reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

:cool2: jak mnie dawno tu o tej porze nie było :cool2:

witam kochane w ten wiosenno zimowy dzionek :)

moi staruszkowie dzis mają rocznicę ślubu.......................26 :)

kurcze elen wstyd sie przyznać ale nawet nie wiedziałam że taki dzień mamy.................chodzi o walkę z podłym rasizmem ! .........a od dawna takowy istnieje ?

miłego dzionka

dzień doberek wogóle :D

reklama
Dzien dobry,
Mell milo Cie widziec na bb.

Ja mam wolne i w koncu jade zobaczyc sie z Jasienkiem - zgarniam go z Zakopca. Od dzis dowiem sie co to znaczy Jasio i Maciejka z gipsem w domku:baffled: rownoczesnie:-p . Maciejka obiecal ze postara sie nie byc zbytnio upierdliwy:dry: - zobaczymy:-)

U nas za oknem bialo - w zime sniegu nie bylo no to w pierwszy dzien wiosny mamy wyrownanie;-) .

cześć Aniu :-) :-) :-)

hej dziewczyny :-)

u nas też biało - Julia chyba na sanki wkońcu pójdzie :-p

kochane ile można podawać maluszkom syrop tymiankowy :confused: kurde bo tymi mi dalej tak kaszle że masakra ........................jutro tydzień od wizyty ul ekarki antybiotyk wybrany i co i nadal lipa :baffled:

kochane ile można podawać maluszkom syrop tymiankowy :confused: kurde bo tymi mi dalej tak kaszle że masakra ........................jutro tydzień od wizyty ul ekarki antybiotyk wybrany i co i nadal lipa :baffled:
Kredzia niestety nic mi nie mówi syrop tymiankowy, ale może w necie coś znajdziesz
A co do lekarzy i ich leczeniem antybiotykami to wolę się nie wypowiadać bo ty niecenzuralne słowa musiały lecieć:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Oni na wszystko mają jeden lek ANTYBIOTYK, a że potem dzieciaki chorują jeszcze bardziej to już nie ich sprawa
dlatego ja nie chodzę z dziećmi do lekarzy
mam sprawdzonego homeopatę i tam leczę dzieci, za wizytę z lekami płacę 150 zł, kasy trochę ale co zrobić

reklama
Wiki spróbuję wyciągnąć przepis od Anki z piekarni :-D :-D :-D :-D :-D

hihihihiihh :-):-):-)

hej babeczki!!
po wczorajszej eskapadzie po marketach budowlanych ( :sick::sick:) padłam na pyszczek wieczorem!!!
ale chyba kupiłam to co chiałam, no moze oprocz farby, ktora chyba jest lekko.....za zołta :baffled::baffled::baffled::baffled:

do tego, zeby było ciekawiej zawiało mi szyje, przedwczoraj a wczoraj była kulminacja bolu.......ehhh straszne cholerstwo!!!!
taksiec siedze i pisze do Was boczkiem!!!!!:-p:-p:-p:-p

Do góry