reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Oliviaa a orientujesz sie moze gdzie na Krecie jest Rozowa plaza bo my tam niestety nie dojechalismy znajomi wakacyjni tylko piasek nam przywiezli. Czy to jest w okolicach chanii?I czy mozna gdzies w internecie zobaczyc zdjecia z tej plazy?

reklama
Jeny dziewczyny tak nadajecie o tych wojażach, że normalnie az mam ochote spakowac się i jechac.Chocby zaraz:-) ,..... no może lepiej po spotkanku z wami:-p ;-)

hello z rańca:-)

ja znów na nogach od 5:20..............nie dane mi pospac,
a zasnęłam przez wybudzanie się Otylci dopiero koło 0:30:baffled: :baffled: :baffled:

ide po kawkę:sick:

Dzien dobry :-) wstałam o 4.26 przywoływana bolejacym głosikiem mojego skarbusia :tak: :tak: :tak: nie wiem co sie stało, nie chciała powiedzieć ale już nie dała mi zasnąć :no: :no: :no: M wyprowadza mnie z róznowagi od rana, wielkie hrabiostwo obrażone, ze nei zrobiłam kanapeczek i w ogóle dlaczego jest piątek, bo on chce szynkę!!! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :confused2: :confused2: :confused2: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: ehhhh, szkoda gadać....
w pracy znów będzie dzień biegania, kserowania, drukowania, wymieniania papierów :growl: :growl: :growl: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
na szczęście mogę rozpocząć dzień od kawy:-) cynamonowej bułeczki :-) i forum bb :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
No i moja Maciejka ma gips na 3 tygodnie - ZYCIE JEST PIEKNE:cool2: :elvis: :-)
ojojoj... trzymaj się Aniu!!! ale 3 tygodnie szybko zlecą :tak: :tak:
Elficzku na odpoczynek nie mam czasu:cool2: , ale przeciez niebawem urodze i bede sie lenic;-) ;-) ;-) :baffled: :baffled: :baffled: :eek:
buahahahahahhhhahhaaaaaa :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:
Jeny dziewczyny tak nadajecie o tych wojażach, że normalnie az mam ochote spakowac się i jechac.Chocby zaraz:-) ,..... no może lepiej po spotkanku z wami:-p ;-)
tylko gdzie??? z takim pustym portfelem :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :sad: :sad: :sad: :sad: :oo:

a teraz moze uda mi się pochwalić co wyczarowałam na wczorajszy obiadek :-p :-p :-p :-p

Witam wszystkie niewyspane mamusie. Ja miałam spokojną nockę, jak zawsze ztresztą :cool2: :-p , za to wieczór...:wściekła/y: :angry: :realmad:

Wczoraj postanowiłam wypróbowac metodę Dasarii (pamiętacie moje uciekające z łóżeczka dziecko? :eek: ). I tak oto wkładałam Kornela do łóżeczka 14 razy! :wściekła/y: :eek: :sick: :baffled: :errr: :evil: :frown: :growl: :oo2: :hmm: :wściekła/y: A jemu zdaje się było to na rękę, bo mimo mojej poważnej, oj bardzo poważnej miny, świetnie się bawił. Ba, nie kazał się nawet nieść z powrotem na rękach. Po prostu wpadał do pokoju, a gdy wstawałam od razu sam uciekał do sypialni i wdrapywał na swoje łóżeczko, po czym grzecznie i bez jąkniecia kładł, aby potem znowu z niego wyskoczyć :wściekła/y: I tak w kółko. W końcu położyłam się obok niego i zasnął grzecznie, jak aniołek. Nie mam pojęcia, co zrobić z tym fantem? :eek: :confused: :sick: Dzisiaj wdrażania planu część druga :eek:

Elen dir, podziel się tym przepisem na obiad :tak:

Witam wszystkie niewyspane mamusie. Ja miałam spokojną nockę, jak zawsze ztresztą :cool2: :-p , za to wieczór...:wściekła/y: :angry: :realmad:

Wczoraj postanowiłam wypróbowac metodę Dasarii (pamiętacie moje uciekające z łóżeczka dziecko? :eek: ). I tak oto wkładałam Kornela do łóżeczka 14 razy! :wściekła/y: :eek: :sick: :baffled: :errr: :evil: :frown: :growl: :oo2: :hmm: :wściekła/y: A jemu zdaje się było to na rękę, bo mimo mojej poważnej, oj bardzo poważnej miny, świetnie się bawił. Ba, nie kazał się nawet nieść z powrotem na rękach. Po prostu wpadał do pokoju, a gdy wstawałam od razu sam uciekał do sypialni i wdrapywał na swoje łóżeczko, po czym grzecznie i bez jąkniecia kładł, aby potem znowu z niego wyskoczyć :wściekła/y: I tak w kółko. W końcu położyłam się obok niego i zasnął grzecznie, jak aniołek. Nie mam pojęcia, co zrobić z tym fantem? :eek: :confused: :sick: Dzisiaj wdrażania planu część druga :eek:

dobre Iwon...............:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D chociaż mam wrażenie,że Twoja mina nie była taka:-)

reklama

u nas z zasypianiem ostatnio całkiem podobnie :-( :-( :-( wcześniej wychodziłam normalnie z pokoju posyłając Juleczce całuska :-) a teraz jest "mama, mama, mama" i musze sie kłaść obok niej i czekać aż zaśnie :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: mam nadzieję, że jej minie :tak: :tak:

a przepis w dziale jadalnym :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Do góry