Joaska
Lipcowe mamy '05
klaudus wszystkiego naj naj z okazji imienin!!!!!
kredziu dla twoich rodzicow kolejnych 26 lat razem!!!!!
kredziu dla twoich rodzicow kolejnych 26 lat razem!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwszy Dzień Wiosny,
Dzień Wierzby,
Międzynarodowy Dzień Poezji,
Światowy Dzień Lalkarstwa,
Międzynarodowy Dzien walki z Dyskryminacją Rasową,
Tydzień Solidarności z Ludami Zmagającymi się z Rasizmem i Dyskryminacją Rasową
moi staruszkowie dzis mają rocznicę ślubu.......................26
cześć Aniu :-) :-) :-)
hej dziewczyny :-)
u nas też biało - Julia chyba na sanki wkońcu pójdzie
kochane ile można podawać maluszkom syrop tymiankowy kurde bo tymi mi dalej tak kaszle że masakra ........................jutro tydzień od wizyty ul ekarki antybiotyk wybrany i co i nadal lipa
Kredzia niestety nic mi nie mówi syrop tymiankowy, ale może w necie coś znajdziesz
A co do lekarzy i ich leczeniem antybiotykami to wolę się nie wypowiadać bo ty niecenzuralne słowa musiały lecieć
Oni na wszystko mają jeden lek ANTYBIOTYK, a że potem dzieciaki chorują jeszcze bardziej to już nie ich sprawa
dlatego ja nie chodzę z dziećmi do lekarzy
mam sprawdzonego homeopatę i tam leczę dzieci, za wizytę z lekami płacę 150 zł, kasy trochę ale co zrobić
do tego, zeby było ciekawiej zawiało mi szyje, przedwczoraj a wczoraj była kulminacja bolu.......ehhh straszne cholerstwo!!!!
taksiec siedze i pisze do Was boczkiem!!!!!
Maciejka obiecal ze postara sie nie byc zbytnio upierdliwy - zobaczymy:-)
Iwon milego szkolenia zycze:-)
Iwon fajnie tak wyjechać na szkolenie
za oknem śnieg powoli zamieniający się w chlapkę
moi staruszkowie dzis mają rocznicę ślubu.......................26
bidoku
Kuruj się kuruj bo lipcówki nadciągają ;-);-);-)
Edzia, homeopatią leczyłam u dzieciaków zapalenie oskrzeli, anginę ropnąWiki a sprawdza się u Was homeopatia? Ja jestem sceptyczna w tym temacie.
Iwonka nie martw się ;-) ja stawiam na to że wypoczniesz i będzie superDzięki :-) Pewnie, że fajnie, zawsze to nadmorski klimat... Ale niestety, grafik mamy dosyć napięty, zajęcia do 18-tej Fakt, że z przerwami na kawę, lunch i śniadanko :-)
No to zdrówka Joasia dla ciebiehihihihiihh :-):-):-)
hej babeczki!!
po wczorajszej eskapadzie po marketach budowlanych ( :sick::sick padłam na pyszczek wieczorem!!!
ale chyba kupiłam to co chiałam, no moze oprocz farby, ktora chyba jest lekko.....za zołta
do tego, zeby było ciekawiej zawiało mi szyje, przedwczoraj a wczoraj była kulminacja bolu.......ehhh straszne cholerstwo!!!!
taksiec siedze i pisze do Was boczkiem!!!!!
dobry pomysł:-)