reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Kasiu - no to rozumiesz mnie w zupelnosci  ;D Ja swojego musialam dlugo oswajac zeby dawal sie wyprowadzac na spacery i w ogole zeby czasem zrobil cos innego niz atrakcje komputerowe. Czasami mi rece opadają, ale sprawiedliwie musze zauwazyc, ze zmienil sie i stara sie. Teraz to nawet sam zaproponuje wyjscie na spacer! Myślę, że spisalam sie na piątkę, hi hi

mam już kilka ważnych spraw na liście  ;Dnawet prasowanka nie ruszylam niech zobaczą jaka jestem zażucona ihihih

chociaż to wogóle nie w moim stylu ale co zrobic w końcu w ciąży jestem i to zagrożonej  ;)

Aniu - mamy wode Eden. W W-wie jest okropna woda w kranach. Czasami mielismy problemy z brzuchem i zapadla decyzja o wodzie w baniakach.
A my tez nie mamy TV. Gdy u rodziny czasem obejrze TV to jestem zalamana tym co tam leci!!! A planujecie kupic gdy maluch dorosnie? Zeby chociaz bajki znal i mogl z dziecmi powymieniac poglądy  ;)

Aniu miłego kręcenia po domku ;D

a Tobie Gazelaczku gratuluję bo ja nadaal muszę wypraszac troszkę czasu na wspólne spacerki i czuję się czasami jak piesek stojąc pod drzwiami i wymuszając wręcz jakiekolwiek wyjście

Aniu - to milego pobytu na dzialce - odpoczywajcie sobie.

Kasia - trzeba umiec robic odpowiednie [dobre  ;)] wrażenie, hi hi

Też juz chyba zmykam. Szkoda ze nie meza, poszlabym na spacer... Jakos sama nie umiem spacerowac, a nie mam nikogo w okolicy - uroki zycia w duzym miescie. Dzis postanowilam bohatersko sama wyjsc, to musieli z wodą zadzwonic i po spacerze. Widac nie pisane mi  ;) :p

bo przecież zawsze ma tyle do zrobienia na tym komputerku że nie wiadomo czy kiedykolwiek uda mu się nadążyc  ;D

niezła ściema i on dobrze wie że na mnie to nie działa i musi czasami robic to co ja chcę hihi dla świętego spokoju oczywiście

reklama
Oj, to tak jest. Nie przejmuj sie. Chyba generalnie kobiety czesciej zabiegaja o jakies wspolne spędzanie czasu - przynajmniej w późniejszych fazach związku, hi hi. Ale wiem na pewno ze narzekanie dziala na męża odstraszająco. Już lepiej gdy robię duze oczy i mowie jak mi smutno bez niego...
Moze bedzie nam latwiej gdy pojawią sie maluchy? Będziemy z nimi wychodzic na spacerki, bo dzieci tego potrzebuja. Moze na razie nasze polowki nie widza sensu w takim szwędaniu sie po okolicy  ???

Do góry