na nią nie zwracac uwagi,tylko sie kompem zająć:baffled: :baffled: :baffled:
buahhahhahhaaaa :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

dzisiaj u mnie w planach ciasto marchewkowe Elen
słyszałam od jednej lipcówki,że przepyszne;-) :tak: :-)
no nie, dzięki.. :zawstydzona/y: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: jak sie wcisnę na kolejne ploty lipcówek to obiecuję zrobić :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p

reklama
Do góry