reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama

Pierwszy Dzień Wiosny,
Dzień Wierzby,
Międzynarodowy Dzień Poezji,
Światowy Dzień Lalkarstwa,
Międzynarodowy Dzien walki z Dyskryminacją Rasową,
Tydzień Solidarności z Ludami Zmagającymi się z Rasizmem i Dyskryminacją Rasową

No to wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Wierzby:-D:-D

moi staruszkowie dzis mają rocznicę ślubu.......................26 :)

hihi, moja siostra w tym roku w kwietniu obchodzi 25 rocznicę ślubu, patrzcie, że można wytrzymac tyle lat z tym samym łosiem:cool2:

cześć Aniu :-) :-) :-)

hej dziewczyny :-)

u nas też biało - Julia chyba na sanki wkońcu pójdzie :-p

Hej Melll:-D sanki mówisz? Zazdroszczę :tak::tak:
U nas deszczydło przebrzydłe. Czekamy na pediatrę:zawstydzona/y::baffled:
Łoś ma anginę a co z Julką to się okaże jak lekarz ją zbada.:eek:

kochane ile można podawać maluszkom syrop tymiankowy :confused: kurde bo tymi mi dalej tak kaszle że masakra ........................jutro tydzień od wizyty ul ekarki antybiotyk wybrany i co i nadal lipa :baffled:

No ja mam nadzieję na jakiś dobry antybiotyk, bo wyjazd przed nami a tu mi się rodzina pochorowała :sick:

Kredzia niestety nic mi nie mówi syrop tymiankowy, ale może w necie coś znajdziesz
A co do lekarzy i ich leczeniem antybiotykami to wolę się nie wypowiadać bo ty niecenzuralne słowa musiały lecieć:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Oni na wszystko mają jeden lek ANTYBIOTYK, a że potem dzieciaki chorują jeszcze bardziej to już nie ich sprawa
dlatego ja nie chodzę z dziećmi do lekarzy
mam sprawdzonego homeopatę i tam leczę dzieci, za wizytę z lekami płacę 150 zł, kasy trochę ale co zrobić

Wiki
a sprawdza się u Was homeopatia? Ja jestem sceptyczna w tym temacie.

do tego, zeby było ciekawiej zawiało mi szyje, przedwczoraj a wczoraj była kulminacja bolu.......ehhh straszne cholerstwo!!!!
taksiec siedze i pisze do Was boczkiem!!!!!:-p:-p:-p:-p

:elvis::elvis::elvis: bidoku :elvis::elvis::elvis:
Kuruj się kuruj bo lipcówki nadciągają ;-);-);-)

Iwon milego szkolenia zycze:-)

Iwon fajnie tak wyjechać na szkolenie:-p :cool2:

Dzięki :-) Pewnie, że fajnie, zawsze to nadmorski klimat...:cool2: Ale niestety, grafik mamy dosyć napięty, zajęcia do 18-tej :eek: Fakt, że z przerwami na kawę, lunch i śniadanko :-)

za oknem śnieg powoli zamieniający się w chlapkę :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

U mnie za oknem chlapka od samego rana :baffled: :baffled: :baffled:

moi staruszkowie dzis mają rocznicę ślubu.......................26 :)

Gratki dla rodziców Kredziu :tak: :tak: :tak:

Dobra, podczytałam trochę, lecę dalej w papiery :eek:

Wiki a sprawdza się u Was homeopatia? Ja jestem sceptyczna w tym temacie.
Edzia, homeopatią leczyłam u dzieciaków zapalenie oskrzeli, anginę ropną
Wiki mi prawie nie choruje, ale Oliwier jak dostał antybiotyk to miał 4 miesiące ( dodam że antybiatyk był na jego kaszel alergiczny:szok: :szok: :szok:
byliśmy wtedy z nim w szpitalu uniwersyteckim w Krakowie)
i po 3 dniach od skończenia antybiotyku zaczęły się chroby co 2,3 tygodnie to co wtedy przeszłam to nie życzę nikomu:no:
Jestem pewna, że gdybym leczyła go u lekarzy to dziś miałby problemy astamtyczne, tak miał mój mąż ( uczulony na kurz Oli pewnie też) w którego walili tony antybiotyków nim kapli się, że to alergia
U mnie homeopatia sprawdza się w 100 %, ale trzeba znależć dobrego homeopatę
Ja znalazłam go w Rzeszowie

hihihihiihh :-):-):-)

hej babeczki!!
po wczorajszej eskapadzie po marketach budowlanych ( :sick::sick:) padłam na pyszczek wieczorem!!!
ale chyba kupiłam to co chiałam, no moze oprocz farby, ktora chyba jest lekko.....za zołta :baffled::baffled::baffled::baffled:

do tego, zeby było ciekawiej zawiało mi szyje, przedwczoraj a wczoraj była kulminacja bolu.......ehhh straszne cholerstwo!!!!
taksiec siedze i pisze do Was boczkiem!!!!!:-p:-p:-p:-p
No to zdrówka Joasia dla ciebie:elvis: :elvis: :elvis:

:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
dobry pomysł:-)

tak tak przydałby się przepisik :)

a wiki z lekarzami to ja tez mam ich dość :/
kiedy nie pojdzie sieto przeziebienie i ładują antybiotyk jak tymi był maleńki chodziłam z uczuleniem potwornie był wysypany (i to nasze pediatry wielkie panie alergolog) no i co mówie moze od mleka nie noworodkowe, potówki, może jednak od mleka nie nie na pewno nie (głupia wariatka coś chce wymyslić dla dziecka jakąś chorobę) no ale co sie okazało że jednak mleko
jak mam iść do przychodni to mnie trafia :wściekła/y:

nooo edziu aż podziw nie ? tyle wiosen z łosiskiem pod jednym dachem ;) ................ciekawe czy nam sie uda w końcu być pod tym jednym dachem i wytrzymać ze sobą żeby na stare lata prowadzać się za ręką brzegiem morza ;-) :cool2:

reklama
Do góry