reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

:cool2: jak mnie dawno tu o tej porze nie było :cool2:

witam kochane w ten wiosenno zimowy dzionek :)

moi staruszkowie dzis mają rocznicę ślubu.......................26 :)

kurcze elen wstyd sie przyznać ale nawet nie wiedziałam że taki dzień mamy.................chodzi o walkę z podłym rasizmem ! .........a od dawna takowy istnieje ?

miłego dzionka

dzień doberek wogóle :D

reklama
Dzien dobry,
Mell milo Cie widziec na bb.

Ja mam wolne i w koncu jade zobaczyc sie z Jasienkiem - zgarniam go z Zakopca. Od dzis dowiem sie co to znaczy Jasio i Maciejka z gipsem w domku:baffled: rownoczesnie:-p . Maciejka obiecal ze postara sie nie byc zbytnio upierdliwy:dry: - zobaczymy:-)

U nas za oknem bialo - w zime sniegu nie bylo no to w pierwszy dzien wiosny mamy wyrownanie;-) .

cześć Aniu :-) :-) :-)

hej dziewczyny :-)

u nas też biało - Julia chyba na sanki wkońcu pójdzie :-p

kochane ile można podawać maluszkom syrop tymiankowy :confused: kurde bo tymi mi dalej tak kaszle że masakra ........................jutro tydzień od wizyty ul ekarki antybiotyk wybrany i co i nadal lipa :baffled:

kochane ile można podawać maluszkom syrop tymiankowy :confused: kurde bo tymi mi dalej tak kaszle że masakra ........................jutro tydzień od wizyty ul ekarki antybiotyk wybrany i co i nadal lipa :baffled:
Kredzia niestety nic mi nie mówi syrop tymiankowy, ale może w necie coś znajdziesz
A co do lekarzy i ich leczeniem antybiotykami to wolę się nie wypowiadać bo ty niecenzuralne słowa musiały lecieć:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Oni na wszystko mają jeden lek ANTYBIOTYK, a że potem dzieciaki chorują jeszcze bardziej to już nie ich sprawa
dlatego ja nie chodzę z dziećmi do lekarzy
mam sprawdzonego homeopatę i tam leczę dzieci, za wizytę z lekami płacę 150 zł, kasy trochę ale co zrobić

reklama
Wiki spróbuję wyciągnąć przepis od Anki z piekarni :-D :-D :-D :-D :-D

hihihihiihh :-):-):-)

hej babeczki!!
po wczorajszej eskapadzie po marketach budowlanych ( :sick::sick:) padłam na pyszczek wieczorem!!!
ale chyba kupiłam to co chiałam, no moze oprocz farby, ktora chyba jest lekko.....za zołta :baffled::baffled::baffled::baffled:

do tego, zeby było ciekawiej zawiało mi szyje, przedwczoraj a wczoraj była kulminacja bolu.......ehhh straszne cholerstwo!!!!
taksiec siedze i pisze do Was boczkiem!!!!!:-p:-p:-p:-p

Do góry